evet canım muayene olduk..amelıyat olucaz..ama genetık olarak mümkün deılmiş cocugumuz olması.müfit hocada cok fazla ümitlenmeyın dedi
Sanırım microtese olacaksınız testesteron önemli bildiğim kadarıyla neden biraz daha yükseltmesini beklemiyorsunuz yani şansımız yok demişsin madem öyle düşünüyorsun sonradan pişman olmaktansa bir süre daha bekleyin en azından testesteron artisk icin takviyeler yiyecekler var onları deneyincanım sizin 3.51 le çıkmadımı.allahım bizim hiç şansımız yok ozaman.bizim 256.6 yani2.56 yapıyor.yarrabbim ne olur korktuklarımla sınama.
Aminnn canimm inşallahhh rabbim dualarimizi kabul etsin. Sendende allah razı olsunRabbim kabul etsin.eslerimize şifalar verip simsek hiziyla hamile kalmayi nasip etsin.sonucu evlat olan tedaviler olsun.allahim boş birskma kucagimizu yuvamizi çok hasretiz
Cennet kokularina içimize cekelim o mis evlat kokusunu rabbim sutlerimizi verelim eslerimuz oyunlar oynasin hep beraber bizimde eksikligimizi tamamla allahiiim anne baba diye seslenen sesler ver evimize ol de olsun allahim.seneye kucagimizda olsunlar allahiiimmm
tosbagg merhaba
bizde yaklaşık 6 aydır korunmuyorduk bişey olmadı özel hastaneye doktora gittik bende sorun yoktu eşim sperm testi istedi. 0 çıktı. daha sonra özel bir tüp bebek merkezine gittik 01 çıktı. 01 çıkmışken bir daha test yapalım ve çıkan spermi donduralım hemen sonra tüp bebek yapalım dedi doktor kafamız karıştı hemen tüp bebek demesine siz neler yaptınız sizin de hiç 01 çıktığı oldumu ? çok karışığız biz
Kızlar ersel metinin telefonu var mı
Tsh:1.49
Lh:0.3
Fsh:0.23
Prolaktin:20.8
Estradiol:285.1
Total testesteron:12.48 yazıyo
Birde folat ve B12 ye bakilmis folat:5.83 b12:176 çıkmış sizce nasıl
Cnm aramadik daha ben whats up tan yolladım sonuçlarıcanm testestron tavan yapmış maşallah estradiol yüksel fsh lh düşmüş canm doktorun bize dediğine göre merionale başlanması gerkiyormuş sıfıra düşünce fsh ve pregnly dozununda azaltılması gerekiyo hiç birimz doktor değiliz tabi onlar daha iyi bilirde bu şekilde söylüyorlar konuştunuzmu celalettin hocayla ne dedi
Cnm aramadik daha ben whats up tan yolladım sonuçları
Aksam arayalım. Fsh ve lh çok düşmüş dediğin gbi iyi bişeymi bu acaba.. prolaktin yine yükselmiş 16 ya düşmüştü. E2 285 bu niye bukdr yukseldiki anlamadım valla
Sürekli varikoselden bahsediliyor eşimin doppler sonuclarina baktimda solda 1 stop tipte varikosel yaziyor ama bize Celalettin hoca bu konuda hic birşey söylemedi Esim 2 kez tese oldu varikosal olsa bile tesede sonuç aynimi anlayamadim kafam çok karisti kızlar ayrıca hipofizer yetmezlik ne demek bilgisi olan varmi???/
Cnm bizimde doppler aynı çıktı stop tipte solda grade 1 2.6 mm hormonlar nasıl cnm hormonları hipofiz bezi salgiliyo ya hormonal bi sorunda n olabilirSürekli varikoselden bahsediliyor eşimin doppler sonuclarina baktimda solda 1 stop tipte varikosel yaziyor ama bize Celalettin hoca bu konuda hic birşey söylemedi Esim 2 kez tese oldu varikosal olsa bile tesede sonuç aynimi anlayamadim kafam çok karisti kızlar ayrıca hipofizer yetmezlik ne demek bilgisi olan varmi???/
Cnm sağol biz hocayı ariyalim. Bide müfit hocaya gitmeyide düşünüyoruz varikosel içinpregnly den dolayı yükseliyo canm estradiol fsh lh başta düşürüyolar sonra yükseltiyolar ama kaan hoca bizi haftada 1 defa 1500 le başlatmıştı 1 ay sonra merional eklemişti fsh dengelemek için şimdi haftada 5000 lik fazla geliyormuş öle söyledi doktor ama her doktorun farklı tedavisi olabilir pekte bişey demek istemiyorum
Cnm bizimde doppler aynı çıktı stop tipte solda grade 1 2.6 mm hormonlar nasıl cnm hormonları hipofiz bezi salgiliyo ya hormonal bi sorunda n olabilir
Cnm doppler e göre ameliyat a gerek yok ama varikosel elle daha iyi anlaşılıyor. Celalettin hocaya gittik biz cnm bitkisel ve pregnyl 5000 haftada 3 kez vuruluyo eşim. Varikosel için müfit hoca ya gitmeyide istiyorum açıkçası .genelde ağrılı ve 3. 4. Derece varikosellere ameliyat öneriliyor. Btd arkadasimznda bizimki gibiymis elle muayene de daha fazla cikmis. Bnm eşimde bakti eliyle bnm elime damar geliyo dedi.Canim daha önce hormonlarimiz çok kötüydü tedaviden sonraki hormon sonuclarimiz şöyle
Lh 0.41
FSH 5.69
E2 38.04
Prolaktin 5.78
Testesteron 4.28
Benim anlamadigim varikosel ameliyat olacak kadar varmi siz nasil tedavi oluyorsunuz
canım teşekkür ederim hepimiz kavuşalım inşallah yavrularımza bizde nasip olursa ağustos 10 gibi genarttayız genartta doktorun kimdi ?
Spermatosel Nedir ve Hangi Sıklıkta Görülür ?Arkadaslar sizler varikosel felan yazinca bende bi esimin cekildigi dopplere tekrar bi bakayim dedim. yaziyorki sag ve sol testiste 3mm lik spermatosel vardir, acaba bunun ne yada iyimi kötümü bilen varmi? sizinkilerde de böyle bisey yaziomuydu peki???
Sağol Canim verdiğin bilgiler için ne yapmam gerektiği bilmiyorum benim esimde pregney ve menegon kullanıyor bitkisellerde var tabi bayramdan sonra kontrole gidecek insallah bakalim sonuç ne olacak hayirlisi Canim ya Rabbim yardim etsin hepimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?