- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız?dualarım sizlerle...
Hepimiz için okudum. Rabbim bu hafta herkesin eşlerine şifalar versin.test yapacaklara milyonlarca spermler versiinnn.
Hamilelerimize şifalar
Evladi olanlara şifalar
Penbis sana da canim cuma günü halaylik haberler versin.topigimizin duasi çifter çifter versin.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum topige kısa bir kaçamak yaptım dinlendim... kardeslerim ve yegenlerim le tatile gittim 7 yaşında ve 11 aylık iki yegenim var bir haftadır onlarla beraberdik... çocukların her hallerini gördüm küçük olan çok tatlı bir bebek nasıl uyuyor nasıl yemek yiyor nasıl gulumsuyor nasıl tatlı bir bilseniz... Onlarla hem mutluydum hem buruk onlar gibi bir evladım olması için neler yapmadım. İkisi de eşime çok düşkün eşim onların dilinden cok iyi anliyor ikisi de kucağında n inmiyor ben de bu manzarayı içimdeki sizi ile izledim bir bebeğin annesini görünce nasıl gözlerinin parladigini gördüm... bu sabah ugurladik onları ve ev o kadar sessiz kaldı ki oturup ağladım. Allahım ne olur evimi sessiz issiz birakma bize de bu güzelliği nasip et diye yalvardim... neyse işte durumlar böyle biraz buruk biraz imrenerek bir tatilin sonunda sabrim daha da azaldı gibi geliyor. ..
Cok tesekkurler. Benimle birlikte buradaki herkese de nasip etsin inşallah canım...Rabbim hayırlısıyla sana da imrendiğin o günleri görmeyi o bebeğe kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum topige kısa bir kaçamak yaptım dinlendim... kardeslerim ve yegenlerim le tatile gittim 7 yaşında ve 11 aylık iki yegenim var bir haftadır onlarla beraberdik... çocukların her hallerini gördüm küçük olan çok tatlı bir bebek nasıl uyuyor nasıl yemek yiyor nasıl gulumsuyor nasıl tatlı bir bilseniz... Onlarla hem mutluydum hem buruk onlar gibi bir evladım olması için neler yapmadım. İkisi de eşime çok düşkün eşim onların dilinden cok iyi anliyor ikisi de kucağında n inmiyor ben de bu manzarayı içimdeki sizi ile izledim bir bebeğin annesini görünce nasıl gözlerinin parladigini gördüm... bu sabah ugurladik onları ve ev o kadar sessiz kaldı ki oturup ağladım. Allahım ne olur evimi sessiz issiz birakma bize de bu güzelliği nasip et diye yalvardim... neyse işte durumlar böyle biraz buruk biraz imrenerek bir tatilin sonunda sabrim daha da azaldı gibi geliyor. ..
Canim internet paketin bitti cepten yeni acildi tarifem uzak kaldim topikten listeye gore ecrin ve elzem de sira onlara baslayacagim okumaya zira değişmediyse
Çok ama çok haklısın.Bende 1 haftadır aynı şeyleri yaşıyorum
Eşimin arkadaşı başka bir şehirden bize gelmişlerdi.6 aylık çok ama çok tatlı bir oğlu var.Maviş gözlü böyle
O bebeği sevmeye bakmaya doyamadım.Alıp ta içime koyasım geldi.
O kadar çok istedim ki o bebeğin benim olmasını
Her halime gülücükler atıyordu.Kıkır kıkır gülüyordu
Bir çocuk bu kadar mı güzel olur dedim içimden
Veee onlar gittiler eşime dedim ki ben bu bebeği nasıl unutacam
Halen de unutamıyorum gözümün önünden gitmiyor
Her gece yatağa girerken ağlıyorum.Eşimin haberi yok gizli gizli hemde![]()
Canim ese ve penbis için okudum.eksiklerini yazıyorum hemen
ese44
penbis
elzem
ecrin
Aminnnnn canlarım allah razı olsun hepinizdende inşallah cuma günü hayırlı haberler veririm size biraz sıkıntılı günlerden geçiyorum ama rabbime binlercekez şükürler olsun rabbim nasip etti buralara kadar gelmeyi devamının gelmesinede nasip eder inşallah canlarım ayaklarımı diktim yatıyorum😊dualarımdasınız allahım bütün isteyenlere inşallah tez zamanda nasip etsin yoklardan var etsin aminnnn😌
Merhaba Canım hoşgeldin aramızagünaydın kızlar nasılsınız?dualarım sizlerle...
Hepimiz için okudum. Rabbim bu hafta herkesin eşlerine şifalar versin.test yapacaklara milyonlarca spermler versiinnn.
Hamilelerimize şifalar
Evladi olanlara şifalar
Penbis sana da canim cuma günü halaylik haberler versin.topigimizin duasi çifter çifter versin.
Eşimin arkadaşı başka bir şehirden bize gelmişlerdi.6 aylık çok ama çok tatlı bir oğlu var.Maviş gözlü böyle
Canim en kisa zamanda seninde evin senlensin inşallahh
Rabbim hepimizin evlerini senlendirsin canim bu mübarek günlerde evlerimiz kucaklarimiz dolsun![]()
Canım benim hepimizin aklında duasındasın Cuma günü halaylık haberler alayım inşh.
Merhaba Canım hoşgeldin aramızaÇok şükür bugünüze sende iyisindir inşh.
Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım.
Canlarım sizi çok anlıyorum geçen ramazan bayramında bende üniversiteden ev arkadaşımın evine konuk olduk.
4 yaşında kızı 9 aylık oğlu vardı ...
küçüğü ben kucağımdan indirmedim eşimi de kız bırakmadı aynı dediğiniz gibi eşimde çocuklar ne bulur bilmiyorum çok sevrleer kucağından inmezler.
en huysuz çocuk onla oynamaya başlar.
ende dediğiniz gibi öyle izlemiştim çok ağlamıştım doğal bunalr etkilenmemiz .
Allahım tez zamanda hepimize nasip hepimize inşh.![]()
Hamilelerimize şifalar
Evladi olanlara şifalar
Kızlar eşim hem bitkisel hemde iğne kullanio. Kapsüller bitti sıvı lar var daha onlar bittikten sonra mı yenı ilaçlari isteyelim siz nasıl. Yapiyosunuz
Olsun ağlayabilirsin.. Hepimiz ağlıyoruz zaman zaman.. Çünkü çok ağır bir sınavımız var.. Biz içindeyken delicesine savaşıyoruz, kimi insanlar ise düşüncesine bile tahammül edemiyorlar bu durumun.. Neler görüyorum neler duyuyorum hergün.. İnsanın içine dokunuyor yıllar geçtikçe.. Ama benim canımm arkadaşlarım o kadar güçlü kadınlar ki.. Nasıl sabredip nasıl dua ediyorlar nasıl savaşıyorlar.. Teker teker yüzünüz, yüzümüz gülecek inşallah ben öyle inanıyorum ki buna..Üzülmeyin canlarımmm benimnmm.. Rabbim sabrınıza hayran kalacak ve mükafatını verecek er geç..
![]()
Canlarım sizi çok anlıyorum geçen ramazan bayramında bende üniversiteden ev arkadaşımın evine konuk olduk.
4 yaşında kızı 9 aylık oğlu vardı ...
küçüğü ben kucağımdan indirmedim eşimi de kız bırakmadı aynı dediğiniz gibi eşimde çocuklar ne bulur bilmiyorum çok sevrleer kucağından inmezler.
en huysuz çocuk onla oynamaya başlar.
ende dediğiniz gibi öyle izlemiştim çok ağlamıştım doğal bunalr etkilenmemiz .
Allahım tez zamanda hepimize nasip hepimize inşh.![]()
Hepimiz çok ağır bir durum karşısında dimdik durmaya acımızı hickimseye yeri geliyor esimize bile hissettirmemeye çalışıp icin için kaniyoruz... bizler çok güçlü kadinlariz savasiyoruz Allahım inşallah bu sabrımızın savasinizin mukafatini verir... ben bugün belki bu hafta toparlarim kendimi sonra memlekete gidince gene aynı durum artı sorular. .. Allahım yardım etsin hepimize. ...
Canım benim hepimizin aklında duasındasın Cuma günü halaylık haberler alayım inşh.
Merhaba Canım hoşgeldin aramızaÇok şükür bugünüze sende iyisindir inşh.
hoşbulduk canım.ben bugün pek iyi değildim ama şimdi toparlandım biraz.eşimin tahlillerinden sonra biraz stres yapmıştım bugün burnum kanadı neyseki doktora gittik durdurdular.onun dışında iyiyim çok şükür
canim bize ersel bey ilaclar bitmeden 1 hafta önce haber edin demisti.