Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben kaçtım kızlar herkese hayırlı akşamlar
bu arada yarın annemin ölüm senesi birer fatiha okursanız allah razı olsun...
Allah rahmet eylesin canım okutum tabi :)

Yazmayayim dedim ama dayanamadim daha test bile yapılmamış sen burda aglamaya baslamissin diyelim ki senin düşündüğün gibi kötü çıktı sonuç napicaksin isyan etmek çok kötü esin senden destek bekler ne gelirse Allahtan gelir ben biraz tavrını garipsedim ve bana cinsel sorunları daha çok takmisdin gibi geldi kusura bakma

Deneyimli arkadaşlar yorum yapar canim insallh guzel sonuçlu tahlillerdir rabbim yüzünüzü guldursun.

Gecen hafta okuyamadimbayramdi tatildi derken .bu hafta okuyorum hepimiz için.rabbim eslerimize şifalar versinnnnnnn.
Yureklerimize ferahliklar versin.

Canım siz tüp bebek denemesini nerde yapmıştınız? Biz bi aksilik olmasza sene sonuna doğru düşünüyoruz. Şu an memorial diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek.

günaydın arkadaşlar...savaşçı, güçlü arkadaşlarım...
koca yürekli insanlar...

az önce geldim merkezden...bugün benim 2.tedavim başladı...:18::18::18:

ocakta spermlere kavuşmanın sevinci,
şubatta ilk tüp bebek tedavisinin heyecanı,:18:
martta yavruma kavuşmanın mutluluğu,
nisanda yavrumu kaybetmenin hüznü,
nisandan beri kendimi toplama süreci derken 2014 ne ara girdik ağustosa nasıl geldik anlayamadım ben.:26::26:

temmuzda doktorum yeniden başlayabiliriz demişti.ramazan sonra bayram diye istemedim.perşembe günü regli oldum.ve bugün başladık allahın izniyle...
8 yumurtam ve ben yeni tedavi için hazırız inşallah...

eşim nisandan beri proxeed plus ve keçi boynuzu pekmezine devam ediyor.
bana biçok test yapıldı.
bu denemede kromozon analizlerimizde bisey çıkmamasına rağmen yinede emriyolara pgt yapılkacak.

hepiniz dualarımdasınız.rabbim bu günlere gelip tedaviye başlamayı hepinize nasip etsin.o güzel gönüllerinize göre versin.
eminim yavrularınızda sizler gibi savaşçı, kahraman ve güzel insanlara kavuşmak için can atıyor.
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.aminnnnn

Son düzenleme:

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu sefer bir sorun çıkmadan bebeğine kavuşursun Allah yardımcımız olsun

Çok sevindim canim rabbim bu sefer sonucu evlat olan kucagina aldigin tedavin olsun.
Dualarimiz seninle masllah diyelim tedavine
Rabbim bu sefer yüzü gulenlerden eylesin seni ve eşini canim haberdar et ki dua daha cçok edelim.

genetik testiniz çıktımı ? eşiniz test verdimi azosperm teşhisi kondumu
bizdede genetik problem var eşimde azfc delasyonu var
şuan 1 2 tane sperm çıkışı oluyor
genelde genetik problemi olanlarda testis küçüklüğü oluyor bizdede var
ama son zamanlarda bana büyüme oldu gibi geliyor yada ben öyle zannediyorum
iğnelerdende olabilir gibi eşim 4 aydır coragon kullanıyor

haklisin kardesim cocugu olup kaybetmektense, herseyin hayirlisi.

Talatpasa bulvarinda bulvar eczanesinde vardi birkac ay once.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Canım benim tek cevap veren olarak çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun biz hala pregnyl iğne bulamadık en az otuz yere telefon ettik.Hala beklemedeyim yani.

genetik test cikmadi cnm ama ciksada zaten her iki durumdada testisler yetersiz gibi. cunku gec bosalma sorunu var 1 saate varabiliyor bazen. bu bazi insanlarda pskolojik nedenlerle oluyormus bazilarinda testis yetmezliginden. her iki durumdada testisleri cok kucuk biri yok denecek kadar kucuk biri findik kadar. zaten beni en cok korkutan bu. xxy gorunumune cok uyuyor gorunustede artik bilemem tabide. boyu kardeslerine gore cok uzun. sesi ince. fazla terliyor. kas yapisi zayif omuzlar dusuk gibi...

Canimmm cok sevindimmm yeni tedavin hayiirli olsun sonunda evladiniza kavusursnz insallahhhhhh

arkadaslar ben 30 yasinda evlendim cogunuza gore gec evlendim ve cocuk icin beklemicem hemen yapicam diye. hep onu dusunuyodum. sizin bana gore daha metanetli olmaniz belki evliliginizin daha ileri asamalarinda bunla karsilasmaniz olabilir. cunku insan esine iyice baglaniyo ayni evde yasiyinca. daha oncede yazdim gordunuzmu bilmem. keske evliligimin daha ileri asamasinda karsilassaydim boyle bi sorunla. asla cinsel bi problemi sorun etmedim cunku nisanliyken evlilige az bi sure kala sertlesme problemi bazen olabiliryor demisti. soyliyemedim sana demisti.ben asla seni bu yuzden birakmam dedim.keske sorun sadece bu olsaymis sertlesme, testislerinin kucuk olmasi 1 saatte bosalmasi gibi sorunlari varken ve ustelik babasi doktorken hic doktora gitmemis. annesi bunlari biliyormus. zamaninda ilgilenilmemis. evde bu konuyu hic acmiyorum esime. o yuzden burya yaziyorum icimi dokuyorum zaten. annem bile bilmiyo. evimizde gayet mutluyuz aslinsa.nisanliykende oyleydik nazarmi degdi bilmem. sadece bu konuyu icime atiyorum bise belli edemiyorum. uzulmesini istemiyorum onun sucu degil. Allahtan gelene boynum egri tabi. evlenmisim artik ona destek olmam lazim tabi. artik sadece bunun caresini aramam lazim. zaten o yuzden kabuslar goruyorum care ariyorum. ben bu problemi zaten hic acmiyorum problem yok gibi davraniyorum. ama o cinsel sorunlari olunca sinirli oluyor bosalamayinca ozellikle. alttan aliyorum anliyorum kolay degil erkek icinde. ama soktayim hala soktayim. herkes sen evlenince hemen istiyodun bebek hamilemisin diyor. yok 2 sene erteledim diyorum testis kucuklugunu doktor cok onemsemis. zaten beni umutsuzluga bu kadar dusuren bu. testisi birinde neredeyse hic yok. birinde findik kadar.[/QUOTE]

Ben de 31 yaşında evlendim şimdi 34üm..Ne zaman tedavi olcaz olcak mı yaşım geçiyor .Bunlar aklıma gelince kalbim sıkışıyor .Sonra Allaha bırakıyorum..Tevekküle bırakmak gerek ama insanız işte tam teslim olamıyoruz...
Seni anlıyorm ne kadar sevsen de evliliğe alışma süreci diye bir şey var. Bu zamanda karşılaşman seni şok etmiş çok normal..Aama iyi yanından bak.. Zaaman kazanacaksın benim gibi 3 sene sonra öğrensen yaş itibaryle zamanın da kısalıyor canım..

Cnm bnce siz once sperm testi yaptrn 2 gundr okuyorum kafan cok karsik gibi sperm cikisi vardr tup bebek yaparsnz eziyet etmeye gerek kendine..

Canım kaderdaşım yeni tedavin hayırlı olsun.Allah bu sefer hayırlısıyla güzel haber vererek bebiğini kucağına almak nasip etsin.Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…