Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar Allah tan birşey olmassa bizde katılmayı düşünüyoruz
toplantıya tanışıpmak nasip olur işallah

harika tanışacağız desenize

hemen ekleyeyim listeye

[TABLE="width: 275"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 366, bgcolor: #92D050, colspan: 2"]3. AZO BULUŞMASINA KATILACAK ARKADAŞLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 366, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Değerli Arkadaşlar,
3. ERKEK VE KADIN İNFERTİLİTE SORUNLARI SEMİNERİMİZ 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ GÜNÜ CELALETTİN PERU VE ERSEL METİ HOCALARIMIZIN KATILIMLARIYLA İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEKTİR.
Bu seminerimiz çok daha geniş kapsamlı ve profesyonel olacaktır. Bursa organizasyonuna gelenler seminerin ne kadar verimli ve güzel geçtiğini az çok bilirler.
Programımız Saat: 15:00 da İstanbul Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda başlayacaktır. Ancak tanışma ve kaynaşma için toplantı zamanından 1 saat öncesinde konferans salonunda olmaya gayret gösterelim.
Çok verimli ve moral verici olacak olan bu seminere kaderdaşlarımızın mümkünse eşleri ile katılmalarını rica etmekteyiz. Eğer mümkün değilse eşleriniz olmadan da katılabilirsiniz.
Organizasyona katılacak arkadaşlar; Ali Can arkadaşımıza mail de belirtilen telefon numarasından, facebook özel mesajından veya genel mail adresimiz olan azo.sayfamiz@gmail.com’a ad ve soyadı, irtibat numarası ile birlikte katılımcı sayısını yazdırabilirler. Organizasyon bedeli kişi başı 25,00 TL olup hazırlanacak listeye göre masa ve yemek organize edilecektir.
Değerli Arkadaşlar, Hocalarımız büyük İstanbul Organizasyonun hazırlığı için yoğun çaba harcamakta ve bizlerin bu organizasyondan en iyi şekilde faydalanabilmesi için en ince detayına kadar çalışmalar yapmaktadırlar. Bizlerde bu çaba ve emeğe mutlak katılımlarımızla destek olmalıyız. Sonuçta tüm yapılanlar bizlerin bir olması, hastalığımız ve hastalığın gelişim süreci hakkında bilgi sahibi olmamız açısından ve değerli hocalarımızı yakından tanımamız a çısından önem arz etmektedir.
Program detayları netleştiğinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]1.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]CEMREM29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]2.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]BALIM1905[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]3.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]GULERİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]4.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]PITIRCIK_43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]5.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]SAYES[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]6.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]ESE44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Canım bizde dün hormon testi yaptrdik bizimkilerde baya bi değişmiş
Fsh:0.23
Lh:0.3
Testestern:12.48
Estradiol:285.1
Prolaktin:20.8 olmuş. Igneler böyle yapıyo galiba sizde prolaktin önce yüksek miydi cnm ? Hocayla bi türlü konusamadik dün trafikteymis bugün hastası varmış sonra arayın demis. Cnm siz nekdr oldu iğne kullanali.. birde eşinde kasik agrisi oldu mu

canlar hepinize selam
günlerdir hastanedeydim giremedim
sonuç olarak boynum berbat durumda ve bugün fizik tedavim başlayacak
eşim hormon testi yaptırmıyor daha çok morelini bozmak istemiyormuş
hep endişe hep endişe

canım çok önemli bir engel çıkmazsa biz de geleceğeğiz.

Siz kime gidiyosunuz? 2 ay oldu iğnelere başlayalı. Bizim tüm hormonlar da normaldi. Ilk kez tatlil yaptırdı sonuçları görünce şok oldum. Allah'a şükür yok kasık ağrısı inşallah hiç bir aksilik olmaz zaten endişeleniyorum iğne oluyor. Siz hangi iğneyi oluyorsunuz?

sağol canm inş Allah razı olsun .canm ankarada kaan hoca var istanbulda emre ve celalettin hoca var şu anda herkes bunlardan birine gidiyoı genelde biz şimdi birde müfit hocaya gidicez ankarada sizde birine gidin mutlaka prexed pluıs diye bi hap var o sperm sayısını artırıyomuş etkiliymiş baya siz gidin bi doktora o yönlendirir mutlaka ama ertelemeyiz fazla

Facebooktaki grubun linkini özelden atabilirmisiniz kızlar , bulamadım bi türlü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde müfit hoca yapsın istiyoz canm bakalım dualarım seninle canm benm inş çıkış başlamıştır umudumuzsunuz :)

tosbagg merhaba,
bugün devlet kadın doğuma gidip tekrar test yaptık. %1 den %3 e yükselmiş sperm sayısı. hareketlilik oranında da azıcık değişme olmuş. çok dua ediyoruz. keçi boynuzu pekmezine başladık. sigarayı azalttı eşim. umut var gibi. doktor normal gebelik yine zor dedi ama en azından dondurabiliriz. biraz düşünceli birazda keyifliyim bakalım artıkk hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin. kaan hocayı araştırdım iyi gibi ama tüp bebek başarı oranı nasıl acaba?

yok canm vermedi bişi pregnly de kesti işte hormon seviyeleriniz normal haline gelsin diye 1 ay sonra kan sonucu istedi size verdimi bişeyler

yok canım vermedı ilaç...peki pregnly i müfit hoca mı vermıstı..yanı mufıt hocada mı tedavıdeydınız

çok sevindim canm peşini bırakmayın ne güzel artmış kaan hoca bize ilk gittiğimizde keçiboynuzu nohut ısırgan otu bişey daha vardı unuttum bunları bol bol tüketin demişti eşinde yesin keçi boynuzunun etkisi olmuştur belki artmasına

Cnm biz celalettin hocaya gidiyoruz. Pregnly 5000 vurduryo eşim bizimde 1.5 ay oldu. Yani bizimde lh fsh normal degerlerdeydi fsh nin düşmesi iyi ama bukdr düşmesine bnde şaşırdım. Prolaktin ztn önce de üst değerin üstünde ydi. Eşimde kasik ağrıları var.allahım korusun onları

Çok teşekkürle cnm
Kapalı grup uff şimdi üye olsam sayfamdakiler görür demi
Bi hesap açayım bari

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım yöneticileri onaylar hemen çok beklemezsin

bide yazdıklarını kimse göremiyor ama o gruba katıldığını görebiliyor bu yüzden bende yeni hesap açmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…