LEYLAK MRB CANIM rabbim verecek o spermleri inşallah hepimizin eşlerinin testislerine binlerce sperm koymuştur hiç birimiz hayal kırıklıgına ugramayız
umutolsun bune güzel umut verici sözler kız bizdede olurme dersin :roflol: drlar artık gelmeyin demesine ragmen
canım sagol ama benim eşimde 2007de tese oldu fakat gelişmemiş hücreler bulundıu o yüzden korkuyorum mtesedede bulunmaz diye.Belgİn.canım lÜtfen ÜzÜlme eŞİn henÜz tese olmadı hala kocaman bİr umudun olması lazım....bak eŞİm tese oldu ve bulunamadı bİlİyorsun umudumuz kalmadı uĞraŞmıyoruzda ama brİbİrİmİze tutunmaya ÇalıŞıyoruz..en kÖtÜ sonda bİle allah bİze saĞlık versİn...
zamancım eşim tese olmuştu tesa degil eger öyle olsaydı korkmazdım ama korkuyorum belki mtesede bulunur artık tek şans o kaldı.nasılsınız kızlar
belginciğim üzülme bak sizde elenge çıktı anam bizde daha spermatitken gene denedik sizin önünüzdeki tek engel kuyrugu yoktu inşallah onca tedavi bitkiler ve dualarla bu sefer olur ben inanıyorum canım inşallah olucak sonuçta ozaman tesa oldunugunuz halde elonge bulundu mteseyle inşallah spermde olucak
Belgİn.canım lÜtfen ÜzÜlme eŞİn henÜz tese olmadı hala kocaman bİr umudun olması lazım....bak eŞİm tese oldu ve bulunamadı bİlİyorsun umudumuz kalmadı uĞraŞmıyoruzda ama brİbİrİmİze tutunmaya ÇalıŞıyoruz..en kÖtÜ sonda bİle allah bİze saĞlık versİn...
işallah canım bu sefer olur inanıyorum ki olcak .canım biz bitkisel tedavi denedik ama malesef oda sonuç vermedi bilmiyorum ümidim kalmadı artık .:ecrin_bebek:
canım sagol ama benim eşimde 2007de tese oldu fakat gelişmemiş hücreler bulundıu o yüzden korkuyorum mtesedede bulunmaz diye.
zamancım eşim tese olmuştu tesa degil eger öyle olsaydı korkmazdım ama korkuyorum belki mtesede bulunur artık tek şans o kaldı.
leylakcım çok sağol inşallah olur.üzülme canım pes etmeden deniyoruz bu bitkileri umut işte düzenli kullandınızmı bitkileri.ilaç filan verdimi dr tekrar hormonlar nasıldı.?inşallah herşey düzelir.
:ecrin_bebek:
canım dr birşey vermedi biz ankaraya gitmedik daha kendimiz aldık aktardan bazı kürler yememize dikkat ettik öyle işte bakalım zaman ne göstericek eşim artık test yaptırmak istemiyo hayal kırıklığı sürekli ben çok etkileniyorum bu durumdan oda aynı şekilde 2 arkadaşımda hamile şu anda onlar için çok seviniyorum ama ben çok acı çekiyorum haberleri yok bu durumdan en kötüsüde rol yapmak
kızlar emre beye mail attım oda bana elimizdeki bütün sonuçları fakslamamı söylemiş bakalım yeni bir yola başladım allah yardımcın olsun.
kızlar emre beye mail attım oda bana elimizdeki bütün sonuçları fakslamamı söylemiş bakalım yeni bir yola başladım allah yardımcın olsun.
sagol canım benim emre bey mailime cevap vermiş yaptırdığımız sonuçları faxlamamızı söylemiş allahım hepimize yardımcı olsun inşallah.belginim canım hakkında hayırlısı neyse rabbim seni oraya götürsün kısmet bakarsın emre hocadan daha iyi haberler alırsın..herşeyde bi hayır vardır demişler sizin için inşaallah en hayırlısı budur...
tamam canım tabii veririm..canım Allah yardımcın olsun bizde emre beye gitmek istiyoruz hangi hastanede ve mail adresi varsa özel mesaj atarmısınguclubacismile
belgincim üzme kendini lütfen.herşey bitmiş değil dr tahmini olarak sölemiş mutlaka bulunacak denediğinizde bizde tedaviye başladık biliyosundur.benim doktoruma sordum genetik test yaptırsak nasıl olur eşim için tedavi olunabilir die boşuna para harcamayın hiçbir yolunuz yok tedavi anlamında bu sizin son şansınız dua edin tutsun dedi TOKATyemiş gibi oldum.allahdan ümit kesilmez canım napalım kaderimiz buysa bunu yaşıcaz.allah sağlık versin gösterdiği yolda elimizden geleni yapıp arıcaz artık.
neyse kızlar ben çıkıyorum akşam yine girerim konuşuruz öpüyorum...iyiki varsınız....
kusura bakma canım görmedim biraz dalgınım okumuşsundur herhalde canım sıkkın...iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın.belgin naber nasılsın benim bu kacıncı merabam ama sen görmüyosun sanırsam zamancım neden olmasın rabbim dilerse hersey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?