Iyi yapiosun cnm en iyisi :) biz iğneleri kullanali 1.5 ay kadar oldu hoca nezmn kontrole gidecegmzi söylemedi tahminen 3 ay sonra der ariycak eşim siz ne zaman gidicez cnmcanım okuldayım kontrol zamanı kullanacağım iznimi zaten teog tercihlerinde okulda olsam iyi olacak ondan sonra inşallah zaten eşim çok yoğun evde oturup kafamda kurmaktansa okulda oyalanıyorum hayalime sordum bugün ama başka doktora gidiyorlar sizin kontrol ne zaman belki denk gelir yani ben çok istiyorum burda konuştuğum dertleştiğim arkadaşlarımdan birini tanımayı
Iyi yapiosun cnm en iyisi :) biz iğneleri kullanali 1.5 ay kadar oldu hoca nezmn kontrole gidecegmzi söylemedi tahminen 3 ay sonra der ariycak eşim siz ne zaman gidicez cnm
ne kadar zormuş okadar olumsuz ımkansız cumlelerı duymak...ne kadar zormus...bebegının hemen olmaması...ümidimi kesmedım allahımdan ıstıyorum..rabbım bızıde sevındırıcek...bebeklerım olucak..eşimde baba olucak...cocuguyla zaman gecırıcek...bebeklerımız dolu dolu anne baba dedıklerınde ben bugunleın bır anını bıle hatırlamıcam..çünkü ıyı kı rabbıme sıgınmısım dıyecegım..sonsuz guvenıyorum allahıma...
SİZLERDE iyi ki varsınız...destegınız ıcın tesekkür ederim...napıcam şimdi hiççççççç bilmiyorum.....genetık doktoruna göre olmayan spermler...kendı doktorumuza gore olması cok cok zor....eşimde ileri derecede varıkosel var...amelıyat olması ve 6 ay sonra mıkrotese yapılarak cok cok zor olsada denemek mı...yoksa herseyı bırakıp beklemek mı...
ALLAHIM HAYIRLI OLANI NASIP ET
ne kadar zormuş okadar olumsuz ımkansız cumlelerı duymak...ne kadar zormus...bebegının hemen olmaması...ümidimi kesmedım allahımdan ıstıyorum..rabbım bızıde sevındırıcek...bebeklerım olucak..eşimde baba olucak...cocuguyla zaman gecırıcek...bebeklerımız dolu dolu anne baba dedıklerınde ben bugunleın bır anını bıle hatırlamıcam..çünkü ıyı kı rabbıme sıgınmısım dıyecegım..sonsuz guvenıyorum allahıma...
SİZLERDE iyi ki varsınız...destegınız ıcın tesekkür ederim...napıcam şimdi hiççççççç bilmiyorum.....genetık doktoruna göre olmayan spermler...kendı doktorumuza gore olması cok cok zor....eşimde ileri derecede varıkosel var...amelıyat olması ve 6 ay sonra mıkrotese yapılarak cok cok zor olsada denemek mı...yoksa herseyı bırakıp beklemek mı...
ALLAHIM HAYIRLI OLANI NASIP ET
canım bizimde y deledyon testimiz çıkmadı.buna rağmen şimdiki sonuçlara göre olmayan şansı zorluyorum.rabbime tevekkül ediyorum elimden gelenide yapıyorum.ben zamana hiç bırakmadığım halde 10 yılı arkamda bırakıyorum.sen mücadle et elinden geleni yap.muhakkak rabbim görecektir.
Iyi yapiosun cnm en iyisi :) biz iğneleri kullanali 1.5 ay kadar oldu hoca nezmn kontrole gidecegmzi söylemedi tahminen 3 ay sonra der ariycak eşim siz ne zaman gidicez cnm
CANIM menapur kullanıyoruz biz ama çok sekteye uğradı eşimin yoğunluğu nedeniyle sabah gidiyor akşam dönüyor ramazanda eklendi ersel beyin ilaçlarından sperma sıvılara geçtik daha yeni eylül başı biter diye düşünüyorum 13 kutu yazdı iğneyi ve her kutuda 5 tane var onlar aylar sürer biz bitkiseller bitince bir kontrol olalım diyoruz ağustos sonu gibi siz ne kullanıyorsunuz şimdi
Canım bir varikosel ameliyatı olun sonra tedavilere devam edersiniz.. Bence varikoseli olun mutlaka.. Sonra çok değişebiliyor çünkü sonuçlar..
cccooookkkkk zoorrrr canım ya...kimse yangınımı görmuyo kımse deva olmuyor
kromozom analızınde y delesyonda yok....AZF a,b,c, üçüde delesyonda...ben nasıl cabalayıp nerelere gıderım kı...genetıkte duzeltılebılınır mı bunlar
canım hormonlara ayda bir baktırın 3 ay geç olur.çünkü ilk defa kullanıyorsunuz ve vücudun tepkisini bilmiyorsunuz.ters etki ederse en azından ayda bir baktırdığınızda çok zaman kaybetmezsiniz.kendi bulunduğunuz yerdeki devlet hastanesinde bile aylık baktırın canım.tavsiyede bulunmak istedim.
inan üzülme.micotesede sağlıklı sperm elde edilebilr.sana tavsiyem sen sonucunu emre hocaya meail at.sana muhakkak döner canım.
Hmmm anladım cnm bizim belli değil Kapsüller bitti sıvıları bitince hocayı ariycaz iğneler devam pregnyl 5000 kullanio ruz bizde haftada 3 kez .hoca ne derse artık.
Sağol cnm hangi hormonlar a baktıralım cnm fsh lh testesteron prolaktin tsh e2 bunlara mi
Amin canım allah yardmcmZ olsunAnladım canım hakkımızda hayırlısı o kadar vok ilaç kullanıyorlar ki allahım yardım etsin
pekı emre hoca nın maıl adresını netten bulabılırım deıl mı? tesekkür ederim canım...siz hangı tedavılerı gordunuz?
evet canım.bunlar için her ay istanbula gitmeye gerek yok.biz bulunduğumuz yerde yaptıryoruz .
tesekkürler canım
Ayy cnm bizde yaptiralim ozmn çok sağol uyardigin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?