Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım malum listemiz tamamlanıyor. Yeni duamıza acizane tavsiyem Hz. Yunus un duası olabilir. Pekçok kişiden tavsiye edilmiştir bana...Aşağıda duayla ilgili bir açıklama var arkadaşlar da isterlerse okuyabiliriz. Günde kaç tane okunur onu bilmiyorum.

Dua: "la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin​"

(Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum)​

Yunus as'ın balığın karnında yapmış olduğu tesbihattır Bir sonraki ayette, Yüce Allah’ın Hz Yunus’un samimi duasına karşılık olarak onu mucizevi bir biçimde kurtardığı bildirilmiştir: ​

Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık İşte Biz, iman edenleri böyle kurtarırız (Enbiya Suresi, 88)
Dikkat ederseniz, Allah cc Yunus as'ın duasını kabul ettiği gibi bu yolu takip eden mü'minlerin de duasını kabul edeceğini bildiriyor O halde buyurun bizde aynı yolu takip edelim ve samimi bir şekilde duasını tekrar edelim​

Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin

çok ama çok sevindim canım.tebrik ederim.bugün uyandım dua ettim size.dünde teravihte dua ettim.rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah.kaç tane çıktı bilgi verdilermi.benim içinde umut oldun canım.

Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin

çok ama çok sevindim canım.tebrik ederim.bugün uyandım dua ettim size.dünde teravihte dua ettim.rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah.kaç tane çıktı bilgi verdilermi.benim içinde umut oldun canım.

Canım malum listemiz tamamlanıyor. Yeni duamıza acizane tavsiyem Hz. Yunus un duası olabilir. Pekçok kişiden tavsiye edilmiştir bana...Aşağıda duayla ilgili bir açıklama var arkadaşlar da isterlerse okuyabiliriz. Günde kaç tane okunur onu bilmiyorum.

(Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum)​

Yunus as'ın balığın karnında yapmış olduğu tesbihattır Bir sonraki ayette, Yüce Allah’ın Hz Yunus’un samimi duasına karşılık olarak onu mucizevi bir biçimde kurtardığı bildirilmiştir: ​

Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık İşte Biz, iman edenleri böyle kurtarırız (Enbiya Suresi, 88)
Dikkat ederseniz, Allah cc Yunus as'ın duasını kabul ettiği gibi bu yolu takip eden mü'minlerin de duasını kabul edeceğini bildiriyor O halde buyurun bizde aynı yolu takip edelim ve samimi bir şekilde duasını tekrar edelim​

canım bu duayı hocalar da söylüyorlar bolca okuyun diye.Peygamber efendimiz(s.a.v.) den şöyle rivayet edilmiş.Bir kimsenin Allahtan bir isteği olursa abdest alıp şükür secdesine yatmalı ve şehadet parmağıyla işarette bulunarak 40 defa ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin''demelidir.Ben bu şekilde okuyorum.Özellikle sabah namazının ardından okuyorum.BElki böyle daha etkili olur diye düşünüyorum.

canım bu duayı hocalar da söylüyorlar bolca okuyun diye.Peygamber efendimiz(s.a.v.) den şöyle rivayet edilmiş.Bir kimsenin Allahtan bir isteği olursa abdest alıp şükür secdesine yatmalı ve şehadet parmağıyla işarette bulunarak 40 defa ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin''demelidir.Ben bu şekilde okuyorum.Özellikle sabah namazının ardından okuyorum.BElki böyle daha etkili olur diye düşünüyorum.

bunu bende yapayım.secdede yapılan dualar geri çevrilmezmiş.secdede allah kula çok yakın olurmuş.bende böyle yapayım bu duayı.teşekkürler canım paylaşımın için.

bunu bende yapayım.secdede yapılan dualar geri çevrilmezmiş.secdede allah kula çok yakın olurmuş.bende böyle yapayım bu duayı.teşekkürler canım paylaşımın için.
Rica ederim canım evet Allaha en yakın olduğumuz anlar secde anları,Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı.Ben de belki Sizlerden de böyle okumak isteyenler olur diye paylaşayım dedim

Kızlar Celalettin bey hastane değiştirecekti. Bilgisi olan var mı yoksa hacca gidip geldikten sonra mı anlaşacak bir yerle??????

merhaba canlar, tese düşündüğümüzden bahsetmiştim. ama doktor konusunda çok kararsızız.
emre beyle telefon görüşmemizde kendisinin tutumu pek hoşuma gitmediği için onu düşünmüyoruz. memorial düşünüyorum umutla fiyatları aynı sayılır.
fakat buradaki doktorun adı prof.dr.murad başar
bu doktor hakkında bi fikriniz varmı ben hiç duymadım adını.
memorialda başka doktor adları duyuyodum ama bunu duymadım hiç

Biz 2011 yıılında emre beyle tese ameliyatı için anlaştık butun tahlıller yapıldı benide tüp bebeğe hazırladılar iğneler falan ama ameliyattan 1 gün önce bize yurt dısına seminere gidicem ameliyatı arkadaşım yapıcak yada dönüşte ben yapıcam dedi kararverin tabi erteleme imkanı yok sonucta benim yumurtalar olgunlaştı bekleseydik boşa gidicekti mecburen olduk sonucta zaten olumsuz oldu, hala aklıma geldikçe çıldırıyorum sonucta o merkezide biz onun için tercih ettik, ayrıca ortada sperm yokken beni tüpbebeğe hazırlanalarıda ayrı bi fiyasko acemiliğimize denk geldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CANIM benide dua listesine ekleyebilirmisin

Canım şimdiki listeyi bitirmeye az kaldı.Son 5 kişi kaldı.:34:
Onlara tamamladıktan sonra yeni dualara geçeceğiz o zaman eklerim sizide
Eğer uygun olursannız tabikide

Önerin için teşekkür ederim.
Benim aklımda 70 000 aliyyül azim vardı.
Celalettin Hoca söylemişti bol bol çekin diye

Ama önce dediğini yaparız
Daha sonra da 70 000 aliyyül azim çekmeye devam ederiz
Yalnız bunlardan kaçar adet çekceğiz.Sayı hakkında bir bilgin var mı
Onu araştıralım önce

Canım benim ne kadar çok mutlu oldum bilemezsin :38:
Çok şükür bir kardeşimiz daha şu azo illetinden kurtuluyor:16:
Sizin sonunuzda mutlu son olsun İNŞALLAH
Rabbim ikiz ikiz :55::8: evlatlar versin İNŞALLAH:16:
Biribirime ettiğimiz dualar yerine geliyor çok şükür :32:
Celalettin Hocanın iğne ve bitkisel tedavisi işe yarıyor demekki:34:

Çok sevindim canım.Birde hamileyim yazarsan deyme keyfimize.Allah tamamına erdirsin şimdiden.
Hayırlısı ile olur inşallah.Dualarımız seninle.

Çok sevindim canım ilk microtese miydi sizin?? Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

çokkkkkk sevindim bende şimdi umutun sayfasında gördüm tam sana yazacaktımmmmm.
hadi gözünüz aydıncnmmmmmm..inşallah bundan sonrasıda güzel ilerlerrr hamiş haberinide verirsinnnnnn
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::

Gözünüz aydın canım çok sevindim inşallah hamilelik haberini yazmakta nasip olsun:nazar::nazar::nazar:

Maşallah maşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah canım çok sevindim inşallah bizde de sperm bulunur. Tedavim boşa gitmez...

Rabbim inşallah hamilelik haberini de yazmayi nasip etsin.halaylik bir haberr:64::64::64::64::64::64::64::64:

canım çoook sevindim Rabbim hamilelik haberinide vermeyi nasip etsin,darısı bize..

Cnm yeminle kendimizmis gibi sevindim heycanlandimmmm.rabbim tamamina erdirsin....

Canım çok sevindim gözün aydın olsun

Canım benim ne kadar çok mutlu oldum bilemezsin :38:
Çok şükür bir kardeşimiz daha şu azo illetinden kurtuluyor:16:
Sizin sonunuzda mutlu son olsun İNŞALLAH
Rabbim ikiz ikiz :55::8: evlatlar versin İNŞALLAH:16:
Biribirime ettiğimiz dualar yerine geliyor çok şükür :32:
Celalettin Hocanın iğne ve bitkisel tedavisi işe yarıyor demekki:34:

Çok sevindim canım.Birde hamileyim yazarsan deyme keyfimize.Allah tamamına erdirsin şimdiden.
Hayırlısı ile olur inşallah.Dualarımız seninle.

Canlarım Allah razı olsun hepinizden , hemen size haber vermek istedim çünkü ben burda ki güzel haberlerle hep ayakta kaldım Rabbim inşallah herkesin yardımcısı olsun ilk bulunamadı ama Emre bey yanımıza gelip çok umutlu olduğunu söyledi beklemek çok zor tabi 10-15 dk sonra hemşire geldi acil aldılar beni be kadr bulunduğu belli değil yeteri kadar var dediler beni işleme alırken hala devam ediyorlardı bakmaya! Şimdi heyecanla sabırla yarın gelicek haberi bekliyoruz benden de 13 yumurta toplandı Raabim inşallah sonuna kadar götürür , Allah hepinizden duâlarınızdan azı olsun, eyinas cnm bnm ya ne diyim Rabbim bir kadın bırakmasın bu dertle yanan ,

Canlarım Allah razı olsun hepinizden , hemen size haber vermek istedim çünkü ben burda ki güzel haberlerle hep ayakta kaldım Rabbim inşallah herkesin yardımcısı olsun ilk bulunamadı ama Emre bey yanımıza gelip çok umutlu olduğunu söyledi beklemek çok zor tabi 10-15 dk sonra hemşire geldi acil aldılar beni be kadr bulunduğu belli değil yeteri kadar var dediler beni işleme alırken hala devam ediyorlardı bakmaya! Şimdi heyecanla sabırla yarın gelicek haberi bekliyoruz benden de 13 yumurta toplandı Raabim inşallah sonuna kadar götürür , Allah hepinizden duâlarınızdan azı olsun, eyinas cnm bnm ya ne diyim Rabbim bir kadın bırakmasın bu dertle yanan ,

amin canım amin.zor sınavdan hepimiz yüzümüzün akıyla geçelim inşallah.şimdiye kadar kullandıklarınzı ne yaptıklarınızı ka yıllık evli olduğunuz yazda canım bizim umutlar kabarsın.mesela son teste hücreleriniz kaç çıkmıştı merak ettim.fsh testesteron kaçtı.biliyorsun bizde bayram sonrası düşünüyoruz.emre hocayı tavsiye edermisin bize.ben çok karışıyım.emre beymi yoksa adanadamı yaptırma noktasında amaemre hoca ağır basıyor.rapor geçerlimi canım.biz dar imkanlarla yaptırcağız maddiyat belimizi büküyor.rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.

canım çok hem de çok sevindim.:32::32::32:
kısa zaman sonra hamileyim haberini de verirsin inşallah.:49::49::49::49:
rabbim yardımcınız olsun. emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...:nazar::nazar::nazar:

Havass ehlinden bazısı diyor ki:
«Kim, La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü mine'z-zalimin'i her gün bin defa okuyup arzu ettiği makam ve mertebeyi talep ederse, mutlaka ona erişir. Allah onun rızkını genişletir, gam ve kederini giderir, bir nice hayırların kapışım ona açar, onu şeytanların ve zalim hükümdarlann şerrinden korur. Allah dostlarının yanında sevgili, düşmanları yanında da heybetli olur

Netten bunu buldum.
O zaman her gün 1 kişi için 1000 tane okuyalım olmazmı

Back
X