Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim tek cevap veren olarak çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun biz hala pregnyl iğne bulamadık en az otuz yere telefon ettik.Hala beklemedeyim yani.

Canim ne cektigini biliyorum biz yurtdisindayiz sinirli zaman gelebiliyoruz ve gunlerimuz igneyi aramakla geciyor. Manisadaki eczaneleri de ara. Ordan bir burdan iki tane toplamisligim cok olmustur. Ecza depolarinin numaralarini bulup oralara da sorabilirsin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben de 31 yaşında evlendim şimdi 34üm..Ne zaman tedavi olcaz olcak mı yaşım geçiyor .Bunlar aklıma gelince kalbim sıkışıyor .Sonra Allaha bırakıyorum..Tevekküle bırakmak gerek ama insanız işte tam teslim olamıyoruz...
Seni anlıyorm ne kadar sevsen de evliliğe alışma süreci diye bir şey var. Bu zamanda karşılaşman seni şok etmiş çok normal..Aama iyi yanından bak.. Zaaman kazanacaksın benim gibi 3 sene sonra öğrensen yaş itibaryle zamanın da kısalıyor canım..[/QUOTE]

cnm yani keske balayindan sonra doktora gitseydide o zaman ogrenseydim. balayina ramazandan sonra gittik yeni donduk. inanin balayimdan hicbise anlamadim yuzum guluyodu ama icim kan agliyarak. bilsem 10 sene sonra olacak cocugum ama olacak icim rahatlar. dedigin gibi cnm yas faktoru var iste bian once sonuc alinip tedaviye baslanmali. yol uzun her careyi denicem tabi ama once benim bu durumu bi kabullenmem lazim sanada Rabbim hayirli evlat nasip etsin. inanin bu forumu okumadan once cok daha kotuydum simdi belki bebegim olur diyebiliyorum

anladım canımm hayırlısı hiç bişey belli değil daha
xxy de sperm çıkabiliyor burda hamile kalan arkadaşlar olduu
bizde testisler o kadar küçük değil ceviz kadar var bende çok dikkat ediyorum eşim mikro tese olduuktan sonra iyice küçüldü
genetik çok zor bir rahatsızlık RABBİM İNŞALLAH ŞAFİ ismiyle şifa nasip eder

Allah yardimciniz olsun...

amin canim insallah hepimize sifa versin Rabbim. evet hamile kalan varmis sukur. insallah sanada nasip etsin Allahim. peki sen ne asamadasin suan tup bebek yaptrdinizmi hic

Cnm bnm çok sağoldesteğin için , inşallah hepimizin sonu böyle güzel olur.

Cnm bnm hayırlı olsun hadi artık topiğini hamililere ihtiyacı var sen aç bakalım yolu:) Rabbim yolunuzu açsın herşeyiniz çok kolay olsun inş

canımm tedavin hayırlı olsun.Çok şükür başladınız.Rabbim yardımcınız olsun.Tekrar halayını çekicez burda inşallah.

Canım benim tek cevap veren olarak çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun biz hala pregnyl iğne bulamadık en az otuz yere telefon ettik.Hala beklemedeyim yani.

Demetcim baris eczanesine pazartesi gelicekmis.
Faceyteki gurupta paylsim olmuş pazartesi diye haberin olsun.

Yasin okutmaya niyet ettim.sizlerin yardimina ihtiyacim var 25 tane dagitmam gerekiyor her kişibir yasin akraba es dost soylerseniz sevinirim.
Affiniza siginarak istiyorum.biliyorum ki beni en iyi sizler anlarsiniz.
14 yildir bu özlem ile yasamak kardeş akraba arkadaş hepsi ikinciye hamile yada doğurdu
Hasa hic gözüm yok.rabbim verdiği emanetler evlatları sadece yyüreğimde acaba bende anne olup olamayacagimim korkusu var.
Her birini ayri seviyorum ve sevecegimde rabbim bana ve tüm evlat hasretiyle yananlarada vermesini diliyorum.
Yasin için okuyan okumuyan herkesten rabbim razi olsun.
Topige çok yazamiyorum okuyup cikiyorum çokzor ggünler geciriyorum her gecen günartan bir evlat hasreti var iste

Canım tedavın hayırlı olsun ınsallah bu defa yuzun guler dualarım senınle allah yardımcın olsun
Iyı haberlerını almak dılegıyle canım allahım kolaylık versın

Canım bır tane okuyorum sımdık senın ıcın allah kabul etsın sımdıden
Allahım ınsallah en kısa zamanda guldurur yuzunu

Canım gitmişiniz...Allahım doğruya hayırlıya ulaştırsın inşh...

Kızlar kök hücre tedavisi hakkında gelişme varmı? Aslında Dr bunlarıda sormak lazım ya

benim bildiğim kadarıyla bir gelişme yok.

hoşbulduk canımm
celalettin beyde spermi gördük bolca kaliteli sperm çıkar İNŞALLAH
yavaş yavaş ilerleme oluyor dahada iyiye gider İNŞALLAHHH
çok saol sizlerde benim dualarımdasınız

OYYY çok sevindim canım
gözünüz aydın.Geç olsun güç olmasın inşh....
Memuriyet nasıl gidiyor?

vay yaramaz cemremmm :)
azmine hayranım canım benim...pozitif olmana....
hem çocuk için hem eğitimin için çabalayıp duruyorsun Allahım müfakatını versin inşh.
emeklerin karşına gelsin.

bende 30 yaşında evlendim 2 sene bekledim neyi bekliyosam...2 senedirde uğraşıyorum...bu araya annemin kanseri bile eklendi..babamın 4 ay hastanede yatması sağlının boxulması vs....
ama sana kesinlikle katılıyorum içinde bulduğun durumun güzelliklerini görebilmek lazım....Allahım yardımcı olsun arkadaşım.

ben okurum canım...
annemin bu aralar az ağrıları var....ama sorucam inşh okuyabilirse bildireceğim.

Cnm ben 4 tane alayim ablama kardesime esime ve kendim okurum simdiden kabul olsun...
cnm bende şuan adetliyim süresi ne kadar söylersen ii olur

Son düzenleme:
Cnm ben suan adetliyim. Istersen anneme soyliyim o okur ne niyetle okuncak nasil niyet etsin yani

cnm yani keske balayindan sonra doktora gitseydide o zaman ogrenseydim. balayina ramazandan sonra gittik yeni donduk. inanin balayimdan hicbise anlamadim yuzum guluyodu ama icim kan agliyarak. bilsem 10 sene sonra olacak cocugum ama olacak icim rahatlar. dedigin gibi cnm yas faktoru var iste bian once sonuc alinip tedaviye baslanmali. yol uzun her careyi denicem tabi ama once benim bu durumu bi kabullenmem lazim sanada Rabbim hayirli evlat nasip etsin. inanin bu forumu okumadan once cok daha kotuydum simdi belki bebegim olur diyebiliyorum[/QUOTE]

Evet canm haklisisn keske balayindann sonra ogrenmis olsaydin..haklsin..Aminn . Allah bu dertle sinamasin tum isteyenlere nasp etsin insallah. ben de bu forumm sayesnde cok sey ogrendim. Bigun burfaki.herkes sirayla hamileyim.yazar insallah....

Cnm ben 4 tane alayim ablama kardesime esime ve kendim okurum simdiden kabul olsun...

Canim annecigine allah rahmet eylesinn fatiha okudum ruhuna.rabbim sana evlatlar verir insallah sende annelik duygusunu tadarsin. Allah yardm etsin hepimize

ooo cnm benim hayrılı olsun bu tedavin bak sen ikinciye başladı hanıminşlh o geçen aylar artık sana yeni senede veladınla güzel gelsin cnm dualarımdasın herdaim

Canim annecigine allah rahmet eylesinn fatiha okudum ruhuna.rabbim sana evlatlar verir insallah sende annelik duygusunu tadarsin. Allah yardm etsin hepimize
allah razı olsun cnm sağol amin annelik özlemini hepimiz tadalım dışardan bakınca çok özverili ve çok takdir bi duygu ama biz bunu yaşamayınca acısı daha ağır oluyor hakkımızda kaderimizde inşlh o duyguyu tadmak vardır...:26::26:
herşeygüzelolacak sağol cnm evet biraz yaramazım galiba
amin cnm sende annenin sağlığı düzene girince tedavine daha rahat başlarsın o günler senin içinde yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…