Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tosbik çok sevindim canım inşallah bebişini de kucağına alırsın.
zaman seninde sabrına dirayetine çok hayran kaldım.herkese sen moral oluyorsun inşaallah bu topikte sana moral olur da senin bebiş haberini de alırız

belgin sana da dua ediyorum tabiki unutmadım.
umut olsun senide unutmadım allah tedavini sonuna kadra gönlünce bitirsin sevinçli haberinle halay çekelim inşallah

allah kurtarsin
darisi bize
bize dua etmeyi unutma

bende iyiyim canım işin nasıl alıştın mı tabi yeni evine de..

isime alistim benimle çalisanlara simdilik memnunun
evimizin anahtarini daha dün aldik kiralik daire
bugün esim odayi boyadi bu hafta sonu mobilyam beyaz esyam gelecek
yavas yavas yerlesicez :)

TOSPıKKKK gözün aydın canım çook sevindim.eskiden bi liste vardı.yakında kendini eklersin inşallah hamileler bölümüne:)))

kızlar bu hafta güzel haberler duyduk espoirin eşi sperm bulundu tospikte normal yolla cıkış oldu larem dogum yapacak kızlar darısı bizlerin başın a adetim lekelnme tarzında devam ediyo bana bi aklı verin ne yapayım neyse kılzra ben bugün erken yatacagız dualarınızı bekliyorum hoşcakalın

Laremcigim alahim hayirli dogumlar nasip etsin
dualrinda benide unutma canim

TOSPiKKK gözün aydin
insallah en kisa zmanda hemile heberidine aliriz

LAREM Allah yardımcın olsun bizim içinde dua edermisin lütfen.doğumundan sonrada bizi bırakma çünkü umudumuzu yüksek tutmaya çalışıyoruz sayende.
TOSBıK senin adına çok sevindim daha da güzel haberlerde verirsin inşallah.
ESPOıR geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatabileceğin bişidir.
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.

arkadaşlar size güzel bir haberim var. eşim bugün sperm analizi yaptırdı. ve uzun süredir beklediğimiz haber. az da olsa menide sperm görüldü. inanılmaz derecede mutluyum...:):):)

ne güzel haber inşallah hayırlısıyla sonunu da getirisiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…