Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk hücre halinden desteklinip sperm oluşumu sağlandığı için genelde erkek oluyor demiştiler.. öyle aklımda kaldı... Allaha emanet olun canım oğluşunlaSagol canım allah razı olsun darısı basına olsun
Bılmıyorum canım ılk defa duydum erkek oluyorda kız nıye olmuyorkı .. Yanı erkek olma olasılıgı nıye yuksekkı
Bılmıyorum ama ben allaha ınanıyorum canım hakkımızda hayırlısı dedım hepte benım ıcımden erkek gecıyordu
Rabbim eşine şifa versin canım inşallah bidaha yaşanmaz
hayalim çok geçmiş olsun cnm demekki bi türlü düşmedi o taşayy neyse bööylesi belki daha iyi oldu eşin için o an acısı geçti gitti inşlh cnm ya...başka sıkıntınız olmasın...
Evet birtanem.. Acısı biraz daha dindi çok şükür. Ama kırdırma işlemi de çok zormuş inanki çok ağrı çektii:26: Çok şükür atlattık ve bu sabah taburcu olduk.. Destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Hamile arkadaşlar inş sağlıkla kucaklarina alırlar mis kokulu yavruları , transfer olan arkadaslarda hayırlı haberleri alırlar hep beraber bayram ederiz .hayalim arkadaşımızın eşine ve tüm hastalara da acil şifalar diliyorum
Saol canım benimmm Allah razı olsun inşallah..
Bitanemmmm çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda düzelir ve toparlanır eşinnnn..:26::26:
Kuzum çok teşekkür ederim.. Msjını da gördümm ama cvp veremedim sanırım Allah razı olsun canım benimm
herkese hayırlı günler olsun kızlarrrrrrrr![]()
Günaydınnn birtanemm..![]()
Sizlerede çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Sağol canim Allah razı olsun. Ins hepimiz mutlu sona ulasiriz. Bizlerin durumu suistimale çok açık celalettin hocayla ben gorusmedim hiç ama esimde çok güven oluşturmuş Allahın izniyle hoca hepimize sebep olur inşallah
cnmm çk çokk geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah
çok kokrulacak birşey değil cnm endişelenme evet üzülürsn normal ama
krkma ablmadada oldu aynı sıkıntı atlattı düşürdü çok şükür iyi şimdi
biraz yorulcan ama Allah güç kuvvet versin inşallah sana
Saol canım benim Allah razı olsun amin nşallah bir daha yaşanmaz.
hayalim çok geçmiş olsun cnm demekki bi türlü düşmedi o taşayy neyse bööylesi belki daha iyi oldu eşin için o an acısı geçti gitti inşlh cnm ya...başka sıkıntınız olmasın...
Evet birtanem.. Acısı biraz daha dindi çok şükür. Ama kırdırma işlemi de çok zormuş inanki çok ağrı çektii:26: Çok şükür atlattık ve bu sabah taburcu olduk.. Destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Saol canım benimmm Allah razı olsun inşallah..
Kuzum çok teşekkür ederim.. Msjını da gördümm ama cvp veremedim sanırım Allah razı olsun canım benimm
Günaydınnn birtanemm..![]()
cevap geldi cnm![]()
mesajın sonuna unutmuşum ismimi yazmayı hani birbrimizi arayınca isim çıkmıyoduya şimdi tanıdımı acaba dedim..
eşin nasıl oldu cnm?
Saol canım benim Allah razı olsun amin nşallah bir daha yaşanmaz.
cevap geldi cnm![]()
mesajın sonuna unutmuşum ismimi yazmayı hani birbrimizi arayınca isim çıkmıyoduya şimdi tanıdımı acaba dedim..
eşin nasıl oldu cnm?
artık çıkıyor birtanem. cvp yazmayı düşündüm ama yazmadım zannettim.. Meğer yazmışım iyi yapmışımm aferin bana
İyi oldu birtanem daha iyi olacak inşallah.. Çok şükür bu günlerimize.![]()
Arkadaşlar üç gündür önce sol yumurtalık yani sol kasığımda dün akşamdan beride rahimin olduğu bölgede sürekli batmalar oluyor adetime 10 var internetten okuyorum hep hamilelik belirtisi ama bu çok mümkün değil eşim iiki aydır iğne kullanıyor.umut bile edemiyorum dolasıyı ile içimde çok büyük korkular var ne olabilir kistmi başka bişeymi offffffffffffff kafam çook karışık ve endişeliyim.aynı şikayette olan varmı bana yardım edin lütfen!!!!!