Canlar celalettin hocanın hangi hastaneye geçtiği belli oldu mu
Canlar celalettin hocanın hangi hastaneye geçtiği belli oldu mu
eşim azosperm hastası.Canim sizde problem neydi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bende geçenlerde aynı soruyu sordum ama kimsenin bilgisi yok sanırım. Ramazanda hacca gidecek felanda denilmişti....
Ethika yı bırakmış diye duydum şimdi hastaneyi aradım izinde ne zaman döneceği belli değil dendi
Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Drikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Drikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
Merhaba arkadaşım.doktorunuz kimdi ve hastalık neydi ?inşallah hayırla sonuçlanır sonucunuz.eşiniz mikrotesemi oldu?Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Drikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
merhaba canım.yok tabi ki başka tedavisi.mikro tese ve sürekli hormon ilaçları.biliyormsuun önceden konu açmıştım bu sürekli hormon iğneleri kullanmasından dolayı eşimin ciğerine pıhtı attı ve ölümden döndü.biz yaklaşık 1 yıla yakın tedaviyi bıramak zorunda kaldık.Canım daha önce de söyledim bu tedavi doktorlar oranlar hep bahane. Biz Rabbime güvenerek çıktık yola. Ayrıca maalesef bunun hormondan başka tedavi şekli yok. Bütün doktorlar aynı tedaviyi uyguluyor bir farkları yok.
Canım dualarimiz seninle allahım onlara sağlık versin ve hep bizimle olsunlarCanlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Drikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
İnşallah ikiz doğurursun canııımmm... Rabbim yavrularını senden ayırmasın...Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Drikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?