Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zaman arkadaşım inşallah en kısa sürede kaliteli spermler görürsünüz.Halay çekmeye az kaldı bence hadi hayırlısı.

Arkadaşlar bu sayfada spermle ilgili herşey yazıyor,dün araştırırken buldum çok güzel bilgiler var http://www.kurandayaratilis.com/insaninyaratilisi.htm
çok teşekkürederim Allah razı olsun çok güzel bilgiler paylaşmışsınız
Zaman arkadaşım inşallah en kısa sürede kaliteli spermler görürsünüz.Halay çekmeye az kaldı bence hadi hayırlısı.

bacım Allah razı olsun hayırlısıyla inşallah o günleri görmek nasip olur

balımcığım spermatid aşamasına bakılmasına gerk yok bence.zaten spermatid elongeleştiğinde spermatozaya dönüyor.burda olay sanki olağanmış gibi umut verdiriyor.en küçük birim 5-10 mikrondur.burda zaman arkadaşımızın %1e düşmüş ama sanki mikron yazıldığında insan boş bir umuda giriyor.yani sanki sperm çıkmış gibi algı oluşturuluyor.anlaşılan arif bey daha kendini epey aşacak.merak ediyorum şimdi daha ne isimler çıkacak.aşamalar zaten net değilmi canım.

çok teşekkürederim Allah razı olsun çok güzel bilgiler paylaşmışsınız

bacım Allah razı olsun hayırlısıyla inşallah o günleri görmek nasip olur

önemli değil bacım.keşke güzel şeyler yazabilsem.ne olur kusura bakma biraz gerçekleri olduğu gibi yazıyorum.hatta belki umut kırdığımı düşünenlerde olabilir ama amacım umut kırmak yada hayaller kurdurmak değil.ben biraz olanı olduğu gibi yazıyorum.öyle farklı bir hava estiremiyorum bacım.hakkını helal et umudunu kırdıysam.

paylaşımın için allah razı olsun canım.gerçekten mucize gibi.bizi bu mucizeden mahrum etmesin rabbil alemin.

önemli değil canım,Amin inşallah,çok güzel açıklayıcı ve etkileyici şeyler yazıyor,herşey Allahın elinde,o isterse olur,istemezse ne yapsak boşuna,

önemli değil canım,Amin inşallah,çok güzel açıklayıcı ve etkileyici şeyler yazıyor,herşey Allahın elinde,o isterse olur,istemezse ne yapsak boşuna,

öyle tabi canım.o istedikten sonra............ insanoğlu istediği kadar kafa yorsun olmazsa olmuyor.
ben rabbime inanıyorum herkese bu güzel haberi almayı nasip edecek.aksini düşünmek istemiyorum.
üzerimizden merhamet ve şefkatini esirgemyecek inşallah.

Son düzenleme:
Doğadandeva ve zumra için okudum.rabbim çifter çifter evlatlar versin.

tulaycim sira kimdee

Son düzenleme:
canlarım bişey sorcam. bu hafta arif beye test vercez. yalnız testten sonra banyo işi sıkıntı. biz bir günlük gidip gelcez. uzakta olunca 2 gün sürüyo. bu durumda olan arkadaslar napıyor. yakınlarda hamam falan var mı canlar....:26:

Cnm yakininda hamam var sma nerde tam anlatamam disari cikinca hemen sorun gosterirler .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canım ANDROMER e yakın bi yerde sofular hamamı var.
Arif Bey bize öyle demişti.
3-4 cadde sonra sağ tarafta

Sıra PENBİS kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti transfer edilen tüp bebişlerinin tutması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
Okunma süremiz pazartesi akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…