canım eşim geçen ay ameliyat oldu.daha test yaptırmadık biz.Doktor 2 ay bekleyin öyle yaptırın dedi.Ağustos 11 gibi yaptırcaz bakalım.İnşallah bizde de çıkış olur.Hormonlarda sorun yok.Testesteronun artmasını bekliyoruz şimdilik.Bu arada ameliyattan sonra testis ısısı kalmadı hiç.İnşallah iyiye gidiyodur .sonucumuzu da mutlaka yazarım.Doktordan,ameliyattan yana hiç endişe etme canım.Biz hiç sorun yaşamadık ve memnun kaldık çok şükür.Allah yardımcınız olsun sizinde.İnşallah spermleri de görürüz.Biz de heyecanla bekliyoruz canım
Cnm bizim burda gittgmz dr bakmışti var gibi fln doppler de öyle çıktı. Ama esim diyoki ben bakınca ben bile anlıyorum.bilmiyorum ki kafam karışıyor. Cnm siz önce kimde tedavi oluoyodnzİnşallah canım inşallah bizde de çıkış olur.Evet bizim varikosel yüksekti 3.dereceydi.Bizim elle muayenede anlaşıldığı için ultrason hiç istemediler canım.O yüzden kaç mm olduğu hakkında bilgim yok.Ama sizinki 1.derece varikosel olmalı.Size ameliyat dediler mi canım?bazen ultrasonda daha az çıkabiliyormuş.
herkese merhaba ben bu forumda yeniyim. 2 yıllık evliyim eşim azosperm. foruma her nekadar üye olmasamda yazılanları takip ettim. sizlere tedavi sürecimzi anlatayım. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. eşimle çok severek evlendik nişanlıyken eşimin azosperm olduğunu tesadüfen bi doktora gitmesiyle öğrendik neyse bu bizim için engel değildi ve evlendik. Bu süreçte bir çok doktora gittik bir çok test yapıldı ve sonuç sıfır. iyi bi üroloj doktoru araştırırken kaan aydos ta karar kıldık. geçen yaz kaan aydosa gittik muayeneden sonra endol ve sudafet önerdi tıkanıklıktan şüphelenerek neyse onuda kullandık bir ay sonra test ve yine sonuç sıfır. sonra emodex gıda takviyesi kullandık bununla beraber merional 75 kullandı eşim. bununla beraber eşime bir sürü bitkisel karışımlar hazırladım bunları eşim sürekli kullandı. bu arada da kaan beyle sürekli mailleştik. eşimin mikrotese olması gerektiğini söyledi çok düşündük kararımızı verdik ve ocak ayındada ankarada çankaya doruk hastanesinde de eşim ameliyatı oldu. eşim ameliyattayken ben tabi kapının önünde sürekli dualar ediyorum neyse ben içeriden spermler genarta mı gidiyor diye bi ses duydum bu hayatımdaki en güzel mutluluktu kaan bey ameliyattan sonra odamıza geldi ve eşimin tekrar ameliyat olmasına bile gerek olmadığını söyledi bir sürü sperm. gerçekten kaan bey çok ilgili bi doktor ben başlangıçta tereddüt etsemde. şimdi tüp bebek için ağustosta genarta gideceğiz hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmayın allah isteyen herkese nasip etsin allah ol derse herşey olur
canım eşim geçen ay ameliyat oldu.daha test yaptırmadık biz.Doktor 2 ay bekleyin öyle yaptırın dedi.Ağustos 11 gibi yaptırcaz bakalım.İnşallah bizde de çıkış olur.Hormonlarda sorun yok.Testesteronun artmasını bekliyoruz şimdilik.Bu arada ameliyattan sonra testis ısısı kalmadı hiç.İnşallah iyiye gidiyodur .sonucumuzu da mutlaka yazarım.Doktordan,ameliyattan yana hiç endişe etme canım.Biz hiç sorun yaşamadık ve memnun kaldık çok şükür.Allah yardımcınız olsun sizinde.İnşallah spermleri de görürüz.Biz de heyecanla bekliyoruz canım
herkese merhaba ben bu forumda yeniyim. 2 yıllık evliyim eşim azosperm. foruma her nekadar üye olmasamda yazılanları takip ettim. sizlere tedavi sürecimzi anlatayım. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. eşimle çok severek evlendik nişanlıyken eşimin azosperm olduğunu tesadüfen bi doktora gitmesiyle öğrendik neyse bu bizim için engel değildi ve evlendik. Bu süreçte bir çok doktora gittik bir çok test yapıldı ve sonuç sıfır. iyi bi üroloj doktoru araştırırken kaan aydos ta karar kıldık. geçen yaz kaan aydosa gittik muayeneden sonra endol ve sudafet önerdi tıkanıklıktan şüphelenerek neyse onuda kullandık bir ay sonra test ve yine sonuç sıfır. sonra emodex gıda takviyesi kullandık bununla beraber merional 75 kullandı eşim. bununla beraber eşime bir sürü bitkisel karışımlar hazırladım bunları eşim sürekli kullandı. bu arada da kaan beyle sürekli mailleştik. eşimin mikrotese olması gerektiğini söyledi çok düşündük kararımızı verdik ve ocak ayındada ankarada çankaya doruk hastanesinde de eşim ameliyatı oldu. eşim ameliyattayken ben tabi kapının önünde sürekli dualar ediyorum neyse ben içeriden spermler genarta mı gidiyor diye bi ses duydum bu hayatımdaki en güzel mutluluktu kaan bey ameliyattan sonra odamıza geldi ve eşimin tekrar ameliyat olmasına bile gerek olmadığını söyledi bir sürü sperm. gerçekten kaan bey çok ilgili bi doktor ben başlangıçta tereddüt etsemde. şimdi tüp bebek için ağustosta genarta gideceğiz hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmayın allah isteyen herkese nasip etsin allah ol derse herşey olur
yazın bunalıyorum çok sıcak diyodu eşim.kışın bile çok sıcaktı artık.Cnm bizim burda gittgmz dr bakmışti var gibi fln doppler de öyle çıktı. Ama esim diyoki ben bakınca ben bile anlıyorum.bilmiyorum ki kafam karışıyor. Cnm siz önce kimde tedavi oluoyodnz
Haklısın cnm.ameliyatlik mi bilmiorum celalettin hoca doppler e bakıp bişe demedi. Valla kafam gerçekten çok karışıkyazın bunalıyorum çok sıcak diyodu eşim.kışın bile çok sıcaktı artık.
niye böyle sıcak acaba diye düşünüyoduk.
aralıkta olduk ameliyatı sonrasında düzeldi.şimdi öyle sıcak değil.
varsa hiç beklemeyin olun ameliyat.ameliyattan sonra çıkış olurmu bilmem.ama içeride bişeylerin düzeleceği kesin.
bizde olmasaydık belki sizin gibi onca iğneyi ilacı kullanıyor olacaktık hala.
belki o ilaçlara gerek kalmayacak belki dozları azalacak.
yazık valla canım.
inş çıkış başlamıştır canm bende heycanla bekliyorum sizin sonuçları :)ameliyat ı kaça yaptı canm sizinkini 4000 tl dedi bize. siz ilaç kullanmıymıydınz canm hiç bide hormonlarınz kaçtı kan testinidemi ağustosda yaptrcaksınız çok soru sordum kusura bakma :) bide testisin ısısını elle hissedebiliyomusunuz siz biz elle pek hissedemiyoruzda merak ettim .bizede 2 ay vücut dinlensin dedi eylül gibi olcak inş
5 yildir evliyiz. Azerbaycanda yasiyoruq. Turkiyede doktor aryoruq.lutfen yardimci olun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım bizde bıkac güne yada bayramdan sonraya amelıyat olucaz müfit hocada...sizde eylülde olucaksınız sanırım..neden erteledı hoca acaba 2 ay canım???
yazın bunalıyorum çok sıcak diyodu eşim.kışın bile çok sıcaktı artık.
niye böyle sıcak acaba diye düşünüyoduk.
aralıkta olduk ameliyatı sonrasında düzeldi.şimdi öyle sıcak değil.
varsa hiç beklemeyin olun ameliyat.ameliyattan sonra çıkış olurmu bilmem.ama içeride bişeylerin düzeleceği kesin.
bizde olmasaydık belki sizin gibi onca iğneyi ilacı kullanıyor olacaktık hala.
belki o ilaçlara gerek kalmayacak belki dozları azalacak.
yazık valla canım.
Ameliyat icin Emre Bakircioglu'nu tek gecerim fakat tesede sperm bulunmazsa farki tedavilere yanasmiyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
eşimde çok terliyo canm demek varikoselden oluyo bizde anlamıyordk niye terlediğini iğnelerden sanıyorduk
canım iğnelerde ateş basması yapıyor.aynı menepoza giren kadınlar gibi ateş basması daralma yaşıyorlar.
Emre Hocada gecen sene mayis ayinda ameliyat oldu esim. Sperm bulunamadi fakat ameliyat cok basariliydi sonrasinda iyilesme sureci cok hizli oldu ve hic agri sizi cekmedi. Bize bir tedavi onermedi 6 ayda bir semen testi yaptirin dedi sadece. Kucuk bir ihtimal de olsa vucutta degisiklikler olabiliyormus.siz emre hocada tese oldunuzmu.biz bayramdan sonra delesyon testinin sonucu çıknca tese olacağız.zaten çıkmazsada bu sayfayı kapatacağız.eşimle böyle karar aldık.biz kendimizi çıkmaz diye endeksledik.testesteron düşük çünkü.rabbimden umudumu kesmedim.belki bizede bir mucize sunar ama çıkmazsa artık iğne ilaç değil kafamızı ve vücudumuzu dinlendirip belki saraçoğlu hocayla irtibat kurarız..hakkımızda rabbim hayırlısını versin şer olan durumlarıda hayra çevirsin.insanoğlu çok çaresiz.emre hoca anladığım kadarıyla faydam yoksa zararımda olmasın deyip çıkmayacak diye düşündüklerine ilaç tedavisi vermiyor.tedavi verdiği hastalarıda var çünkü.bana görede faydası yoksa zararı olmasın.
hmm iğnedende olabilir ozaman ama testisleri terliyo tüm vücut değilde
Emre Hocada gecen sene mayis ayinda ameliyat oldu esim. Sperm bulunamadi fakat ameliyat cok basariliydi sonrasinda iyilesme sureci cok hizli oldu ve hic agri sizi cekmedi. Bize bir tedavi onermedi 6 ayda bir semen testi yaptirin dedi sadece. Kucuk bir ihtimal de olsa vucutta degisiklikler olabiliyormus.
Sonrasinda kaan hocaya gittik. 1 yildir igne ilac tedavisi devam ediyor. Eylulde tekrar tese yapalim dedi kaan hoca. Onuda deneyecegiz.
Emre Hocada gecen sene mayis ayinda ameliyat oldu esim. Sperm bulunamadi fakat ameliyat cok basariliydi sonrasinda iyilesme sureci cok hizli oldu ve hic agri sizi cekmedi. Bize bir tedavi onermedi 6 ayda bir semen testi yaptirin dedi sadece. Kucuk bir ihtimal de olsa vucutta degisiklikler olabiliyormus.
Sonrasinda kaan hocaya gittik. 1 yildir igne ilac tedavisi devam ediyor. Eylulde tekrar tese yapalim dedi kaan hoca. Onuda deneyecegiz.
anladım canım farklı sizdeki varikoseldir o zaman.bence ameliyatınızı olun canım.inşallah sonrası sperm çıkar ama çıkmazsada sağlığ için yapılmış olur.zaten herşey denene denene yapılıyor bunuda denemiş olursunuz.
canım bir şey daha soracağım.sizde testesteron kaçtı hatırlıyormusun.emre hoca tese yaparken.
Simdi baktim 3.15ng/ml mis.
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?