Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canin facede bi arkadas raporunu gstermisti ondan 5-7 elonge spermatit yaziodu

estağfurullah Tülay.mesele kapasite değil.hepimiz araştırarak öğreniyoruz.
şu sperm aşamalarını okadar araştırdımki .......okumadığım yazı makale kalmadı.
bizdeki elonge spermatid olunca ve bununla tüpbebek denilince çok ama çok araştırdım.
ne olduğunu bilmeliydim.bütün doktorlara doktorlar sitesinden yazdım.bunun cevabını almalıydım.
ben asla tek cevapla yetinemiyorum.aslında bu özelliğimi seviyorum.
daha çok araştırıyorum.takıldığımda biliyorumki bana faydası yok.
benim tecrübelerim bu yönde.
bazen pencereler açık oluncaa girmelisin ki o hikmetlere nail olasın.
ben pencereleri tıklarım davet edildiğimde girerim.
çünkü bilirimki davete icabet gerekir.

sen yanlış anladın.ben arifin yaptırdığı test yanlıştır demiyorum.sağlıklı olan erkeğin sperm testinde ne yazıyor diye merak ettim.yani spermatid,spermotosid,lökosit......bunları merak ettim.ablanında hamileliği hayırlı olsun canım.

Canin facede bi arkadas raporunu gstermisti ondan 5-7 elonge spermatit yaziodu
Onu bilmiyorum canim incelemedim bizde nadir yaziyor boyutu yok o 5-7 mikron boyutunda olabilir belki ama yanlış bişey de soylemek istemem

Son düzenleme:

o zaman gözün aydın olsun canım.yani yanılmadım.kavramlar ve isimler değişsede elonge spermatid aynı.elongelerle hamile kalan tek kişi okudum.oda 2009 yılında Eskişehirdeki üniversitede üni.adını unuttum bir kadın sağlıklı erkek bebek doğurmuş.kaan hoca elongelerle tüp bebeğe yönlendiriyor ama ben inan rastlamadım.mesela bizdeki elongeler yıllardır spermtozaya ulaşamıyor.yani maturasyon arresti veya sperm duraklamasıda deniliyor.bir kuyruk takılsa takacağım ama olmuyor.ama biryerde okumuştum bazı labaratuarlar tüpbebek yapan labaratuarlar kuyruk takıp döllemesini sağlıyormuş ama onunda kesinliği yok şimdilik.bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla bana genetik gibi geliyor.yani bu elongelerle başım bayağı bir ağrıyor.

Son düzenleme:

yani bir sürü kafa karışıklığı canım.ne gerek var bu kadar şeye.sperm baş boyun gövde ve kuyruk tamamlanınca olay bitiyor.ben mikronu bilmiyorum ama oda belki gövde uzunluğudur.yıllardır bildiğimiz elonge spermatid olmuş spermatozon.yani illa farklı bir şey olacak.insanlar yeni kavramlar duyuncada aaa bak sperm çıkmış diyorlar.şimdiye kadar immatürler artsın diye sevinenler şimdide spermatid spermotisidi geçsin diye bekliyor.ee şimdide spermatozon çıktı.bakalım daha neler duyacağız.oysa elonge spermatid dese bu işlerde eski olanlar hemen anlayacak.

merhaba canım..hadı hayırlısı ıns hersey yolunda gıderde guzel haberlerle gelırsın canım..bakalım nasıpse bızde gıdıcez,,allahım hayırlısıyla karsılastırsın
ini hepımızı

Merhaba canım inşallah bakalım yarın ankaradayız Allah nasip ederse.Amin canım rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. dönünce yazarım yine sana.Hayırlısıyla bi atlatalımda şu ameliyatı.

Sağol canım benim. . Ewet testte dediklerinde yazıyordu ayri ayri yaziliydi kağıtta canım

Genetik bir olay mı bilmiyorum ama inşallah kuyruk da oluşur ben iyi düşünmek istiyorum ki iyi olsun tabi ki bu durumda hemen tüp bebek merkezine kosmucam aklumdan bile gecmedi yazini okuyuncs karamsarliga kapildim açıkçası... umarım fazla ugrasmayiz daha hızlı ilerler ilerlemezse de napalım Allahın takdiri. .. bize dua etmek istemek ve olana kadar sabretmek düşer Allah herkesin gönlüne göre versin

geçmiş olsun canım benim.bilirim maykaların ne kadar kan emici olduğunu.bendede var.ve hava ısınır ısınmaz halı evde kaldırılır.ben bunun için elektrikli süpürgemi değiştirdim,halı çok az kullanıyorum ve hava güzel olunca halılar havalanılır.mutlaka vaktim ne kadar az olursa olsun halıları havalandırırım.polar tarzı şeyler hayatta kullanamam.gezmeye gittiğim evlerde halı varsa fazla duramıyorum.buda bağışıklığın zayıf olmasından kaynaklanıyormuş.bende duş alırken kovaya sirke koyarım,sirke bitmişse çayın demini koyarım.fazla çayları atmıyorum biriktiriyorum.birde elma sirkesi içiyorum.kaşıntılarım azaldı.bayağı faydasını gördüm bunların.isterse dene canım.

tamam canım hayırlısıyla atlatırsınız inş canım...beklıyorum güzel haberlerınızı...aeo

canım karamsarlığa kapıl diye demedim.ben bizimkisi için dedim.yani sizde yeni çıkıyor ama bizde elongeler yıllarca spermatoza olmadı.
yani benim bildiğim en zoru kuyruk.yani bu herkeste böyle değildir.siz zaten bir tezi çürüttünüz .spermatid spermotosidleri geçince sperm çıkıyor deniliyorya.sizinki geçmeden elongeler geldi.şimdi ne kullanıyorsunuz siz canım.

Son düzenleme:

Tamam canım teşekkür ederim düşündüğün için.. Evde birşey olmuyor da işyerinde toz var demekki tam temizlenmiyor.. Geldiğim gibi kaşınmaya başlıyorum

Bizim son iki testtir bu aşamalara bakilmaya başladı aslinda ikisinde de elogne spermatid çıktı birinde bas uzamış spermatid yazıyordu simdikinde spermatozon yaziyor arif bey ikisi de elogne spermatid dedi bu iki testten once sadece germ hücre olarak yaziyordu belki ilk başta vardı da biz bilmiyorduk orası meçhul bu arada biz tedavinin başından beri sadece bitkiseller kullaniyoruz iğne kullanmadik hic ersel beyin yolladığı sivi ve toz bitkiselleri kullandık

pencere derken onu kastetmek istememiştim
o kadar çok sorgulama,rabbim her şeyin en iyisini en güzelini en layıkını verendir demek istedim.
Sohbette böyle anlatmışlardı.
Her şerde bir hayır olduğunu...

Canım benim iste boyutu oluyor onlar ve spermatidlerin büyüklüğü sanirim 8-10 mikrona ulaşması gerekiyormuş olgunlasmasi icin ben öyle okudum ve duydum

Anladım canım çok sağolasın.Sayende her şeyi öğreniyoruz
Sperm çıkmadı ama güzel gelişmeler mevcut sizde.
Arif Bey bize hücrenin sperme dönüşüm aşamalarının oldukça fazla olduğunu söylemişti.
O yüzden fazla kurcalamamak gerekiyor
Vakti saati gelince süpriz yapacaklar sana

kullandıklarınız size şifa olsun canım.sizde önceden vardır muhtemelen.elongelerin sperme dönüşmesi çok uzun zaman alıyor canım.zaten baş boyuna geçince elonge oluyor gövedede oluşunca elonge spermatid oluyor.yani gövdeninde biraz uzaması ve kuyruk yerinin oluşmasıda biraz süreç itiyor.zaten mikron olarak yazılanlarda gövde uzunluğu oluyor.gövde uzunluğu tamamlanıncada kuyruk başlıyor.kuyruğunda tam uzaması gerkiyor.yoksa morfoloji devreye giriyor.morfoloji dedikleride kuyruğun tam uzamamış hali oluyor.hani sperme bakınca kuyruğu kalından inceye doğru oluyor ya.morfolojide kuyruk ya kısa kalıyor yada aynı kalıntıkta devam ediyor veya kuyruk kopuyor.

pencere derken onu kastetmek istememiştim
o kadar çok sorgulama,rabbim her şeyin en iyisini en güzelini en layıkını verendir demek istedim.
Sohbette böyle anlatmışlardı.
Her şerde bir hayır olduğunu...

zaten pencere derken normal pencere demedim.
yani rabbimin insanların kabul penceresinden bahsettim.
o pencerden herkes giremez.ancak rabbimin kabul ettikleri ve davet ettikleri girer anlamında dedim.bende epey sohbetlere katılırm ve sonra devam etmem.ben günaha girmekten ve işlemektende çok korkarım.ayrıca ben sorgulamam araştırırım.bak sorgulamak başka araştırmak başka.kula sorgulamak düşmez.allahada haşa araştırmak düşmez.bu ikisi bu kadar ince çizgidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…