• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hayırlı olsun cccooooookkkkkkkk sevındımmmmmm:16::16::16::16: inş hamiş haberlerınıde alıcaz ve hepberaber sevınıcez inş canım:16::16::16:

Canlarım çok teşekkür ederim ne kadar içten sevindiğinizi biliyorum daha hiç birşey belli değil yarın olsun da inşallah o zaman seviniriz dualarınızı eksik etmeyin nolur
canım çok sevindim inşaallah bebeğin sana tutunur ve güzel bir hamilelik geçirirsin :16:

Sıra ZAMAN kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz:8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ZAMAN canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16::16:

Sıra ZAMAN kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz:8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ZAMAN canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16::16:

bacım Rabbim razı olsun
hergün mesajla okunacakları hatırlattın hakkını helal et
kızlar hepiniz haklarınızı helal edin
ben önden çektim malum memlekete gidicez orda çekemem diye sıradaki herkesin tefriciyelerini bitirdim
cümleten haklarınızı helal edin belki olurya eksik fazla çekmiş olabilirim
benden yanada helal olsun

Zamannn arkadaşım için okudum kuzucummm Allah kabul etsinnnnn :16:

Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin

Canlarım Allah razı olsun hepinizden , hemen size haber vermek istedim çünkü ben burda ki güzel haberlerle hep ayakta kaldım Rabbim inşallah herkesin yardımcısı olsun ilk bulunamadı ama Emre bey yanımıza gelip çok umutlu olduğunu söyledi beklemek çok zor tabi 10-15 dk sonra hemşire geldi acil aldılar beni be kadr bulunduğu belli değil yeteri kadar var dediler beni işleme alırken hala devam ediyorlardı bakmaya! Şimdi heyecanla sabırla yarın gelicek haberi bekliyoruz benden de 13 yumurta toplandı Raabim inşallah sonuna kadar götürür , Allah hepinizden duâlarınızdan azı olsun, eyinas cnm bnm ya ne diyim Rabbim bir kadın bırakmasın bu dertle yanan ,

:nazar::nazar::nazar: canım gözün aydınnnnnn çok sevindimmmmmm :52::52::52::52::52:
İnş spermlerde yumoşlarda çok kalitelidir güzelce döllenirler ve göbüşünde yer bulurlar canım :16:
Allah hayırlısıyla :49: olduğun haberini almayı da nasip etsin inş :16:
Bu güzel haber için halayımıza çekeyimmmmm nezamandır uzak kalmıştım ohh dökeyim kurtları :1:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Allah sana bagislasin yavrunu canım rabbim korusun. .inşallah allah bizede bu duyguyu tattirir :16:

Âminnnnn canım Rabbim sizlere çifter çifter nasip etsin inş :16::16::16::16::16:

oyyy cnm hoşgeldin kızz ah o gün unutulur mu mesaj geldiğinde vede deli gibi çığlık atmıştım arkasından ağlamıştım yaaa:14::14:
cnm bak o zaman mucize geldiğine inanamıyorduk şimdi kucağında oğluşun rabbim sağlıklı ömür versin inşlh eşininde durumu her geçen gün daha ii olsun cnm ee oğluşu geldi daha çok sarılır tedaviye:emir_bebek: darısı bizlere olsun cnm
evet doğum yapanlar girmiyor diye kızıyoruz bazen tabiki her an girmek zor anlıyoruz ama arada sırada kendilerini hatırlatsalar fena olmaz hani:9::9:her ne kadar konuşamasakta bayağıdır sen hep aklımdasın şirinem:29:oğlunu benim için öp allaha emanet olun.....

Bidenem İnan ben ara ara o sayfalara dönüp okuyorum o gün ki şaşkınlığımızı mutluluğumuzu tekrar hatırlamak için :16:
Rabbim şişede nasip etsin inş :16:
Zaten senin az kaldı inanıyorum oğlumun arkadaşları gelecek yakında Allah'ın izniyle :34:
Canım fırsat buldukça girerim sen hiç merak etme bende çok özlüyorum hepinizi :16:
Saol bitanem konuşamasakta dualarınızın benimle olduğunu biliyorum :70:
Öperim teyzesi sende aeo :54:

Bahar canım Hoşgeldin....Oğluşuna çok sevindik.
Dilerim eşinde bir anca şifasını bulur musmutu çekirdek ailenizle sağlıcakla kaılırsınız:16:

Hoşbulduk canım aminnnnnnn :16:
Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inş :16::16::16:

Hala seni düşünüyor, dua ediyorum:109:
Eşine şifa, yakışıklı bebişimize de sağlıklı hayırlı ömür diliyorum:16::16:

Bunları okuyunca çok duygulanıyorum allah hepinizden razı olsun...
Sizlerde benim dualarımdasınız inş sizin içinde bu zor günler geride kalacak Allah'ın izniyle :16:

Sonuclariniz nasil cikti aklima geldikçe hep dua ettim hayirli haberlerin olsun insallhh canimmm sonu evlat olan tedavin olsun.

bugün sana bakmadan şaşı oldum.güzel haberler vardır inşallah.bende emre hocayla konuştum çok içten ve samimi geldi.sen kendinmi hazırlanmak istedin yoksa hocamı uygun gördü.kafam çok karışık canım.ben telefonu kapattıktan sonra eşim önce ben hazırlanayım hoca doğru söylüyor sen boşuna hormon almış olma dedi.ama bende hazırlanmak istiyorum.siz rapor çıkarmadınız değilmi canım.benim 2009 rapor çıkarmıştım ama kullanamadan hakkım yandı.şimdi onun üzerinden çıkarabilirmiyim tekrar.

bugün sana bakmadan şaşı oldum.güzel haberler vardır inşallah.bende emre hocayla konuştum çok içten ve samimi geldi.sen kendinmi hazırlanmak istedin yoksa hocamı uygun gördü.kafam çok karışık canım.ben telefonu kapattıktan sonra eşim önce ben hazırlanayım hoca doğru söylüyor sen boşuna hormon almış olma dedi.ama bende hazırlanmak istiyorum.siz rapor çıkarmadınız değilmi canım.benim 2009 rapor çıkarmıştım ama kullanamadan hakkım yandı.şimdi onun üzerinden çıkarabilirmiyim tekrar.

Önerin için teşekkür ederim.
Benim aklımda 70 000 aliyyül azim vardı.
Celalettin Hoca söylemişti bol bol çekin diye

Ama önce dediğini yaparız
Daha sonra da 70 000 aliyyül azim çekmeye devam ederiz
Yalnız bunlardan kaçar adet çekceğiz.Sayı hakkında bir bilgin var mı
Onu araştıralım önce

Fark etmez canım siz ne derseniz olur. Ben belki aklınızda birşey yoktur diye söyledim. Sayılar hakkında çok bilgim yok. Bir arkadaş sabah namazından sonra secdede 40 defa dedi. Bir başkası ben 500 defa çekiyorum dedi... Yine de bir bakalım...

Ayyy canım ya kadar güzel bir haber verdin bize.:32:
Elengo sperm,spermin en son aşaması bundan sonra çok az bir yolunuz kaldı artık:10:
Çok güzel ya buralara kadar gelebilmek:52:
İnşallah bir dahaki testte sayılamayacak kadar sperm görürsünüz :16:
Bide siz sıfırlardan buralara kadar geldiniz
Çok büyük birmoral oldunuz hepimize

Ya bende inanamiyorum canim ya cok sevindim
Bizim icin buralara kadar gelebilmek hayaldi....
Ama esimin fsh i yukselmis ,dr bey bu problem falan dememis ignelerini degistirmis menegonun yerine baska birsey vermis o duzeltir ins onuda
Ins hepimiz kurtuluruz canim sizlerde bizde spermleri gorururz ins

Eyinas aslında seninde hazırlanman daha iyi olur. Allah'ın izniyle inş sperm bulunursa hemen işleme başlarlar...
Ama sen hazırlanmazsan bulunan spermler dondurulur...
Eğer bulunan spermler az olursa çözülürken sıkıntı yaşayabilirsiniz...
Onun için ben olsam hazırlanırdım...
Devlet şuanda 2 tüp bebek tedavisini karşılıyor senin bir hakkın daha var yani...
Ki 3 e çıkartacaklarımı inş fos çıkmaz...
Bizde umut tüp bebekte rapor çıkararak tedavi olmuştuk...
Şükür 2. Ye gerek kalmadan süprizyaptı mucizem...

Canımmmm maaşallahhh.. :16::16: Gözün aydınn yakında daha güzel haberlerini alırız artıkkk :16::16::16:
Sagol canim ins ...
Canım çok sevindimmm yaaa hadi allahin izniyle sperm çıkışı olduğunu da yapacaksın süper bi haberrrr:16: peki sizde problem neydi cnm hiç hücre varmiydi yazabilir misin. :16:
Ins canim yakinda spermide goruruz ,bizim tetstis yetersizligi kucukken gecirmis oldugu atesli hastaliktan dolayi ve fsh yuksekligi vardi
Hucre hic yoktu ve 5yil once ilk ogrendigimizde biyopsi olmustu o zamanda bulunamamisti
canımm çok güzel gelişme bu... darısı spermlere olsun inşallah..bide canım tedaviye tam ne zaman başladınız?
Ins devamida gelir canim spermleride gormek nasip olur ins birdahaki teste
Biz celalettin beyde mart 2013 de basladik canim ,bir yili gecti bu doktorda

[TABLE="width: 835"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]lamyay [/TD]
[TD="class: xl64, width: 35, bgcolor: transparent"]29-31 5yıl[/TD]
[TD="class: xl65, width: 86, bgcolor: transparent"]testis yetersizligi ve fsh yuksekligi ilk testte hücre yoktu. [/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"]Ilk 45 gun icinde 2 tane nebido oldu,Yumurtali,lar icin ozelbir macun kullnadi,sonra 4kavanoz kadar G5 macunu
Kullnadi ve bogurtlen koku icti
?
[/TD]
[TD="class: xl65, width: 84, bgcolor: transparent"]henüz sperm çıkmadı[/TD]
[TD="class: xl63, width: 94, bgcolor: transparent"]pregnyl haftada 2 ve menegon haftada gun oluyor
3ayda ersel beyden gelen tozlari ve haplari kullandi
[/TD]
[TD="class: xl65, width: 95, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 105, bgcolor: transparent"]tedavinin 7 ayı içerisindeler[/TD]
[TD="class: xl63, width: 78, bgcolor: transparent"] 1 140 000 ​​İmmatür Germ Hücre, Oranı​: % 76 Lökosit Sayımı​: 360 000
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 92, bgcolor: transparent"]Pregnyl
Menegon
Direx safirex
Tetradox kapsul
Rulid
2tane kucuk sisede sivi ilac(100 er gr kadar)…kullanacaklar sivi kurler bitti simdi haplara basladi
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 85, bgcolor: transparent"]mart ayı: Lökosit Sayımı : 495 000 /cc Lökosit Oranı : % 33
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 005 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 67
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 103, bgcolor: transparent"]haftada2pregnyl3 menegon devam
Ersel bey yine lokosit icin ilac vermis veyeni ilaclar yazmis
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 80, bgcolor: transparent"]haziran ayı : LökositSayımı​:720 000 Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​:1 080 000 Oranı​:% 60 (% 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canlarım Allah razı olsun hepinizden , hemen size haber vermek istedim çünkü ben burda ki güzel haberlerle hep ayakta kaldım Rabbim inşallah herkesin yardımcısı olsun ilk bulunamadı ama Emre bey yanımıza gelip çok umutlu olduğunu söyledi beklemek çok zor tabi 10-15 dk sonra hemşire geldi acil aldılar beni be kadr bulunduğu belli değil yeteri kadar var dediler beni işleme alırken hala devam ediyorlardı bakmaya! Şimdi heyecanla sabırla yarın gelicek haberi bekliyoruz benden de 13 yumurta toplandı Raabim inşallah sonuna kadar götürür , Allah hepinizden duâlarınızdan azı olsun, eyinas cnm bnm ya ne diyim Rabbim bir kadın bırakmasın bu dertle yanan ,

Allahıma binlerce şükürler olsun. İnşallah sonuna kadar sağlıkla geçer tedavin:49::49::49:

canım hayırlı ramazanlar.gözün aydın diyeceğim ama gülerimin yayınladığı tabloya göre siz pek ilerlememişsiniz.
Sanada hayirli ramazanlar canim
Bence bu ilerlemedir cunki onceki testlerde hicbirsey cikmiyordu

spermtositlermi spermin habercisi.spermatidle tüpbebek denemesini celallettin hocamı dedi.
vakti zamanında bir hoca spermatidle herkesi tüpbebeğe yönlendiriyordu aklıma şimdi o geldi.
hastalarını microteseye yönlendireceği günde yakındır bana göre.
Evet benimde burdan ve dr dan duydugum spermatoitler spermin habercisi
Evet canim dr bey dedi tup bebebk deneyebilecegimizi su an
Bizde zaten beklemek istiyoruz sperm cikarsa daha mantikli olmak tupbebk
Ins mikroteseye gerek kalmadan normal yolla ciks olurda kurtuluruz ya:14:

Son düzenleme:
Back
X