- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
kızlar dün emre bakırcıoğluyla tekrar görüşütm ve y mikrodelesyon testini yaptırın dedi.şimdiye kadar o hiç yapılmadı.ben umut tüp bebek diyorum eşimde yakın diye adana olsun diyor ama emre hocada hep aklımda kalacak diyor.kararsızlık ve belirsizlik çok zormuş.şimdi ben 2009 da tüpbebek raporu almıştım.kullanmadan yandı hakkım.ikinic rapor alırkende kolaylık oluyormu yoksa aynı şeyler tekrarlanıyormu..ben raporlu istiyorum eşim uğraştırırlarsa raporsuz yaparım diyor.birde y mikrodelesyon testini yaptıranlar nerde ve ne kadara yaptırdınız ve kaç günde çıkıyor sonuçlar.
Canım hayırlısı olsun inşallah.. Canım biz yaptırdık ama ne kadar zamanda çıktı hiç hatırlamıyorum.. Yine bayağı sürmüştü onu hatırlıyorum sadece. Y kromozomnu araştırıyorlar.. 2 haftadan fazla sürüyordu sanırım..
kızlar dün emre bakırcıoğluyla tekrar görüşütm ve y mikrodelesyon testini yaptırın dedi.şimdiye kadar o hiç yapılmadı.ben umut tüp bebek diyorum eşimde yakın diye adana olsun diyor ama emre hocada hep aklımda kalacak diyor.kararsızlık ve belirsizlik çok zormuş.şimdi ben 2009 da tüpbebek raporu almıştım.kullanmadan yandı hakkım.ikinic rapor alırkende kolaylık oluyormu yoksa aynı şeyler tekrarlanıyormu..ben raporlu istiyorum eşim uğraştırırlarsa raporsuz yaparım diyor.birde y mikrodelesyon testini yaptıranlar nerde ve ne kadara yaptırdınız ve kaç günde çıkıyor sonuçlar.
Mrb care,
Hocadan cvp var mi? Ne soyledi merak ettim. Biz bir kez daha denemeye karar verdik. Eylulde tup bebek deneyecegiz ama hic umudum yok. Ortada haploid bile yokken neyle tup bebek yapacaklar hala anlamadim ama...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hocadan cewap hala yok niye yazmadi anlamadim zaten bitkisel tedaviye basladik hoca yazsada artik bu saatten sonra gecti.canim insallah guzel sonuclar alirsiniz belki icerde sperm bulunur yuzde yirmi sansiniz war rabbim ol derse o sansiniz yuzde yuz olur bu mubarek gunde emekleriniz bosa cikmasin canim
Hocadan cewap hala yok niye yazmadi anlamadim zaten bitkisel tedaviye basladik hoca yazsada artik bu saatten sonra gecti.canim insallah guzel sonuclar alirsiniz belki icerde sperm bulunur yuzde yirmi sansiniz war rabbim ol derse o sansiniz yuzde yuz olur bu mubarek gunde emekleriniz bosa cikmasin canim
Galiba akla uygun olani yapmissiniz canim. Biz tup bebegi denemeye karar verdik ama hic umutlu degilim. Bu arada Esinin onca oldugu igne bosa mi gidecek yani? Yoksa ignelere devam edip yaninda da bitkiselleri mi kullanacak?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Doktorunuz kim arkadasim.
canım pazartesi biz burda üniversiteye gideceğiz.inşallah burda yapıyorlardır.yoksa umut tüp bebek yapıyormuş emre hoca gelin burda baktırırız dedi.bende merkezi aradım 350 tl dedi.10 günde çıkar dedi.bende memur zihniyeti belki daha ucuza yapan varmı diye araştırayım dedim.sen nasılsın bu arada tatlım.
Rabbim kabul etsin canım. Şifa bulsun eşlerimiz inşallah.
Mrb flz01,
Aylar once bana ozel msj atmissin. Ben simdi gordum cnm kusura bakma hemen cvp yazdim ama henuz ozel msj gonderme yetkim yokmus. Durumlarimiz ayni demissin. Biz kaan hocada tedavideyiz. Ilk fish testinde %2 haploid cikti. 2.de hic yok. Ama hica tup bebek yapalim %20 sansiniz hala var dedi. O kadar igne oldu esim hic aklimiza yatmasada kabul ettik. Eylulde esimin olacagi 3. Micro tese ile tup bebek deneyecegiz. Hic umudum yok ama allahtan umit kesilmez diyorum. Sizde son durum nedir? Forumu pek takip edemiyorum. Unarim guzel gelismeler vardir.
Arkadaşlarım canlarım eşinden girebiliyorum ancak geçmişe bakamadım nasılsınız , bizim transferimiz Allah izin verirse yarın olacak, Rabbim yardımcımız olsun hepimizin .. En kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah âmin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?