Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş çıkış başlamıştır canm bende heycanla bekliyorum sizin sonuçları :)ameliyat ı kaça yaptı canm sizinkini 4000 tl dedi bize. siz ilaç kullanmıymıydınz canm hiç bide hormonlarınz kaçtı kan testinidemi ağustosda yaptrcaksınız çok soru sordum kusura bakma :) bide testisin ısısını elle hissedebiliyomusunuz siz biz elle pek hissedemiyoruzda merak ettim .bizede 2 ay vücut dinlensin dedi eylül gibi olcak inş

Cnm bizim burda gittgmz dr bakmışti var gibi fln doppler de öyle çıktı. Ama esim diyoki ben bakınca ben bile anlıyorum.bilmiyorum ki kafam karışıyor. Cnm siz önce kimde tedavi oluoyodnz

ooo canım ne güzel ne sevindirici...
burdaki tüm arkadaşlara nasip olsun böyle güzellikler inşallah...
bizimde varikosel ameliyatı sonrası kendiliğinden çıkış başladı.bende ilk tüp bebek denememi şubat ayında genartta yaptırdım.eşimin doktoru orda varikosel ameliyatını orda oldu.
şimdi 2.denememi yine orda yaptırcam.bizde allah nasip ederse ağustosta başlıcaz.
merkezede doktorumada çok güveniyorum.inşallah sende memnun kalışın ve yavruna kavuşursun.

canım bir heyecanla test sonucunuzu bekliyorum bende.
teste buraya gelirseniz görüşürüz belki.7-8 ağustos gibi başlıcak benimde tedavim.bi aksilik olmazsa inşallah..
bide canım meniyi bi incele bak.ameliyattan önce bildiğin düz sıvı gibiydi.ameliyattan sonra bigün bi baktık çok minik minik kristal gibi parçalar var.toz şeker taneleri gibi falan.eşim bi değişiklik var bunda dedi.acaba çıkış başladımı falan dedik.sonra yok yok ameliyattandır dedik.
ve 1 hafta-10 gün sonra teste gittik biz çıkış başlamış.şuan meni hala öyle...

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inşallah tüp bebek tedaviside yolunda gider de hamilelik haberinide alırız.sizde bizim gibi egede misiniz sizin hormon değerleri nasıldı ya birde doktor tıkanıklık olduğuna nasıl karar veriyor

Cnm bizim burda gittgmz dr bakmışti var gibi fln doppler de öyle çıktı. Ama esim diyoki ben bakınca ben bile anlıyorum.bilmiyorum ki kafam karışıyor. Cnm siz önce kimde tedavi oluoyodnz
yazın bunalıyorum çok sıcak diyodu eşim.kışın bile çok sıcaktı artık.
niye böyle sıcak acaba diye düşünüyoduk.
aralıkta olduk ameliyatı sonrasında düzeldi.şimdi öyle sıcak değil.
varsa hiç beklemeyin olun ameliyat.ameliyattan sonra çıkış olurmu bilmem.ama içeride bişeylerin düzeleceği kesin.
bizde olmasaydık belki sizin gibi onca iğneyi ilacı kullanıyor olacaktık hala.
belki o ilaçlara gerek kalmayacak belki dozları azalacak.
yazık valla canım.

Haklısın cnm.ameliyatlik mi bilmiorum celalettin hoca doppler e bakıp bişe demedi. Valla kafam gerçekten çok karışık

merhaba canım bizde bıkac güne yada bayramdan sonraya amelıyat olucaz müfit hocada...sizde eylülde olucaksınız sanırım..neden erteledı hoca acaba 2 ay canım???

5 yildir evliyiz. Azerbaycanda yasiyoruq. Turkiyede doktor aryoruq.lutfen yardimci olun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameliyat icin Emre Bakircioglu'nu tek gecerim fakat tesede sperm bulunmazsa farki tedavilere yanasmiyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

merhaba canım bizde bıkac güne yada bayramdan sonraya amelıyat olucaz müfit hocada...sizde eylülde olucaksınız sanırım..neden erteledı hoca acaba 2 ay canım???

canım iğne kullanıyorduk ya fsh felan çok düşük onun için eski haline dönsün diye iğneleri bıraktrdı 2 aya ancak toplar vücut kendini dedi.sizde gittinizmi muayeneye

eşimde çok terliyo canm demek varikoselden oluyo bizde anlamıyordk niye terlediğini iğnelerden sanıyorduk

Ameliyat icin Emre Bakircioglu'nu tek gecerim fakat tesede sperm bulunmazsa farki tedavilere yanasmiyor.

siz emre hocada tese oldunuzmu.biz bayramdan sonra delesyon testinin sonucu çıknca tese olacağız.zaten çıkmazsada bu sayfayı kapatacağız.eşimle böyle karar aldık.biz kendimizi çıkmaz diye endeksledik.testesteron düşük çünkü.rabbimden umudumu kesmedim.belki bizede bir mucize sunar ama çıkmazsa artık iğne ilaç değil kafamızı ve vücudumuzu dinlendirip belki saraçoğlu hocayla irtibat kurarız..hakkımızda rabbim hayırlısını versin şer olan durumlarıda hayra çevirsin.insanoğlu çok çaresiz.emre hoca anladığım kadarıyla faydam yoksa zararımda olmasın deyip çıkmayacak diye düşündüklerine ilaç tedavisi vermiyor.tedavi verdiği hastalarıda var çünkü.bana görede faydası yoksa zararı olmasın.

Emre Hocada gecen sene mayis ayinda ameliyat oldu esim. Sperm bulunamadi fakat ameliyat cok basariliydi sonrasinda iyilesme sureci cok hizli oldu ve hic agri sizi cekmedi. Bize bir tedavi onermedi 6 ayda bir semen testi yaptirin dedi sadece. Kucuk bir ihtimal de olsa vucutta degisiklikler olabiliyormus.
Sonrasinda kaan hocaya gittik. 1 yildir igne ilac tedavisi devam ediyor. Eylulde tekrar tese yapalim dedi kaan hoca. Onuda deneyecegiz.

hmm iğnedende olabilir ozaman ama testisleri terliyo tüm vücut değilde

anladım canım farklı sizdeki varikoseldir o zaman.bence ameliyatınızı olun canım.inşallah sonrası sperm çıkar ama çıkmazsada sağlığ için yapılmış olur.zaten herşey denene denene yapılıyor bunuda denemiş olursunuz.

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu defa sperm nasip olsun canım.

canım bir şey daha soracağım.sizde testesteron kaçtı hatırlıyormusun.emre hoca tese yaparken.

evet canm herşeyi denıycez bakalım hayırlısı olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…