Canım benim tek cevap veren olarak çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun biz hala pregnyl iğne bulamadık en az otuz yere telefon ettik.Hala beklemedeyim yani.
arkadaslar ben 30 yasinda evlendim cogunuza gore gec evlendim ve cocuk icin beklemicem hemen yapicam diye. hep onu dusunuyodum. sizin bana gore daha metanetli olmaniz belki evliliginizin daha ileri asamalarinda bunla karsilasmaniz olabilir. cunku insan esine iyice baglaniyo ayni evde yasiyinca. daha oncede yazdim gordunuzmu bilmem. keske evliligimin daha ileri asamasinda karsilassaydim boyle bi sorunla. asla cinsel bi problemi sorun etmedim cunku nisanliyken evlilige az bi sure kala sertlesme problemi bazen olabiliryor demisti. soyliyemedim sana demisti.ben asla seni bu yuzden birakmam dedim.keske sorun sadece bu olsaymissertlesme, testislerinin kucuk olmasi 1 saatte bosalmasi gibi sorunlari varken ve ustelik babasi doktorken hic doktora gitmemis. annesi bunlari biliyormus. zamaninda ilgilenilmemis. evde bu konuyu hic acmiyorum esime. o yuzden burya yaziyorum icimi dokuyorum zaten. annem bile bilmiyo. evimizde gayet mutluyuz aslinsa.nisanliykende oyleydik nazarmi degdi bilmem. sadece bu konuyu icime atiyorum bise belli edemiyorum. uzulmesini istemiyorum onun sucu degil. Allahtan gelene boynum egri tabi. evlenmisim artik ona destek olmam lazim tabi. artik sadece bunun caresini aramam lazim. zaten o yuzden kabuslar goruyorum care ariyorum. ben bu problemi zaten hic acmiyorum problem yok gibi davraniyorum. ama o cinsel sorunlari olunca sinirli oluyor bosalamayinca ozellikle. alttan aliyorum anliyorum kolay degil erkek icinde. ama soktayim hala soktayim. herkes sen evlenince hemen istiyodun bebek hamilemisin diyor. yok 2 sene erteledim diyorum testis kucuklugunu doktor cok onemsemis. zaten beni umutsuzluga bu kadar dusuren bu. testisi birinde neredeyse hic yok. birinde findik kadar.
Cnm bnce siz once sperm testi yaptrn 2 gundr okuyorum kafan cok karsik gibi sperm cikisi vardr tup bebek yaparsnz eziyet etmeye gerek kendine..
genetik test cikmadi cnm ama ciksada zaten her iki durumdada testisler yetersiz gibi. cunku gec bosalma sorunu var 1 saate varabiliyor bazen. bu bazi insanlarda pskolojik nedenlerle oluyormus bazilarinda testis yetmezliginden. her iki durumdada testisleri cok kucuk biri yok denecek kadar kucuk biri findik kadar. zaten beni en cok korkutan bu. xxy gorunumune cok uyuyor gorunustede artik bilemem tabide. boyu kardeslerine gore cok uzun. sesi ince. fazla terliyor. kas yapisi zayif omuzlar dusuk gibi...
günaydın arkadaşlar...savaşçı, güçlü arkadaşlarım...
koca yürekli insanlar...
az önce geldim merkezden...bugün benim 2.tedavim başladı...:18::18::18:
ocakta spermlere kavuşmanın sevinci,
şubatta ilk tüp bebek tedavisinin heyecanı,:18:
martta yavruma kavuşmanın mutluluğu,
nisanda yavrumu kaybetmenin hüznü,
nisandan beri kendimi toplama süreci derken 2014 ne ara girdik ağustosa nasıl geldik anlayamadım ben.:26::26:
temmuzda doktorum yeniden başlayabiliriz demişti.ramazan sonra bayram diye istemedim.perşembe günü regli oldum.ve bugün başladık allahın izniyle...
8 yumurtam ve ben yeni tedavi için hazırız inşallah...
eşim nisandan beri proxeed plus ve keçi boynuzu pekmezine devam ediyor.
bana biçok test yapıldı.
bu denemede kromozon analizlerimizde bisey çıkmamasına rağmen yinede emriyolara pgt yapılkacak.
hepiniz dualarımdasınız.rabbim bu günlere gelip tedaviye başlamayı hepinize nasip etsin.o güzel gönüllerinize göre versin.
eminim yavrularınızda sizler gibi savaşçı, kahraman ve güzel insanlara kavuşmak için can atıyor.
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.aminnnnn
anladım canımm hayırlısı hiç bişey belli değil daha
xxy de sperm çıkabiliyor burda hamile kalan arkadaşlar olduu
bizde testisler o kadar küçük değil ceviz kadar varbende çok dikkat ediyorum eşim mikro tese olduuktan sonra iyice küçüldü
genetik çok zor bir rahatsızlık RABBİM İNŞALLAH ŞAFİ ismiyle şifa nasip eder
Cnm bnm çok sağoldesteğin için , inşallah hepimizin sonu böyle güzel olur.ecrin_bebek
canım biliyorsun benim eşimHin doktoruda emre beydi bizde kendisinden çok memnunuz .ama emre bey gerçekten gerek duymadığı kişiye tedavi uygulamıyor.benim eşimde ameliyatta sperm bulundu ama genetikten dolayı embriyolarımız 5. güne gelince ölüyorlar doktorun da dediği gibi blastosist embriyo olması spermin kalitesine bağlı.biz emre beyle görüştük eşimin tekrar ameliyat olmasını istedik öncesinde tedavi görmesini teklif ettik fakat bizede aynı şeyi söyledi hiç gerek yok sonucu değişmez dedi.
sizin durumla ilgilide şunu söyliyeyim en son emre beyle görüştüğümüzde çok mutluydu sebebi ise bir hastası varmış bayan tüpbebeğe hazılanmamış eşi mikrotese ameliyatı olmuş sperm bulunmuş dondurulmuş 1 ay sonra eşi tüpbebeğe hazırlanmış ama spermler çözülünce ölmüş.daha sonra eşimini tekrar ameliyat etmiş ama bu defa sperm bulunmamış.tedavi iptal olmuş.eşlerin ısrarı üzerine tekrar 6 ay sonra ameliyat etmiş bu defa eşler birlikte hazırlanmış tüpbebeğe ve mutlu son kadın hamile kalmış inşallah sizde mutlu sona ulaşanlardan olursunuz
koca yürekli insanlar...
nisandan beri kendimi toplama süreci derken 2014 ne ara girdik ağustosa nasıl geldik anlayamadım ben.:26::26:
temmuzda doktorum yeniden başlayabiliriz demişti.ramazan sonra bayram diye istemedim.perşembe günü regli oldum.ve bugün başladık allahın izniyle...
bana biçok test yapıldı.
bu denemede kromozon analizlerimizde bisey çıkmamasına rağmen yinede emriyolara pgt yapılkacak.
hepiniz dualarımdasınız.rabbim bu günlere gelip tedaviye başlamayı hepinize nasip etsin.o güzel gönüllerinize göre versin.
eminim yavrularınızda sizler gibi savaşçı, kahraman ve güzel insanlara kavuşmak için can atıyor.
koca yürekli insanlar...
bana biçok test yapıldı.
Canım benim tek cevap veren olarak çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun biz hala pregnyl iğne bulamadık en az otuz yere telefon ettik.Hala beklemedeyim yani.
koca yürekli insanlar...
bana biçok test yapıldı.
Yasin okutmaya niyet ettim.sizlerin yardimina ihtiyacim var 25 tane dagitmam gerekiyor her kişibir yasin akraba es dost soylerseniz sevinirim.
Affiniza siginarak istiyorum.biliyorum ki beni en iyi sizler anlarsiniz.
14 yildir bu özlem ile yasamak kardeş akraba arkadaş hepsi ikinciye hamile yada doğurdu
Hasa hic gözüm yok.rabbim verdiği emanetler evlatları sadece yyüreğimde acaba bende anne olup olamayacagimim korkusu var.
Her birini ayri seviyorum ve sevecegimde rabbim bana ve tüm evlat hasretiyle yananlarada vermesini diliyorum.
Yasin için okuyan okumuyan herkesten rabbim razi olsun.
Topige çok yazamiyorum okuyup cikiyorum çokzor ggünler geciriyorum her gecen günartan bir evlat hasreti var iste
Merhaba arkadaşlar nasılsınız , transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun , bügün bizde merkezdeydik o bayanın konuşmalarını bizde duyduk :) maşşallah Rabbim herkese yaşatsın . Sonuç değerlendirmesini yaptık selen hanımla 3. Güne kadar embriyolar yumurtaların performansına bağlıymış 3. Günden sonra spermler aktif oluyormuş ve dna ları harekete geçiyormuş yani sonrası spermlerin kalitesiyle ilgiliymiş bir arkadaşta yazmıştı daha önce . Bu konuşmayı dün memorıalda görüştüğümüz Prof Dr murat Başar ve Nur doku zEylül'de ayrı ayrı aynı şekilde yaptılar . Yani 3. Gün 5.gün olayı buymuş ayrıca embriyoları 5 . Güne taşımak merkez açısından ayrıca külfetmiş dün memorıaldaki Dr Nur hn söyledi doğrusunu yapmışlar bizde olsak öyle yapardık dedi. Dün gitmişken orda da muayene oldum farklı biley söylemedi bir sıkıntı yok , bizim peoblemimiz erkek infertilitesiEşim murat beyi pek sevmedi aslında şöyle söyleyim Emre beyi çok seviyor o nedenle başka Dr a gitmek istemiyor , murat bey ikinci tesenin sperm bulma açısından riskli olduğunu söyledi %30 şans verdi tese öncesi de en fazla 6 ay mutlaka iğne tedavisini önerdiğini söyledi . Öte yandan Emre bey kesinlikle iğne tedavisine karşı ancak bir eksiklik durumunda iğne tedavisi olabileceğini söyledi . Emre bey 9. Ayda gel hormonlara bakalım sonrasına karar veririz dedi çok umutlu değil ama çıkabilirde diyor . Ayrıca umutla ilgili olumsuzlukları selen hnmla konuştum ön büro elemenlerının be işletme müdürlerinin değiştiğini , kendilerinin de sıkıntı yaşadıklarını söyledi ayrıca devlet hastanesine benden başka benzeyenlerde varmış daha ben söylemeden kendisi söyledi:) daha büyük yer bakıyorlarmış . Çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar durum böyle memorıal daha kaliteli duruyor umut daha sıcak ve bizi bağlayan Emre bey ne yapacağımızı bilmiyoruz İnşallah hepimiz doğru kararlar veririz ...
Kızlar kök hücre tedavisi hakkında gelişme varmı? Aslında Dr bunlarıda sormak lazım ya
hoşbulduk canımm
celalettin beyde spermi gördük bolca kaliteli sperm çıkar İNŞALLAH
yavaş yavaş ilerleme oluyor dahada iyiye gider İNŞALLAHHH
çok saol sizlerde benim dualarımdasınız
okul nasıl olsun düz liseden imam hatibe geçtim haftada 2 gün yüz yüze eğitim görüyorum okula gidiyorum ayy bu yaştan sonra komik oluyor ama nasılsa sınıfın hepsi ben yaşlarında süper eğlenceli oluyor ben bide sınıfta yaramazlardanım galibaama çalışkan yaramazlardan he ..şimdi 3.cü sınıfa geçtim bende işte böyle devam ediyor hayat.. bravo sana bak hele aralarda neler yapmışs kadın inşlh idealine kavuşursun
evet hamdolsun darısı katbe kat size olsun cnm adam haklı sabırsız olan benim bende bekliyorum zaten zamanı gelmedi ki başlamak nasip olmadı nasılsa buralara geldik ya devamı inşlh kolayca gelir..
aslında yer tam kafamızda yok ama büyük olasılık alman hastanesi diyor ya bakalım tatile gidip geldikten sonra daha da netleşicek inşlh sende ara sıra gir cnm özletme kendini
uzulmesin diye anneme bisey diyemiyorum kiz kardesim yokkac gundur olu gibiyim calismam gereken sinav var ama kapak acamiyorum burda herkesin ayni sorunu var tabi kimse bana moral veremez ama sadece bebegi olan arkadaslar varmi gercekten umut varmi bilmek istiyorum fsh 14 lh7 testesteron 1.75 [/QUOTE
Geçmiş olsun canım....
Tez zamanda sorunu tam öğrenip çaresini bakarsınız inşh...
ben kaçtım kızlar herkese hayırlı akşamlar
bu arada yarın annemin ölüm senesi birer fatiha okursanız allah razı olsun...
Okuyamazmıyız canım benim....
Allahım rahmet eylesin.
Gecen hafta okuyamadimbayramdi tatildi derken .bu hafta okuyorum hepimiz için.rabbim eslerimize şifalar versinnnnnnn.
Yureklerimize ferahliklar versin.
yüreğine sağlık güzel yürekli arakadaşım...
koca yürekli insanlar...
bana biçok test yapıldı.
Ne güzel özetlemişin canım benim.
Su gibi akıp geçti zaman 2.tedavine başlıyosun....
Allahı yar ve yardımcın olsun...
Hayırlı sonuçlara ulaştırsın gene bizi sevince boğ inşh...
arkadaslar ben 30 yasinda evlendim cogunuza gore gec evlendim ve cocuk icin beklemicem hemen yapicam diye. hep onu dusunuyodum. sizin bana gore daha metanetli olmaniz belki evliliginizin daha ileri asamalarinda bunla karsilasmaniz olabilir. cunku insan esine iyice baglaniyo ayni evde yasiyinca. daha oncede yazdim gordunuzmu bilmem. keske evliligimin daha ileri asamasinda karsilassaydim boyle bi sorunla. asla cinsel bi problemi sorun etmedim cunku nisanliyken evlilige az bi sure kala sertlesme problemi bazen olabiliryor demisti. soyliyemedim sana demisti.ben asla seni bu yuzden birakmam dedim.keske sorun sadece bu olsaymissertlesme, testislerinin kucuk olmasi 1 saatte bosalmasi gibi sorunlari varken ve ustelik babasi doktorken hic doktora gitmemis. annesi bunlari biliyormus. zamaninda ilgilenilmemis. evde bu konuyu hic acmiyorum esime. o yuzden burya yaziyorum icimi dokuyorum zaten. annem bile bilmiyo. evimizde gayet mutluyuz aslinsa.nisanliykende oyleydik nazarmi degdi bilmem. sadece bu konuyu icime atiyorum bise belli edemiyorum. uzulmesini istemiyorum onun sucu degil. Allahtan gelene boynum egri tabi. evlenmisim artik ona destek olmam lazim tabi. artik sadece bunun caresini aramam lazim. zaten o yuzden kabuslar goruyorum care ariyorum. ben bu problemi zaten hic acmiyorum problem yok gibi davraniyorum. ama o cinsel sorunlari olunca sinirli oluyor bosalamayinca ozellikle. alttan aliyorum anliyorum kolay degil erkek icinde. ama soktayim hala soktayim. herkes sen evlenince hemen istiyodun bebek hamilemisin diyor. yok 2 sene erteledim diyorum testis kucuklugunu doktor cok onemsemis. zaten beni umutsuzluga bu kadar dusuren bu. testisi birinde neredeyse hic yok. birinde findik kadar.
Ben de 31 yaşında evlendim şimdi 34üm..Ne zaman tedavi olcaz olcak mı yaşım geçiyor .Bunlar aklıma gelince kalbim sıkışıyor .Sonra Allaha bırakıyorum..Tevekküle bırakmak gerek ama insanız işte tam teslim olamıyoruz...
Seni anlıyorm ne kadar sevsen de evliliğe alışma süreci diye bir şey var. Bu zamanda karşılaşman seni şok etmiş çok normal..Aama iyi yanından bak.. Zaaman kazanacaksın benim gibi 3 sene sonra öğrensen yaş itibaryle zamanın da kısalıyor canım..
Yasin okutmaya niyet ettim.sizlerin yardimina ihtiyacim var 25 tane dagitmam gerekiyor her kişibir yasin akraba es dost soylerseniz sevinirim.
14 yildir bu özlem ile yasamak kardeş akraba arkadaş hepsi ikinciye hamile yada doğurdu
Hasa hic gözüm yok.rabbim verdiği emanetler evlatları sadece yyüreğimde acaba bende anne olup olamayacagimim korkusu var.
Her birini ayri seviyorum ve sevecegimde rabbim bana ve tüm evlat hasretiyle yananlarada vermesini diliyorum.
Topige çok yazamiyorum okuyup cikiyorum çokzor ggünler geciriyorum her gecen günartan bir evlat hasreti var iste
Cnm ben suan adetliyim. Istersen anneme soyliyim o okur ne niyetle okuncak nasil niyet etsin yaniYasin okutmaya niyet ettim.sizlerin yardimina ihtiyacim var 25 tane dagitmam gerekiyor her kişibir yasin akraba es dost soylerseniz sevinirim.
Cnm ben 4 tane alayim ablama kardesime esime ve kendim okurum simdiden kabul olsun...
ooo cnm benim hayrılı olsun bu tedavin bak sen ikinciye başladı hanımgünaydın arkadaşlar...savaşçı, güçlü arkadaşlarım...
koca yürekli insanlar...
bana biçok test yapıldı.
allah razı olsun cnm sağol amin annelik özlemini hepimiz tadalım dışardan bakınca çok özverili ve çok takdir bi duygu ama biz bunu yaşamayınca acısı daha ağır oluyor hakkımızda kaderimizde inşlh o duyguyu tadmak vardır...:26::26:Canim annecigine allah rahmet eylesinn fatiha okudum ruhuna.rabbim sana evlatlar verir insallah sende annelik duygusunu tadarsin. Allah yardm etsin hepimize
Canim annecigine allah rahmet eylesinn fatiha okudum ruhuna.rabbim sana evlatlar verir insallah sende annelik duygusunu tadarsin. Allah yardm etsin hepimize
Cnm ben suan adetliyim. Istersen anneme soyliyim o okur ne niyetle okuncak nasil niyet etsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?