Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bitirdin mi okunmak gerekenleri

topiğimizin pek aktif olmayan üyesi derya6 tüp bebek tedavisinde başlamış
tedavisinin hayırlısıyla güzel sonuçlanabilmesi için 41 Yasin e niyetlenmiş
Allah rızası için okumak isteyen var mı aranızda

inşlh sonu güzel olsun başlıcağını biliyordum ayy ne güzel darısı bize olsun
ben 5 tane okurum cnm

Kızlar özel mesaj atilmiyor mu artık yaa konuşma başlat diye bir bölüm var özel mesajı bulamadım

merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum memleketteydim bi değişik olmuş blog tuhafıma gitti neyse biz celalettin beye gitmiştik bayramdan önce belki hatırlayan vardır tedaviye başladık tıkanıklık olabilir dedi direx ve hemlex adında bitkisel ilaçlar verdi şuan onları kullanıyor eşim burda hiç isimlerini duymadım bu ilaçların kullanan oldumu acaba

yaaaa bu site ne olmuş böyle...
karmakarışık geldi bana.hiç beğenmedimmmm

tedavimin başladığını haber vermiştim sizlere cumartesi...tüm mesjları alıntı yapıp hepinize tek tek teşekkür edecektim ama beceremedim.karışmış bura.

rabbim bu günlere gelip tedaviye başlamayı hepinize nasip etsin inşallah...
güzel dilekleriniz ve dualarınız için çokkkk teşekkür ederimmm...size yazıp güzel temennilerinizi okuyunca daha bir güçlü hissettim kendimi ve mutlu oldummm:):):):)
rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...öpüyorum sizleriii

kızlar, Tülay, cemremmmm

2-3 yada daha fazla mesaj alıntı yapılıp aynı anda cevap verilemiyormu artık.
yapamadım ben.
kimler online onları da göremiyorummm

kızlar, Tülay, cemremmmm

yapamadım ben.

maalesef dediklerinin hiç biri yapılamıyor.
sabahtan beri burdayım hiç birini yapamıyorum
kimler onlione o bile yok artık

benim evlilik takvimim silinmiş ama

Aman Allahım sayfalar ne olmuş nasıl değişmiş her şey bir anda.Seçim görevi hafta sonu koşturması derken iki günde neler olmuş.Ben yeni düzene alışıncaya kadar yandım şimdi geçmiş sayfaları okuyacağım canlarım.İyi haftalarımız olsun güzel haberler bekliyorum sizden..

Canım bizde hemlex e yeni başladık diğerini duymadım hiç.Önceden kullanan oldumu bilmem ama şifa olsun eşlerimize.

kızlar, Tülay, cemremmmm

yapamadım ben.

bölüm var özel mesajı bulamadım[/QUOTE]
evet birden fazla mesaj yazabiliyorsun şöle ki cevaplaya tıkla ardından yukarı çık istediğin diğer mesaja tıkla yaz öle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…