Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah senden razı olsun bacım. Rabbim dualarını kabul eder inşallah...

canım tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşallah.cuma günü sevinç gözyaşı dökülsün buralarda.sizin teseyi kaan hoca üniversitedemi yapacak.
rapor aldınızmı canım.inşallah çok güzel geçer.dualarım seninle kader arkadaşım.

emre hoca çok iyi çok ilgilendi.ben telefonda bizim için ne kadar üzüldüğünü hissettim.sen birde bendeki korkuyu ve heyecanı görsen.
baktım gün bitmiyor kalktım iftara içli köfte yaptım.
inşallah bir başarı hikayem olur.bende sizi bıktırana kadar yazarım.

oooooowww içli köfte bide.. bende yaptım ama yoruyor beni vallahi.. Buzluğa attım hala kıyıpta yiyemiyorum Olsun canım heyecan olsun taabii. Olmazsa ne anlamı kalır ki çektiğimiz onca acının..
inşallah bizi bıktırana kadar yazarsın canım..

allah iyiliğini versin emi.güldürdün beni.yemeğe kıyılmazmı.seen onları ye ben sana yaparım.
bende buzluğa atmaya kıyamıyorum yapmışken yiyorum.
ama bu heyecanmı korkumu onuda anlamadım daha.:44:

ne bileyim ben kötüyü düşünüyorum iyi çıkarsa şansıma derim.
allah senden razı olsun canım.dar günümde baana hep destek oldun.
rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallah.

allah iyiliğini versin emi.güldürdün beni.yemeğe kıyılmazmı.seen onları ye ben sana yaparım.
bende buzluğa atmaya kıyamıyorum yapmışken yiyorum.
ama bu heyecanmı korkumu onuda anlamadım daha.:44:

Canım hissettiğin şeyler gayet normal.. Kokacaksın tabi sonucun ne olacağını bilmiyoruz.. Ama inşallah iyi olacak inşallahhhh

sevinçten havalara uçacağız gibi geliyor bana

İnşallah bacım tevafuka bak ki şu an ağlıyordum yorulduk mücadeleden diye ya yine olumsuz olur diye hüngür hüngür ağlıyordum ki sen sevinç gözyaşları dökelim deyince bir daha doldu gözlerim bu sefer hepimiz adına ağladım Rabbim bizlere yardım et diye...
Ramazan ayı hürmetine bizlere yardım et Allahım
Cuma sabah 8.30 da opo 9.00 da teze olacak o saatlerde dualarınızı eksik etmeyin nolur...
Canım opo üniversitede tese bir özel hastanede olacak... Rapor için evrakları verdik ama uzun sürüyor burda çıkması... Büyük ihtimalle yarın çıkacaktır...

İnşallah canim yarin güzel haberler verirsin.yasin ve tesbihlerini okudum.kalbim dualarim yarin seninle saatini yaz o saate daha çok edelim.

Duaların bine katlanıp sana dönsün canım. Yine dibe vurup ağlıyordum ki sizin yazılarınız dualarınız ilaç gibi geldi. Cuma 8.30 da opo 9.00 tese olacak o saatlerde dualarınızı özellikle eksik etmezseniz çok sevinirim canım... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

yarın değil canım.ben cuma biliyorum.

Oruç vurmus basima evet yarin perşembe
Canim mustafa karataş hocayi dinledim dua ediyorsunuz ama kalbiniz de en ufak bir şüphe duyduğumuzda dua kabul olmaz diyor.çünkü allaha birakmiyor beyninizin sesine inandiginiz anda dua olmuyor allaha birakmamis oluyorsunuz diyor.
Canim şimdiden en kötüyü düşünüyorsun oluruna birak bu sefer aklina geldiğinde sustur o içindeki o sorulari soru düşünce geldiğinde hemen en güzelini düşün bak ozaman için rahatlatacak yatistir kalbini beynini
Belki olumlu belki olumsuz rabbim
Hic beklemedigin anda verecek mucizenii
Belki bu sefer gelecek mucizen halaylarini cekicezzzzzz.
Teyzeleri bekliyor bak hazir burada halayaaa

canım bende bu gün durup durp ağladım.neye ağladım niye ağlıyorum bilmiyordum.meğersem adet olmuşum.ve bu vakitte.oruçumu bozmadım belki gelen leke pişman olur geldiğine vazgeçer diyeseni şuan en iyi ben anlıyorum canım.benzer şeyi yaşıyoruz seninle.doruktamı olacak teseniz.kaan hocanın eli hafif tesede.eşimin hiç ağrısı olmamıştı.sadece açıktım deyip durdu.karnı doyunca hemen ayaklandı.inşallah senin ve eşin için ankara dönüşünüz güzel bebişli olur.ben zaten hazırlanmayacağım canım.eşim tese olsun çıkarsa rapora başvururm.

canım.inan rabbime olan inancımla adım attım.zaten ona teslim olmazsam yaşayamazdım.evet bazen vesvese veriyor şeytan ama çok yoruldum canım.
bizim işimiz en güzeline rabbil aleme kalmış canım.beynimdeki tilkiyle yarışsam beni benden alıyor.tevekkül ediyorum kendimizi ona bıraktık.o en güzelini bize yaşatsın inşallah.mucizemi bekliyorum sabırsızlıkla.rabbim senden de razı olsun.bizde teyzelerini fazla bekletmeyiz inşallah.

Son düzenleme:
Ucuncu teseyi istemiyoruz tedaviye nasil dewam edelim dedim sizde yapilazak sey demis madde madde yazmis maddenin birincisi sperm bankasindan sperm almak kuzey kibrista serbestmis.ikinci evlat edinmek ucuncusu kok hucreyi beklemek oda henuz uygulanmiyor 4.% 2 lik haploid cikmasina bakarak son kez tup bebek denemesi 5.durumu kabullenmek mis.az once aldim mesaji cok kotu oldum esime bu meili nasil okutcam ne yapcaz arkadaslar umutlarim yikildi

İnşallah bacım inşallah... Tese özel nar hastanesinde olacak canım. Rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah. İnşallah birazdan yine Hacı Bayram a gideceğiz. Orası iyi geliyor bana. Hepinize isim isim dua edeceğim inşallah.

Canim doktorlarin bu tarz konusmalari insani yikiyor. Bizde defalarca bu durumla karsi karsiya kaldik. Bizimde gorup gorebildigimiz %2 haploid. Sonradan o bile cikmadi. Daha once konusmutuk. Biz kesin olarak 3. Teseyi olma kararini verdik. Benide hazirlayacaklar. Eylul sonu gidecegiz. Yani o bes siktan bizi en mutlu edebilecek olani sectik. Bence sizde bir kez daha deneyin. Allahtan umit kesilmez.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Aynen oyle cnm tup bebek sikki daha mutlu ediyo ama hic cesaretim yok biraz bitkisel kullanip en son mu yapsak yoksa simdi mi denesek o kadar igne wurunduk bosa gitmese mi simdi mi olsak tese allahim cok zor durum kararsizlik.ama kaan hocanin boyle yazmasi hic hos degil biz bilmiyomuyuz sanki evlat edinmeyi sperm bankasina gitmeyi

Acikcasi eldeki verilere bakinca bende tup bebege hic sicak bakmiyordum hatta foruma defalarca yazdim bizim gibi olup basarili olan varmi diye. Hic umut verici bir cevapta gelmedi ama esim onca igneyi bosuna mi oldum deneyelim ve gorelim deyince ona hak verdim. Hala daha basarili olma yuzdemizin cok dusuk hatta mucize oldugunu dusunsem de denemeden goremeyecegiz ve hep aklimizda kalacak. En iyisi birkez daha hayallerin suya dusmesini goze alip denemek. Zaten daha iyi bir secenek de yok onumuzde. Denersek az da olsa sansimiz var denemezsek zaten yok. Allah yardim etsin. O ol derse olur. Biz deneyecegiz. Bir de bu yonden dusunun derim.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…