- 13 Aralık 2013
- 1.527
- 1.054
- 108
Allah rahmet eylesin canım okutum tabi :)ben kaçtım kızlar herkese hayırlı akşamlar
bu arada yarın annemin ölüm senesi birer fatiha okursanız allah razı olsun...
Yazmayayim dedim ama dayanamadim daha test bile yapılmamış sen burda aglamaya baslamissin diyelim ki senin düşündüğün gibi kötü çıktı sonuç napicaksin isyan etmek çok kötü esin senden destek bekler ne gelirse Allahtan gelir ben biraz tavrını garipsedim ve bana cinsel sorunları daha çok takmisdin gibi geldi kusura bakmaya varya okurken agladim sevincten demek boyle yuksek fsh ve lh olmasina ragmen bulunabiliyo:) arkadaslar valla elimde degil her gun ruyamda kok hucreden sperm buluyorum hergunruyamda care ariyorum bi care haklisiniz arkadaslar bu kadar uzulmemeliyim belki ama keske biraz zaman gecseydide evliligimden sonra ogrenseydim daha 1 ay olmusken biseler ters gidiyo diye ogrenmek nasil aci daha dugun resimlerim yeni basildi elime aldim bakasim gelmiyo
Evet aynı şeyleri ben de hissediyorum resmen kendimi unuttum taniyamiyorum artık aynada bileCnm küçük derken yok gibi birşey gerçi biz bir Dr a daha gitmiştik o da zeynep kâmilde topikte adını duyup gitmiştik şimdi ismi gelmedi aklıma o bakılanikşr demişti ama Emre beyde murat Başar da bakmaya gerek yok dedi.o kunuda bende çok kızgınım bizim daha erken yaşlarda götürmüşler ama Dr bekletmiş iner siye birazda ilaç tedavisi yapmış olmayınca 5 yaşında ameliyat. Ama ameliyattan sonra bir testis hiç büyümemiş zaten biri de küçük işte nasıl götürmezler tekraraynen cnm inşallah Rabbim bir kere daha yüzünüze güler %30 hiç az değil .
Bize de atrofik denmiş yani o zaman bizim de tek testiste arancak. Tabi o günlere gelebilirsek...
Bizim de ameliyattan sonra ergenlik çağına gelince sperm testi yaptırmışlar. Sperm çıkmış ozaman..
Ya peki 28 yaşında indirilende nasıl çıkıyor nasıl gelişiyor..
Tabii ki az değil canım.. inşallah tedavii yolunu seçer eşin. Sonuçta tedavi olup yine ameliyat olcak..
Ben bunalrı konuşamıyorum bile ..bebek konusu olunca biliyorum olmayacak diyor.Allahımın bir bildiği vardır elbette ama herşey mi üstüste gelir
Geçen düşünüyordum.. Ben kimdim nelerden hoşlanırdım hayallerim nelerdi gün geçtikçe hatırlamakta zorlanıyorum..
Eşimle büyük bir aşk ile evlendim tabi ki hayallerimiz vardı hersey üst üste geldi dört yılda çok zor zamanlar yaşadık maddi manevi yiprandik son olarak hic ummadigimiz bir yakinimizdan çok büyük bir darbe yedik ve tam bunlar olurken de durumumuzu öğrendik benden küçük kardeşimin ikinci çocuğu doğduğu gün doktor sixin belki hic olmayacak dedi yani anlayacağın çok zor gunlerimiz oldu ama bugün sorsalar yine eşimle evlenmek isterdim çünkü ona aşığım ve çok seviyorum ve ondan gelecek her sıkıntıya razıyımkesinlikle pskologa gitmeyi dusunuyorum bendeesime yansitmamaya calisirken kimseye belli etmemeye calisirken kendim tukeniyorum. yalniz bu insanlar daha once neden gtmemis doktora tamam cok sevdim falan ama bilsem bu tarz problemleri var yinede askimi icime gomer evlenmezdim. cunku cogu insan sevmese bile cocugu olsun diye evleniyor
Size gelince böyle bir ayda düşünmeye başladıysaniz bence esinize olan hislerinizi sorgulayin once ona da yazık bu durumda böyle hisseden biriyle evli olmak en büyük sanssizligi bence kusura bakmayin ama