Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım daha önceden ekledim seni listeye ama bilgilerin çok eksik yazarsan bana onları da eklerim tabloda hakkında bildiklerimiz aşağıya kopyalıyorum... inş. daha güzel sonuçlar alırsın....

[TABLE="width: 506"]
[TR]
[TD="class: xl67, width: 78, bgcolor: transparent"]kuzucum82[/TD]
[TD="class: xl64, width: 35, bgcolor: transparent"]??????[/TD]
[TD="class: xl64, width: 86, bgcolor: transparent"]?????????[/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"]nisan 2013 de tedaviye başladılar????????[/TD]
[TD="class: xl66, width: 84, bgcolor: transparent"]?????????[/TD]
[TD="class: xl65, width: 94, bgcolor: transparent"]nisan ayi spermiyogram lökosit:%52 germ hucre :% 48??????[/TD]
[TD="class: xl66, width: 95, bgcolor: transparent"]????????[/TD]
[TD="class: xl65, width: 105, bgcolor: transparent"]lökosit % 61germ hücre .% 39
% 12spermatit ( 5 - 6 ve7-8.mikron ) % 88 spermstosit
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

S.a arkadaşlar bende eskilerdenim. Bu ayin başında eşim tekrar bir m.tese daha oldu kaan aydosta haploid hücre çıktı bir tane 4 hucreli embiriyomuz oldu ama malesef tutunamadı, imtihanimiz bitmemiş ne diyelim. Eşim kk dan cellalettin beyi öğrenip aramış aksamina gorusmusler. Tahliller falan derken ilaclarimizi bitkisellerimizi aldık başladık tedaviye .Allahin izniyle hepimize hayirli olsun tedavilerimiz en kısa sürede meleklerimize kavusuruz inş. ..

Merhaba uçakla gelicekseniz atatürk havaalanı,otobüsle geleceksenize esenler otogarında ineceksiniz.her iki yerdede tranway mevcut.celaleddin bey icin incirli duraginda arif bey icin emniyet duraginda ineceksiniz.

merhaba canım çok teşekkür ederim bilgilerin için.peki arif beyin yeri tam olarak nerde?

Sagol cnm bünye den bünyeye değişiyor testesternumuz 549,6 Allahin izni ile hepimiz bu dertden kurtulacaz cocuklarimizi kucagimiza alacaz inşallah
Testesteron 5.46 olarak dimi 549 çok yüksek bi değer cnm ben mi yanlış anladim aminnnn inşallah cnm inşallah

geçmiş olsun canım... imtihanımız zor.. inş yeni tedavin hayırlara vesile olur.. sanırım 2 m.tese var bu verilen hasarın tamiri tedavi sürecini uzatıyor ama inş. güzel sonuçlar alırsınız.. ben celalettin hocanın hastalarının tablosunu tutuyorum forumda hepimiz faydalanalım diye sende bilgilerini yazarsan senide ekleyeyim..

1. azo sebebiniz nedir?
2.kaç yıllık evlisiniz
3.yaşlarınız kaç
4.hocada yapılan ilk sperm test sonucu sayısal olarak hücre var mı
5. tedaviye tam tarih olarak ne zamn başladınız,
6. hangi ilaçları kullanacaksınız?

tabloya eklemem gereken sorular bunlar şimdilik

Teşekkür ederım canım Allah razı olsun. Malesef üçüncü m.tese bizim doktorların tutumu tek yol buymus gibi sürüklüyor bizi ve yıkılan umutlarımiz yarım kalmisliklarimiz.
Azo sebebi geç indirilmiş testis
4.5 yıllık evliyim
40-33 yasindayiz
immatur germ % 28, lökosit% 72, spermatid % 13, spermatosid % 87
Pregnyl 5000 , safirix,G5 karisim, papatya çayı, böğürtlen kökü çayı, çörek otu yagi
fsh

kızlar bana da yardım edebilirmisiniz acaba.burdan bi arkadaş eşimin test sonuçlarına göre azospermi olduğunu söyledi çok üzgünüm.ama 5 milyon sperm bulundu.yinede azospermmidir

Gulerim sagol canim biz 3 yillik wvliyiz yaslarimiz 32 37 sebebi bilinmiyor azonun genetik test normal cikti
nisan 2013 baslangic
eylul sonuc:lökosit % 9germ% 91
Aralik sonuc:lökosit. % 22 germ%78
Subat sonuç:lökosit %44germ % 56
Nisan sonuç:lökosit% 52 germ% 48
Haziran sonuc:lokosit % 61 germ % 39 simdiden ellerine saglik tesekkur ederim

Son düzenleme:
kızlar bana da yardım edebilirmisiniz acaba.burdan bi arkadaş eşimin test sonuçlarına göre azospermi olduğunu söyledi çok üzgünüm.ama 5 milyon sperm bulundu.yinede azospermmidir
Cnm 5 milyon sperm doğal yoldan mi çıktı. .mikrotese fln olmadnz değilmi.. 5 milyon sperm de azosperm i olmazsin. . Azosperm ide spermin hiç olmamasıdır. Sayıyı artırabilirsiniz ilaç larla

Günaydın canlarım.İyi bir haftamız güzel halaylık haberlerimiz olsun.Ramazanda başlıyor bu hafta Allah hepimize bu aylarda sevinçli
haberler duymak nasip etsin.

canım sizdeki azosperm değil oligosperm.sperm sayınız az.biraz artılıbilir.siz bu sayıyla bile anne olabilirsiniz.tüpbebek şansınız var en azından.bizlerde maalesef tüpbebek bile olmuyor.bizler tek sperm göremiyoruz.bence bu kadar üzülmeyin ve rabbim size sunduğu nimetin farkına varın.

canım geçmiş olsun.siz 14 ayda bayağı gerilemişsiniz.lökositler çok fazla yükselmiş.germ hücreleriniz epeyce azalmış.
bu duruma doktorunuz ne diyor.ilk tedaviye başladığınızda spermatidleriniz ne kadardı.

Günaydın canlarım.İyi bir haftamız güzel halaylık haberlerimiz olsun.Ramazanda başlıyor bu hafta Allah hepimize bu aylarda sevinçli

günaydın canım.ramazan bereketiyle gelsin inşallah.ramazan ümmetin günahlardan kurtulma ayı.bizde bu aylarda azospermden kurtuluruz inşallah.

3 tane mi rabbim yardımcınız olsun.. %28 grem hücre var en azından tabloya bakarsan hiç hücresi olmyanlar bile var ve iyi sonuçlar almaya başladılar. inş sizde güzel sonuçlar alırsınız bide grem hücrenin sayısı kaç canımm

bizde de sebebsiz ah bu sebepsizlik....sizin baya olmuş tedaviye başlayalı birazda neler kullandığınızı yazarmısın bide hocoda ki ilk sperm testinde grem hücre ne kadardı canım

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun eşine acil şifalar .

Sağol birtanemmmmm çok teşekkür ederim.. Sen nasılsın iyisin değil mi??

Arkadaşım eşin için çok geçmiş olsun.
çok üzüldüm Allahım acil şifa versin.

Allah razı olsun canım benimm.. Teşekkür ederimmmmmm.. Hepimize şifalar versin Rabbimmmm

Bugun esim test verdi Allahima sonsuz sukurler olsun ilk 3 aylik tedavi sonrasinda % 33 spermatit 5-6 mikron % 67 spermatosit cikti inşallah hepimiz en kisa zamanda anne baba oluruz allahin izni ile

Canımm benimmm maaşallahhh İnşallah Rabbim hayırlı haberlerinizi almayı nasip eder bize.. Gözünüz aydın canımm benimmm

Oyyyyy kıyamammm.. Oğluşuna da sanada 41 kere maaşallahh Rabbim nazarlardan saklasınnnn Bizim iç öp kokla onu

A.s. canımm.. Geçmiş olsunnn Rabbimmm hayırlısını versin inşallah.. Daha yolumuz uzun Allahın izniyle halledeceğiz.. Rabbim size güç kuvvet versinn (hepimize versin inşallah) Maşallah bitkisellerinizi de almışsınız başlamışssınız tadaviye. Ne kadar güzell.. Çok bilinçli bir karar.. Tebrik ediyorum..
İnşallah yolun sonunda da tebrik edeceğiz sizii

Canım azo değil eşin şükürler olsun oligaspermi sanırım.. Tedaviyle üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle..

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallahh

tatlım eşin nasıl oldu.düzelmiştir umarım.

İyi birtanem çoook şükür.. Henüz düşüremedi taşı ama daha iyi çok şükür.. Bayağı çabaladım haftasonu her istediğini yaptımm.. Acısını unutsun mutlu olsun diye bir dediğini iki etmedimm.. Saolsun o da üzmüyor beni.. İyi şimdilik ama düşürecek yakında sanırım.. İnşallah çok ağrısı olmaz canım benim.

Sen nasılsın eşinn nasıll ??

Cnm 5 milyon sperm doğal yoldan mi çıktı. .mikrotese fln olmadnz değilmi.. 5 milyon sperm de azosperm i olmazsin. . Azosperm ide spermin hiç olmamasıdır. Sayıyı artırabilirsiniz ilaç larla

üroloğa gittik test yaptı öylelikle çıktı.birisi dedi ki belki 5 milyondanda düşüktür o an fazla çıkmıştır.nasıl üzüldüm anlaTamam.eşim de perişan durumda.hiç konuşmuyo.keçiboynuzu kürüne başladık 2 gün önce.inşaallah işe yarar.başka ne yapabilirim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…