Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım napalım bu azo ılletı yuzunden yalancıda olduk bu da bızım kaderımız ve ben hayatım boyunca aıleme yalan soylememışstım

bana uzun sure oldu evelenelım ya sagdan soldan dedıkodu cıkmiş olmuyor dıye
kimilerıde sevınmiş ddemışlerkı ıyı olmus kı olmuyor

canim bosver bana da cikti insanlar cok seviyor dedi koduyu

ya niye iyi olmus olmuyor denirmi ya insanlar ne kadar kötü

günaydın kızlar hepiniz sagolun beni merak etmişsiniz fakat hiç güzel haberlerle dönmedim.cuma günü spermiyogram yaptırdık herzamanki gibi sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi fsh 13tü neyse kaan hoca isterseniz bidaki ay tese yapalım dedi bizde bi düşünelim dedik.sonra eski merkezimizi aradık yani gürgan cliniği ben konuşamadım eşim konuştu sizin gibi bekleyenler çok demiş sanırım kök hücreyi bekletiyorlarmış üstümden kaynar sular doküldü bumuydu bizi beklettikleri bütün hayallerim yıkıldı belkide bu tesede de çıkmıyacak allahım nedir bu çektiğimiz çok korkuyorum kızlar anne olamamaktan çok korkuyorum....

Belginim sıkma canını, allahtan umit kesilmez. Bence istanbuldaki merkezlede bir görüşün canım. Ne bilim benim içimde ümit var bu defa olacak diye. Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

belginim canım sıkma canını rabbim tez zamanda hepimizin acısını dindirsin..bende seni merak etmiştim o yüzden girdim sabah baktım yazmamıştın..rabbim çektiklerimizi görsün o merhametlilerin en merhametlisi ol desin yeter.....

amim kızlar sagolun ama bende inanıyorum olacak allahım böyle bir acı yaşatmayacak bana sadece ilk merkezin bana bunu baştan söylemesine çok üzüldüm ama allahıma inanıyorum ondan başka kimse bilemez.....

BELGıNCıM ne olur üzülme dünyanın sonu degil benım eşimde azo sorunu var..önemli olan sizin birlikte olmanız ve birbirinizi sevmenizdir.canım ..belki bebegın olacak ama sorunlu olacak yada sen onu kaybdeceksın yada hamileleginde sorunlar yasayacaksın..şöyle düşün demekki en hayırlısı bu diye..cocukları olupta herseyi mükemmel mi insanların ..en hayırlı sekılde vermesidir..önemli olan sizin can saglıgınıza zarar gelmesin..çoçujlar bir eyrden sonra zaten gidiyorlar..hangimiz ailemizle kaldıkk..eşinin tahlilleri ve genetik testleri sorunlumuydu belki başka bir zaman düzelir ve çae bulunur..en kötü ihtimalle bie kök hücre var..hergecen gün çözümü artmakta..üzülme sakın :))

belgin canım anladığım kadarı ile kesin bir şey yok.yani eşin henüzz tese olmadı değilmi eğer yanlış anlamadıysam bence acele davranıyorsun inşaallah tesede sperm bulunur kök hücreye gerek kalmaz lütfen hemen kendini yıpratma.bak bizde tese sonucunda sper bulduk .

belgincim üzülme korma insallah tesede cikar canim
allah hepimizin yardimcisi olsun kurtarsin bu dertten

BELGıNcim eski merkez sizin hala tedavi gördüğününzü veya son durmunuzu biliyor mu canım.onlar öylesine demişlerdir.ayrıca desler bile hala tese şansınız var.sakın şimdiden ümitsizliğe kapılma.yılmak,yıkılmak yok sonuna kadr devam canımmm:teselli:

Merhaba belgincim
sakin ümidini kaybetme
benim esim 5 spermiogram yaptirdi hepsi sifir çikti bu isler hiç belli olmaz
benim esimde bir türlü çikmiyorlardi ve allaha sükürler olsun tese'de çikti
onun için bende sana söiylüyorum kendini spermiograma odaklama sifir diye tese'de çikmayacak diye birsey yok
canini sikma elbet sizdede çikicak

canlarım sagolun iyiki varsınız.benim eşim 2007de tese olmuştu gürgan clinicte orada elonge hücre bulunmuş emriyo oluşmuştu fakat tutmamıştı şimdide olmaz felan dediler kök hücreyi bekleyin demişler eşime ama belkide 3 yılın sonunda kullandığımız ilaçlar ve kürlerle gelişmiştir nerden biliyolarda bizi böyle üzüyolarki allahım hücreyi verdikten sonra onu geliştirmekte onun elinde şimdi nisan 23te birde emre beyle görüşelim diyorum ben birkez daha deneyecegim ve inanıyorum ALLAHIM benim bu çabamı karşılıksız borakmıyacak allahtan başka kimse bilemez ben bu denememde anne olacagım herkes görecek...inşallah sizlerde canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…