selahattin hoca bize sperm 5 evreden oluşur dedi.kaan hocada öyle demişti.
1.evre spermatogonim burda henüz yuvarlak
2.evre spermatosit burda yuvarlak çekirdeği bölüyor.
3.evre spermatosit burda çekirdek büyümeye ve bölünmeye devam ediyor.
4.evre spermatid burda çekirdek bölünmeye devam edip boyun ve gövde gelişiyor.
5.evre spermatoza son evre gelişimini tamamlayan sperm oluyor.
ben böyle biliyorum bacım.en basit şekilde böyle açıklanıyor.
çok teşekkürederim Allah razı olsun çok güzel bilgiler paylaşmışsınızArkadaşlar bu sayfada spermle ilgili herşey yazıyor,dün araştırırken buldum çok güzel bilgiler var http://www.kurandayaratilis.com/insaninyaratilisi.htm
Zaman arkadaşım inşallah en kısa sürede kaliteli spermler görürsünüz.Halay çekmeye az kaldı bence hadi hayırlısı.
eyinascım önceden yazmamasının sebebi Arif bey ozaman sadece spermatitlere bakıyordu varmı yokmu diye,Biz Bursaya gittiğimizde Celalettin hoca Arif artık spermatitlerinde hangi aşamada olduğuna bakmaya başlayacak demişti ,şimdilerde yeniden test yapanlarda oyüzden boyutuyla ilgili bilgi yazıyor
çok teşekkürederim Allah razı olsun çok güzel bilgiler paylaşmışsınız
bacım Allah razı olsun hayırlısıyla inşallah o günleri görmek nasip olur
Arkadaşlar bu sayfada spermle ilgili herşey yazıyor,dün araştırırken buldum çok güzel bilgiler var http://www.kurandayaratilis.com/insaninyaratilisi.htm
paylaşımın için allah razı olsun canım.gerçekten mucize gibi.bizi bu mucizeden mahrum etmesin rabbil alemin.
önemli değil canım,Amin inşallah,çok güzel açıklayıcı ve etkileyici şeyler yazıyor,herşey Allahın elinde,o isterse olur,istemezse ne yapsak boşuna,
Doğadandeva ve zumra için okudum.rabbim çifter çifter evlatlar versin.
tulaycim sira kimdee
canlarım bişey sorcam. bu hafta arif beye test vercez. yalnız testten sonra banyo işi sıkıntı. biz bir günlük gidip gelcez. uzakta olunca 2 gün sürüyo. bu durumda olan arkadaslar napıyor. yakınlarda hamam falan var mı canlar....:26:
canlarım bişey sorcam. bu hafta arif beye test vercez. yalnız testten sonra banyo işi sıkıntı. biz bir günlük gidip gelcez. uzakta olunca 2 gün sürüyo. bu durumda olan arkadaslar napıyor. yakınlarda hamam falan var mı canlar....:26:
teşekkürler cnm valla içim rahatladı.....Cnm yakininda hamam var sma nerde tam anlatamam disari cikinca hemen sorun gosterirler .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunu öğrendiğimiz iyi oldu cnm . yazık eşim kaç gündür dert ediyordu. artık daha rahat oluruz....Canım ANDROMER e yakın bi yerde sofular hamamı var.
Arif Bey bize öyle demişti.
3-4 cadde sonra sağ tarafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?