- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar
umudunukaybetme tedavin hayirli olsun insallah hersey yolunda gider hamile haberini aliriz
umutolsun seninde adetin gelirde en kisa zamanda baslarsin tedavine
kizlar insallah hepinizin eslerinde sperm bulunur
fakat bulundugu zaman rahatliyoruz ama bizim çabalar bitmiyor
bende sorun olmadigini zanediyorum aslinda kötü bir problem sayilmaz tüplerim ikiside açik yumurtaliklarimda sorun yok sadece rahim agzinda polip var onlarin alinmasi gerekiyormus tüp bebek yaptirdigimda tutunma yÜksek olsun için
polip ne demek arastirdim et beni diye geçiyor
bu yüzden benim adetlerim fena çekilde sancili ve çok kanama oluyordu emoraji oluyor bende
laparoskopi yöntemiyle alinacakmis jinekolog'dan haber bekliyorum
bende bu hafta sonu sogan kürüne baslamayi dûsünüyorum simdide sira bana geldi kürler uygulamak
allahim hepimizi en kisa zamanda anne eder
sevgidolunun tedaviyi bir araştıralım
umut olsun canım bende bir yasin okurum inşallah benide say.belgin nasılsın canım kendini topladın mı?bak göreceksin her şey çok güzel olacak.espoir anada geçmiş olsun canım neyse fazla önemli bir problem yokmuş.onuda atlatırsın.harzem annene geçmiş olsun allah başka sıkıntı göstermesin.
çiçek sen nasılsın canım? ve tüm kızlar allah yardımcımız olsun.hepinizi öpüyorum.
Merhaba espoir
Gecmis olsun canim insallah bunuda atlatirsin hayirlisiyla
bu arada herkese slmmmm olsun :) pat diye konuya girdim :)
umut olsun canım bende bir yasin okurum inşallah benide say.belgin nasılsın canım kendini topladın mı?bak göreceksin her şey çok güzel olacak.espoir anada geçmiş olsun canım neyse fazla önemli bir problem yokmuş.onuda atlatırsın.harzem annene geçmiş olsun allah başka sıkıntı göstermesin.
çiçek sen nasılsın canım? ve tüm kızlar allah yardımcımız olsun.hepinizi öpüyorum.
kizlar tup bebek tedavisine baslamadan once
adetimiz basladigi gunmu tedavi oluyo ,ne zaman bilgi verirmisiniz biliyosaniz eger
cunku biz avrupdayiz turkiyede yaptircazca, sanirim onlar adet gununu belirleyip ona gore cagiriyolar dimi
Sagol cicekcigim
insallah buda geçer
haftaya sogan kürüne baslamayi düsünüyorum ardindan incir kürü