• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar baktımda çogunuz ögretmensiniz bir çok çocuga egitim veriyorsunuz allahım kendi evlatlarınızı okutacagınız günleride nasip etsin.bende hep istedim ya edebiyat yada çocuk gelişimi okumayı ama nasip olmadı inşallah annelik nasip olur.

belgincim evet çocuklarla uğraşıyoruz allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah

Kızlar hepinize iyi geceler iyi sohbetler umut dolu bir günde görüşmek dileğiyle öpüyorum...

ınsaaalh belgınım amın mavımenekese bazen sınıfta kendımı o kadar yoruyor yıpratıyorum kı sankı benım cocuklarımmıs gıbı anlamalarını,daha da basarılarını arttırmalarını ıstıyorum ,ugrasıyorum.ALLAHIM INSAALAH BU UGRASILARIMI BIRGUN KENDI COCUKLARIMA DA nasıp ettırsın ınsaalah

merhaba kizlar
umudunukaybetme tedavin hayirli olsun insallah hersey yolunda gider hamile haberini aliriz
umutolsun seninde adetin gelirde en kisa zamanda baslarsin tedavine
kizlar insallah hepinizin eslerinde sperm bulunur
fakat bulundugu zaman rahatliyoruz ama bizim çabalar bitmiyor
bende sorun olmadigini zanediyorum aslinda kötü bir problem sayilmaz tüplerim ikiside açik yumurtaliklarimda sorun yok sadece rahim agzinda polip var onlarin alinmasi gerekiyormus tüp bebek yaptirdigimda tutunma yÜksek olsun için
polip ne demek arastirdim et beni diye geçiyor
bu yüzden benim adetlerim fena çekilde sancili ve çok kanama oluyordu emoraji oluyor bende
laparoskopi yöntemiyle alinacakmis jinekolog'dan haber bekliyorum
bende bu hafta sonu sogan kürüne baslamayi dûsünüyorum simdide sira bana geldi kürler uygulamak
allahim hepimizi en kisa zamanda anne eder

merhaba kizlar
umudunukaybetme tedavin hayirli olsun insallah hersey yolunda gider hamile haberini aliriz
umutolsun seninde adetin gelirde en kisa zamanda baslarsin tedavine
kizlar insallah hepinizin eslerinde sperm bulunur
fakat bulundugu zaman rahatliyoruz ama bizim çabalar bitmiyor
bende sorun olmadigini zanediyorum aslinda kötü bir problem sayilmaz tüplerim ikiside açik yumurtaliklarimda sorun yok sadece rahim agzinda polip var onlarin alinmasi gerekiyormus tüp bebek yaptirdigimda tutunma yÜksek olsun için
polip ne demek arastirdim et beni diye geçiyor
bu yüzden benim adetlerim fena çekilde sancili ve çok kanama oluyordu emoraji oluyor bende
laparoskopi yöntemiyle alinacakmis jinekolog'dan haber bekliyorum
bende bu hafta sonu sogan kürüne baslamayi dûsünüyorum simdide sira bana geldi kürler uygulamak
allahim hepimizi en kisa zamanda anne eder

Merhaba espoir
Gecmis olsun canim insallah bunuda atlatirsin hayirlisiyla

sevgidolunun tedaviyi bir araştıralım

canım biz henüz o tedaviye başlamadık emre bey siterseniz size makaleyi veriyim okuyun düşünün demişti bizde o an istemedik şimdi netten araştırıyoz ama bulamafık o makaleyi emre beyi yarın arıcaz bize mail atsın makaleyi bakalım hayırlısı olsun inşallah

umut olsun canım bende bir yasin okurum inşallah benide say.belgin nasılsın canım kendini topladın mı?bak göreceksin her şey çok güzel olacak.espoir anada geçmiş olsun canım neyse fazla önemli bir problem yokmuş.onuda atlatırsın.harzem annene geçmiş olsun allah başka sıkıntı göstermesin.
çiçek sen nasılsın canım? ve tüm kızlar allah yardımcımız olsun.hepinizi öpüyorum.

umut olsun canım bende bir yasin okurum inşallah benide say.belgin nasılsın canım kendini topladın mı?bak göreceksin her şey çok güzel olacak.espoir anada geçmiş olsun canım neyse fazla önemli bir problem yokmuş.onuda atlatırsın.harzem annene geçmiş olsun allah başka sıkıntı göstermesin.
çiçek sen nasılsın canım? ve tüm kızlar allah yardımcımız olsun.hepinizi öpüyorum.

Sagol canim iyiyim
sen nasilsin?

kizlar tup bebek tedavisine baslamadan once
adetimiz basladigi gunmu tedavi oluyo ,ne zaman bilgi verirmisiniz biliyosaniz eger
cunku biz avrupdayiz turkiyede yaptircazca, sanirim onlar adet gununu belirleyip ona gore cagiriyolar dimi

sagol perver insallah önemli degilde atlatirim en kisa zamanda

kizlar tup bebek tedavisine baslamadan once
adetimiz basladigi gunmu tedavi oluyo ,ne zaman bilgi verirmisiniz biliyosaniz eger
cunku biz avrupdayiz turkiyede yaptircazca, sanirim onlar adet gununu belirleyip ona gore cagiriyolar dimi

canım ilk adetimin 21.günü ben lucrin başladım.adet olana kadar devam ettim adetimin 3.günü merkeze gittim beraberinde gonal f kullanmaya başladım.ortalama 11 gün içinde yumurtalarım olgunlaştı.çatlatma iğnesi vuruldum.yumurtalarım toplndıktan 3 gün sonra transferim oldu.inşallah sana yardımcı olabildim.
sağol çiçekçim bende iyi olmaya çalışıyorum bu aralar sebepsiz bir gerginlik var bende herhalde baharın etkisi olacak

Back
X