Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar esi azospermi olup fish testinde haploid bile cikmayanlar diye bir topik actim. Bu durumda olanlar olarak bir yerde toplanirsak birbirimizi daha kolay haberdar edebiliriz belki.

care ve flz01 benimle ayni sonuclara sahip olan arkadaslar belki baskalari da vardir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Dr ikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..

ikiside çok inatçı olup sımsıkı sarılsın sana inşallah, sag salim kucağıma aldım dersin 9 ay sonra canım.

Canim çok sevindim inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar 12 gün sonra halay çekeriz Rabbim yar ve yardimcin olsun dualarimdasin o günleri görebilmeyi bizlerede nasip etsin Rabbim

İnşallllaaaaaahhhhhhhhhhhh olumlu sonuçlanır, dualarımız sizinle.

Merhaba arkadaşım.doktorunuz kimdi ve hastalık neydi ?inşallah hayırla sonuçlanır sonucunuz.eşiniz mikrotesemi oldu?

Canım insallah Rabbimin izniyle hayırlısıyla hamilelik haberini verirsin bize :) buarada fetih sureni okudum inşallah Rabbim kabul eyler

merhaba canım.yok tabi ki başka tedavisi.mikro tese ve sürekli hormon ilaçları.biliyormsuun önceden konu açmıştım bu sürekli hormon iğneleri kullanmasından dolayı eşimin ciğerine pıhtı attı ve ölümden döndü.biz yaklaşık 1 yıla yakın tedaviyi bıramak zorunda kaldık.

Allah yardimcin olsun. Kendime olmus kadar sevindim. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım dualarimiz seninle allahım onlara sağlık versin ve hep bizimle olsunlar

İnşallah ikiz doğurursun canııımmm... Rabbim yavrularını senden ayırmasın...

hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar da hamilelik haberinide yazmak nasip olur dualarımız seninle

kızlar iki gündür celalettin hocadan randevu almaya çalışıyorum int ten bi numara buldum yardımcısı galiba ben haber vericem size diyor ama geri dönmüyor bugün yine aradım kusura bakmayın unuttum şimdi sorup dönücem dedi ama saatler geçti hala ses yok sizde bukadar zormu aldınız randevuyu alt tarafı bi tarih vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…