alışırısın sakin kafayla çözücen başka türlü öğrenilmiyor
uff seçim ardından da bayağı yorgun olmuşsundur şimdi işlerde yoğunsa allah yardım cın olsun cnm :)
benim takip ettiklerim diye yer var ordalar hepsikız benim arkadaşlarım nerdeeeee
onları bulamıyorum ben
benim takip ettiklerim diye yer var ordalar hepsi
tamam onları buldum da
yazdığım yazılar yok
offffff ne karışık ya
canım merhaba,
ben okumaya devam ediyorum, en son 10.000 okumam gerekiyodu, okuyorum şuan. bitirmeye çalışırım bugün. üçübiraradaya benim adıma kumbaradan vermiştin işim var diye. ondan sonra gelen arkadaşınki de bitti okudum. bugüne kadar sırada olanalrı da bugün bitireceğim. kusura bakmayın
inşlh sonu güzel olsun başlıcağını biliyordum ayy ne güzel darısı bize olsuntopiğimizin pek aktif olmayan üyesi derya6 tüp bebek tedavisinde başlamış
tedavisinin hayırlısıyla güzel sonuçlanabilmesi için 41 Yasin e niyetlenmiş
Allah rızası için okumak isteyen var mı aranızda
Kızlar özel mesaj atilmiyor mu artık yaa konuşma başlat diye bir bölüm var özel mesajı bulamadım
kızlar, Tülay, cemremmmm
2-3 yada daha fazla mesaj alıntı yapılıp aynı anda cevap verilemiyormu artık.
yapamadım ben.
kimler online onları da göremiyorummm
benim evlilik takvimim silinmiş ama
Demetcim baris eczanesine pazartesi gelicekmis.
Faceyteki gurupta paylsim olmuş pazartesi diye haberin olsun.
Eşim Allah izin verirse sali günü celalettin hocaya kontrole gidecek dua edermisiniz kizlar
inşallah Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum memleketteydim bi değişik olmuş blog tuhafıma gitti neyse biz celalettin beye gitmiştik bayramdan önce belki hatırlayan vardır tedaviye başladık tıkanıklık olabilir dedi direx ve hemlex adında bitkisel ilaçlar verdi şuan onları kullanıyor eşim burda hiç isimlerini duymadım bu ilaçların kullanan oldumu acaba
kızlar, Tülay, cemremmmm
2-3 yada daha fazla mesaj alıntı yapılıp aynı anda cevap verilemiyormu artık.
yapamadım ben.
kimler online onları da göremiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?