Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:Saruboceq::Saruboceq:geçmiş olsun inşallah sende kısa zamanda düzelirsin

CANIM SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM :dance:
DARISI BAŞIMIZA İNŞŞŞ :Saruboceq:
aldım msj anım cevap yolladım sana.

canım benim ne güzel benim eşimde fsh 13 şuanda ilk tesede gelişmemişler bulundu bizde klomen ve pregnyl 1500 ve bazende 5000 kullandık haftaya perşembe bizde emre beye gidecegiz inşallah bizdede sonuç böyle olur siz hipolumu oluyosunuz fshdüşük olunca...

makale gelince bize de bilgi verirsen seviniriz

kızlar biliyomusunuz şimdi ne düşündüm allahımın bize bebek vermeye gönlü olduktan sonra azo felan boş.şimdi eskiden yazılmış bir şey okudum duymuşsunuzdur belki civciv diye bir arkadaş tese olmuş bulunamamış bir ay sonra allahım vermiş kendiliğinden hami kalmış bu dünya sınav dünyası pe etmek yok direneceğiz ve kazanacagız allahım okadar büyükki bizede verecek inanıyorum buna.....

canım eşim tamoksifen ve endol diye ilaç kullandı;aynı zamanda akapuntura gitti;süt bal muz incir fındık badem her akşam yedi

tospiğim hadi gözümüz aydın inşallah sende hamileyim diye yazacağın günler yakın ayyy çok sevindim hadi maşallah
belginciğim iyiyim sen nasılsın
larem bende dua istiyorum

canım eşim tamoksifen ve endol diye ilaç kullandı;aynı zamanda akapuntura gitti;süt bal muz incir fındık badem her akşam yedi
canım allahım ol dedikten sonra bunlar bahane demekki baksana vermege gölü yoksa allahımın yada zamanı gelmediyse ne yapsak boş ama vazgeçmek yok sonumuz senin gibi olsun arkadaşım...:Saruboceq:

zamancım sen hep aklımdasın ,inan ki RABBİM nasip edecek inş. o güzel duyguyu dualarımdasın inş.
bensenağlama
tospiğim hadi gözümüz aydın inşallah sende hamileyim diye yazacağın günler yakın ayyy çok sevindim hadi maşallah
belginciğim iyiyim sen nasılsın
larem bende dua istiyorum
zamanım bacım böyle güzel haberler alınca seviniyorum hevesleniyorum canım yaaa.sende sevin bak allahım nasip edecek inşallah...

zamancım sen hep aklımdasın ,inan ki RABBİM nasip edecek inş. o güzel duyguyu dualarımdasın inş.

çok duygulandım ianki olacagoına dair nedense şuan yazdıklarını okuyunca inancım arttı çok teşekkürederim Allah razı olsun

haklısın belginim tospige çok sevindim darısı sana olsun inşallah hayrlısıyla

sanada canım benim sanada hepimize ezanlar okunuyor şu an allahım hepimize nasip etsin yavrusuz koymasın bizleri ellerden ayırıp boynumuzu büktrmesin kurban olduğum allahım....

canım arkadaşlarım ben çıkıyorum eşim bakacakmış birazda pc ye size iyi sohbetler bugünü güzel haberlerle kapattık allahım yarında güzel haberler almayı nasip etsin bizlere öpüyorum iyi geceler....

cok tesekkur ederım arkadaşlar eşim hipo hastasıydı.. bugun ruyada gıbıyım ucuyorum okadar mutluyum kı hala inanamıyorum.. AALLAAH hepinize bu mutlulugu yaşatsın emre beye mail attı eşim bakalım o ne dıyecek devam edelım derse bıraz daha evam edıcez tamam derse de hazıranda yaptırmayı dusunuyoruz...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…