Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba;
Size bir konuyu danışmak istiyorum.Bizimde spermle ilgili sorunumuz var.Eşim varikosel ameliyatı oldu bir yılı geçti.Bizim spermlerimizde hareketsiz son gittiğimiz fakültedeki doktor eşime hormon testi yaptı ve değer normal aralıkta fakat düşük değere yakın olduğu için biraz yükseltelim dedi ve monogon75 verdi haftada 2gün bir ay kullandık fsh yükselmişti fakat değerlerimiz ilerlemek değil azda olsa gerilemişti.Fakat doktor sonuç için en az 3 ay deyip devam edelim dedi.Kafam karıştı sorun fsh sa yükselince artması gerekmezmiydi?Size sorum eşleriniz menogonu fsh değerleri kaç olduğu için kullanıyor yada fsh değerini kaça kadar yükseltiyor doktorlar?Birde iğnenin yanına proxeed dedi doktorumuz ama biz onu bir süredir kullanıyoruz arginmax denemek istiyorum birlikte kullanan arkadaşlar var sanırım aslında hazırcılık yapmak istemiyorum sayfaları okudum birçok şey kullanan arkadaş var şifa olsun inşaallah ama yinede vakit ayırıp cevap verebilirseniz sevinirim.
Rabbim inşaallah hepimize şifa versin.

[TABLE="width: 223"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 297, bgcolor: #92D050, colspan: 2"]3. AZO BULUŞMASINA KATILACAK ARKADAŞLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 297, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Değerli Arkadaşlar,
3. ERKEK VE KADIN İNFERTİLİTE SORUNLARI SEMİNERİMİZ 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ GÜNÜ CELALETTİN PERU VE ERSEL METİ HOCALARIMIZIN KATILIMLARIYLA İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEKTİR.
Bu seminerimiz çok daha geniş kapsamlı ve profesyonel olacaktır. Bursa organizasyonuna gelenler seminerin ne kadar verimli ve güzel geçtiğini az çok bilirler.
Programımız Saat: 15:00 da İstanbul Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda başlayacaktır. Ancak tanışma ve kaynaşma için toplantı zamanından 1 saat öncesinde konferans salonunda olmaya gayret gösterelim.
Çok verimli ve moral verici olacak olan bu seminere kaderdaşlarımızın mümkünse eşleri ile katılmalarını rica etmekteyiz. Eğer mümkün değilse eşleriniz olmadan da katılabilirsiniz.
Organizasyona katılacak arkadaşlar; Ali Can arkadaşımıza mail de belirtilen telefon numarasından, facebook özel mesajından veya genel mail adresimiz olan azo.sayfamiz@gmail.com’a ad ve soyadı, irtibat numarası ile birlikte katılımcı sayısını yazdırabilirler. Organizasyon bedeli kişi başı 25,00 TL olup hazırlanacak listeye göre masa ve yemek organize edilecektir.
Değerli Arkadaşlar, Hocalarımız büyük İstanbul Organizasyonun hazırlığı için yoğun çaba harcamakta ve bizlerin bu organizasyondan en iyi şekilde faydalanabilmesi için en ince detayına kadar çalışmalar yapmaktadırlar. Bizlerde bu çaba ve emeğe mutlak katılımlarımızla destek olmalıyız. Sonuçta tüm yapılanlar bizlerin bir olması, hastalığımız ve hastalığın gelişim süreci hakkında bilgi sahibi olmamız açısından ve değerli hocalarımızı yakından tanımamız a çısından önem arz etmektedir.
Program detayları netleştiğinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]1.[/TD]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]CEMREM29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]2.[/TD]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]BALIM1905[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]3.[/TD]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]GULERİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]4.[/TD]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]PITIRCIK_43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

aa pıtırcık da mı gelicek süpermişseninlede tanışıcam desene

evet canım facede grupta yazdı geliceğiz diye... evet nihayet tanışacağız hatta belki hoca sizi sahneye çıkarıp başarı öykünüzü anlatmanızı ister güzel olur demi ama
hadi inşlh görüşürüz bol bol muahabbet ederiz siz sabah namazı zamanı mı geliceksiniz yoksa öğlen organizasyon zamanı mı
ayy deme kız ne eşim ne ben çıkıp konuşma yapamayız utanır kalırız orda

canim bana yazmissin liste icin detaylarimizi yazmam icin, hic görmemistim ismimi canim yoksa yazardim önceden.

tam ne bilgiler lazim oldugunu bilmedigim icin elimde olanlari yaziyorum:

yasimiz 26-27
sorun: azospermi, görünürde hic bir problem yok ne hormonal ne hastalik acisindan ne de genetik
llk tese olmamiz: aralik 2013 sonuc sifir ama patolojide nadir erken ve gec dönem spermatit, sebeb: matürasyon aresti
ilk hocaya gidisimis mayis 2014, round cell: 600 000 cc (77%), lökosit: 462 000 cc (23%), immatür germ hücre: 138 000 cc
ondan beri kullanilanlar: haftada 3 kere pregnyl 5000, sg plus ve kimozin (bitkiseller)

bilmiyorum canım şimdiden bursada sabah celalettin hoca ve ersel hocayla kahvaltıyla başlatmıştık programı ama bu sefer ne olur bilmiyorum. erken gelmek daha iyi çok güzel dostluklar kuruluyor.. hayırlı sahurlar canım

ekledim canım sadece kaç yıllık evli olduğunuzuda yazarsan güzel olur bide spermatid çıkmışmıydı arif beyde yapılan testte

Canım valla gidelim diyoruz benim eşimde çok terliyo tanistgmzdan beri evlilik dahil çok terliyo bildim bileli acaba bundan mi

belki sizinde varikoselle alakalı olabilir canım.ultrasonda göründüğünden daha fazla olma ihtimali de var.İnşallah ameliyatla halledilebilecek bi sorundur.Bizim önceden hem varikosel hem de fsh yüksekti.21 bazen de 23 çıkıyordu tahlillerde.Sonra fsh hiç tedavi görmeden normale döndü.Varikoseli de hallettik çok şükür.Şimdi başka sorun kalmadı.Ama herşey normal olupta azo olan arkadaşlar da var.ya da ameliyat olup sperm çıkmayanlar var.Hayırlısı canım.İnşallah hepimiz kurtuluruz azodan.senin eşin hipofiz mr ı çektirmişmiydi prolaktin yüksekliği için canım?

ECRİN_BEBEK CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Tüp bebeğin hayırlısı ile annesine tutunmasını nasip et.
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Merhaba kuzucuklar.. Ben bu aralr yoğun çalışıyorum giremedimm 2 3 gündür ama aklım hep burada.. Dün akşammm moralim bozuktu biraz.. Aslında dertleşmeye ihtiyacım vardı.. Ama o hali bulamadım kendimde.. Sağolsun eyinas aradı biraz teselli etti.. Hep buradaki arkadaşlarıma destek veriyordum aslında bir hamile haberi aldıklarında.. Çok iyi anlıyordum ama o kadar üzülmelerine gönlüm el vermiyordu.. Ama aynı şeyleri yaşadım ve bende o kadar üzüldüm kii.. Çok sevdiğim bir arkadaşım 3 ay önce evlendi.. Ve şuan 10 haftalık hamileymiş.. Üstelik birçok kişi biliyorken bunu bana tek bir kişi söylemedi.. Çok yakınızzz halbuki benim çocukluk arkadaşım.. Öyle üzüldüm kii.. Belki herkes gibi bende duysam sorun olmayacaktı.. Benden saklanmışşş ya.. O beni mahvetti.. Demekki çok üzülüyorlar benim için. Çok ağladım dün akşam.. Şimdi iş yerindeyimm.. Yoğun bir gün olacak ve yoğun bir hafta olacak.. Ama ellerim titriyor çalışamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…