Canin facede bi arkadas raporunu gstermisti ondan 5-7 elonge spermatit yazioduEvet aynen öyle spermatosit ler bolunup spermatid onlar da ikincil spermatid yani olgun spermatid oluyor arif bey hepsini spermatid olarak degerlendiriyor ama sanırım boyutlarini da yaziyor 5 mikron 8 mikron gibi en son ise başı uzamış kuyruğu olmayan spermatidlere yani elogne spermatid lere spermatozon deniyor tabi bunlar benim anladığım yzni spermatid ne kadar buyukse gelişimi o kadar fazla
Bu açıklamaları anlayabilmek için benim kapasitem yetersiz kalıyor
Sen tedavine devam et.Zaten nasip olduğu vakit spermler karşınıza çıkacaktır
Sadece her şer de bir hayır olduğunu anlayabiliyorum
Bizim için bir olumsuzluğun altında yüzlerce hayır vardır
Dışarıda pencereden bak ama içine girme.
Kimbilir ne hikmetler vardır o pencerelerin içinde......
Benim.enistem yaptirtti canim 75milyon çıktı ileri hareket az die vitamin verildi adını hatirlayamiorum biay içinde ablam hamile kaldı baska yerde yeniletti teati vitamindn once bakmak icin oradada 75 milyondu hatta capada yptrtmisti andormerde yaptırdk die semen testini gösterdiler andormerin iyi olduğunu kendileride soyledi urologlar
Onu bilmiyorum canim incelemedim bizde nadir yaziyor boyutu yok o 5-7 mikron boyutunda olabilir belki ama yanlış bişey de soylemek istememCanin facede bi arkadas raporunu gstermisti ondan 5-7 elonge spermatit yaziodu
Arif beye ulaştık ve elogne spermatid ile spermatozon aynı demiş esime yani tüp bebek yapilabiliyormus ama tabi ki basari şansı az yani sperm degil
Canım benim ağzından bal damliyor inşallah oyle olur inşallah hepimizin yuzu evlatlarimizla güler
Evet aynen öyle spermatosit ler bolunup spermatid onlar da ikincil spermatid yani olgun spermatid oluyor arif bey hepsini spermatid olarak degerlendiriyor ama sanırım boyutlarini da yaziyor 5 mikron 8 mikron gibi en son ise başı uzamış kuyruğu olmayan spermatidlere yani elogne spermatid lere spermatozon deniyor tabi bunlar benim anladığım yzni spermatid ne kadar buyukse gelişimi o kadar fazla
merhaba canım..hadı hayırlısı ıns hersey yolunda gıderde guzel haberlerle gelırsın canım..bakalım nasıpse bızde gıdıcez,,allahım hayırlısıyla karsılastırsın
ini hepımızı
sen yanlış anladın.ben arifin yaptırdığı test yanlıştır demiyorum.sağlıklı olan erkeğin sperm testinde ne yazıyor diye merak ettim.yani spermatid,spermotosid,lökosit......bunları merak ettim.ablanında hamileliği hayırlı olsun canım.
o zaman gözün aydın olsun canım.yani yanılmadım.kavramlar ve isimler değişsede elonge spermatid aynı.elongelerle hamile kalan tek kişi okudum.oda 2009 yılında Eskişehirdeki üniversitede üni.adını unuttum bir kadın sağlıklı erkek bebek doğurmuş.kaan hoca elongelerle tüp bebeğe yönlendiriyor ama ben inan rastlamadım.mesela bizdeki elongeler yıllardır spermtozaya ulaşamıyor.yani maturasyon arresti veya sperm duraklamasıda deniliyor.bir kuyruk takılsa takacağım ama olmuyor.ama biryerde okumuştum bazı labaratuarlar tüpbebek yapan labaratuarlar kuyruk takıp döllemesini sağlıyormuş ama onunda kesinliği yok şimdilik.bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla bana genetik gibi geliyor.yani bu elongelerle başım bayağı bir ağrıyor.
ooff kızlar... Hep bu dönemlerde ben mayk denen o gözle gözükmeyen canlı varlıkların istilasına uğruyorum.. Küçücük şeyler inanmayacaksınız ama beni ısırıyorlar.. Sonra vücudum reaksiyon gösteriyor.. Her yerde çok küçük noktalar oluşuyor ve inanılmaz kaşınıyorlar öyle kii yürüken ayaklarımı süre süre yürüyorum halıya..
Şimdi yine oldu.. Evimde o kadar halı var orada birşey olmuyor.. İş yerindeyimm yine atak geçiriyorummmKaşınıyorumm.. Allahım o gözle gözükmeyen hayvanlar gelip beni nasıl ısırabiliyorlar ya.. Dr mayk alarjisi dediğinde eşim nasıl gülmüştü anlatamam size.. Tayinimiz yeni çıkmıştı doğu bölgesine ilk kez gidiyordum.. Tabi buradaki sütler peynirler çok başkaa.. (çok lezzetliler) onlardan oluşan brucella diye bir hastalık varmış..(iyi kaynatılmayan sütten veya salamura olmayan peynirden bulaşıyormuş..) Biz ilk o mu acaba dedik.. Allah korusun çok kötü bir hastalıkmış o da.. Ölümle bile sonuçlanıyormuş.. Tedavisi çok zormuş..
Çok şükür o değilmiş ama mayk.lar ısırıyormuş benii pis şeyleruuuuuuuuuuuuuffff
Merhaba canım inşallah bakalım yarın ankaradayız Allah nasip ederse.Amin canım rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. dönünce yazarım yine sana.Hayırlısıyla bi atlatalımda şu ameliyatı.
Genetik bir olay mı bilmiyorum ama inşallah kuyruk da oluşur ben iyi düşünmek istiyorum ki iyi olsun tabi ki bu durumda hemen tüp bebek merkezine kosmucam aklumdan bile gecmedi yazini okuyuncs karamsarliga kapildim açıkçası... umarım fazla ugrasmayiz daha hızlı ilerler ilerlemezse de napalım Allahın takdiri. .. bize dua etmek istemek ve olana kadar sabretmek düşer Allah herkesin gönlüne göre versin
geçmiş olsun canım benim.bilirim maykaların ne kadar kan emici olduğunu.bendede var.ve hava ısınır ısınmaz halı evde kaldırılır.ben bunun için elektrikli süpürgemi değiştirdim,halı çok az kullanıyorum ve hava güzel olunca halılar havalanılır.mutlaka vaktim ne kadar az olursa olsun halıları havalandırırım.polar tarzı şeyler hayatta kullanamam.gezmeye gittiğim evlerde halı varsa fazla duramıyorum.buda bağışıklığın zayıf olmasından kaynaklanıyormuş.bende duş alırken kovaya sirke koyarım,sirke bitmişse çayın demini koyarım.fazla çayları atmıyorum biriktiriyorum.birde elma sirkesi içiyorum.kaşıntılarım azaldı.bayağı faydasını gördüm bunların.isterse dene canım.
Onu bilmiyorum canim incelemedim bizde nadir yaziyor boyutu yok o 5-7 mikron boyutunda olabilir belki ama yanlış bişey de soylemek istemem
canım karamsarlığa kapıl diye demedim.ben bizimkisi için dedim.yani sizde yeni çıkıyor ama bizde elongeler yıllarca spermatoza olmadı.
yani benim bildiğim en zoru kuyruk.yabi bu herkeste böyle değildir.siz zaten bir tezi çürüttünüz .spermatid spermotosidleri geçince sperm çıkıyor deniliyorya.sizinki geçmeden elongeler geldi.şimdi ne kullanıyorsunuz siz canım.
estağfurullah Tülay.mesele kapasite değil.hepimiz araştırarak öğreniyoruz.
şu sperm aşamalarını okadar araştırdımki .......okumadığım yazı makale kalmadı.
bizdeki elonge spermatid olunca ve bununla tüpbebek denilince çok ama çok araştırdım.
ne olduğunu bilmeliydim.bütün doktorlara doktorlar sitesinden yazdım.bunun cevabını almalıydım.
ben asla tek cevapla yetinemiyorum.aslında bu özelliğimi seviyorum.
daha çok araştırıyorum.takıldığımda biliyorumki bana faydası yok.
benim tecrübelerim bu yönde.
bazen pencereler açık oluncaa girmelisin ki o hikmetlere nail olasın.
ben pencereleri tıklarım davet edildiğimde girerim.
çünkü bilirimki davete icabet gerekir.
bizim de 5-8 mikron yazıyordu
Canım benim iste boyutu oluyor onlar ve spermatidlerin büyüklüğü sanirim 8-10 mikrona ulaşması gerekiyormuş olgunlasmasi icin ben öyle okudum ve duydum
Bizim son iki testtir bu aşamalara bakilmaya başladı aslinda ikisinde de elogne spermatid çıktı birinde bas uzamış spermatid yazıyordu simdikinde spermatozon yaziyor arif bey ikisi de elogne spermatid dedi bu iki testten once sadece germ hücre olarak yaziyordu belki ilk başta vardı da biz bilmiyorduk orası meçhul bu arada biz tedavinin başından beri sadece bitkiseller kullaniyoruz iğne kullanmadik hic ersel beyin yolladığı sivi ve toz bitkiselleri kullandık
pencere derken onu kastetmek istememiştim
o kadar çok sorgulama,rabbim her şeyin en iyisini en güzelini en layıkını verendir demek istedim.
Sohbette böyle anlatmışlardı.
Her şerde bir hayır olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?