Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tulayy
canım bugünkü arkadasa kadar olan dualari okudum site değiştiği için msj gönderemedi mallah kabul etsin

Selam üzülerek hoşgeldin diyorum biraz durumunuzdan bahseder misin
hoş bulduk cnm bende aslında ilk öğrendiğim zamn o kadar kötü oldum ki inanamadım ama insan herseye alısıyomuş gerçekten şu anda daha iyi anlıyorum yaklaşık bunu öğreneli 3 ay felan oldu zaten evliliğimde bile bi senemi doldurmadım eylülde doldurcam ki ne kadar erken öğrendik ama napalım ALLAH başka dert vermesin ne diyelim kısaca böyle işte biz hemen tedavi olmaya karar verdik ve ne yapıcaz nasıl yapıcaz derken emre bakırcıoğlunu duydum bu sekilde internetden gittik işte muayne oldu eşim tedaviye çift taraflı başlamaya karar verdik bende buğün gittim muayne oldum bakalım hayırlısı olsun diyorum ama su anda neler yaşıyorum neler hissediyorum anlatamam karmaşık duygular bi taraftan içimde anlatılmaz korkular bi tarafta bi umut işte benimki bundan ibaret daha yolun basındayım anlıyacagınız :)

hoş bulduk canım bende aslında ilk öğrendiğim zaman o kadar kötü oldum ki inanamadım ama insan her şey e alışıyormuş gerçekten şu anda daha iyi anlıyorum yaklaşık bunu öğreneli 3 ay felan oldu zaten evliliğimde bile bi senemi doldurmadım eylülde doldurucam ki ne kadar erken öğrendik ama napalım ALLAH başka dert vermesin ne diyelim kısaca böyle işte biz hemen tedavi olmaya karar verdik ve ne yapıcaz nasıl yapıcaz derken emre bakırcıoğlunu duydum bu sekilde internetden gittik işte muayne oldu eşim tedaviye çift taraflı başlamaya karar verdik bende buğün gittim muayne oldum bakalım hayırlısı olsun diyorum ama su anda neler yaşıyorum neler hissediyorum anlatamam karmaşık duygular bi taraftan içimde anlatılmaz korkular bi tarafta bi umut işte benimki bundan ibaret daha yolun basındayım anlıyacagınız :)

hoş bulduk canım bende aslında ilk öğrendiğim zaman o kadar kötü oldum ki inanamadım ama insan her şey e alışıyormuş gerçekten şu anda daha iyi anlıyorum yaklaşık bunu öğreneli 3 ay filan oldu zaten evliliğimde bile bir senemi doldurmadım eylülde dol duru cam ki ne kadar erken öğrendik ama olsun ALLAH başka dert vermesin ne diyelim kısaca böyle işte biz hemen tedavi olmaya karar verdik ve ne yapsak nasıl yapsak derken emre bakırcı oğlunu duydum bu şekilde internet den gittik işte muayene oldu eşim tedaviye çift taraflı başlamaya karar verdik bende bugün gittim muayene oldum bakalım hayırlısı olsun diyorum ama su anda neler yaşıyorum neler hissediyorum anlatamam karmaşık duygular bir taraftan içimde anlatılmaz korkular bir tarafta bir umut işte benimki bundan ibaret daha yolun basındayım :)

Cnm peki sizde sorun neymiss hormonmu genetik mi ? Bnce erken ogrenmis olmanizda bi sans bizde erken ogrendik evlilgmzn 9.ayinda.. mikrotese mi yapilck insallah iyi sonuc alirsnz cnm

cnm hakkkınızda hayırlısı olsun eşin ameliyat mı olucak yani emre beyde...

canım ben pazartesi ve salı gününkü zikirlerimi yaptım:)

Canlar nasilsiniz kimse ne gelismeler var hepinizi opuyorum iyi geceler

canım ben derya6 arkadaşımız için okudum.
rabbim kabul etsin inşallah.
özeldende msj atamdım ben iyimi???ne garip olmuş bura.senin profilini yeni sekmede açıyorum.özel mesaj gönder yok.benmi göremedim

Herkese gunaydin bugün memleketten isst a dönüyorum içim buruk annemden babamdan ayrılmak zor ama eşimi de çok özledim karışık duygular :/

canım boşver hangi ay hayırlısıysa o ay başla inşallah
beni hatırlamıyormusun sürekli 1 ay erteleniyodu tedavim çok şükür sonu güzel oldu o yüzden işi akışına bırak Allahın izniyle olur cemrem inşallah

merhaba kızlar ,
2 yıllık evliğim adet düzensizliği nedeniyle dr gittim yumurta takibi yapıldı esimdende test istendi. en son gun evet yumurtalar cok guzel gelişmiş bi de esinin sonuclarına bakalım dedi dr ve şokkkkk azospermi ( 1-2 adet +3 hareketli sperm bulundu)
hemen dr. arastırdık Ankaradayız Kaan AYDOS hocaya gidiyoruz.
Öncelikle 2 ilaç verdi endol ve sudafed bunları kullanın sonra tekrar test yaptırın sonucuna göre tedaviye devam edicez dedi. sizlere birkaç sorum olacak ne olur bana yardımcı olun.
öncelikle
1-Kaan aydos hakkında bilginiz var mı ? bska bir dr tavsiye edermisiniz?
2- beni bunlar sonra neler bekliyor.
3- atladıgım yapmam gereken tavsiye edebilecegınız birsey var mı ?

allah hepimizin yardımcısı olsun...

Cnm oncelikle ne guzel 1 2 tanede olsa sperm var bizlerde hiç yok ilac tedavisiyle artirilabilir kaan hocaya gidenlerde var burda celallettin hocaya ,selahattin hocayada gidenler var.birde bence cikan spermler dondurulabilir dr unuz birsey demedimi bu konuda

Kızlar forumun yeni hali kötü olmuş ya kim ne yazmış anlayamıyorum oof karmaşık bence eski halini isteyelim önceden okuduğumda kim ne yazmış kimin yazısını alıntılamış anlayabiliyorduk şimdi mesaj bile zor gönderiyorum eski halini isteyelim

Dermannn arkadasimizin esinin kontrolu vardi insallah hersey yolundadir umarim cok guzel ilerleme vardr

ZÜMRA11 CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.Rabbim kabul etsin

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…