canim geçer bu günler
seni iyi anliyorum ama sabirli ol
bu kadar kendini üzmeye gerek yok
üzmekle elline birsey geçmez
ben bu dertle tam 11 ay urastim aslinda evlendigimden beri ügrastik çünki hemen bebek istemistik
ne çektigimi bir ben bir allah bilir her adet oldugumda hüngür hüngür aglardim
ama ben pes etmedim arastirdim esime bir çok bitkisel içirdim
karsiligini aldik
gÜçlü ol biraz zaman lazim
kızlar merhaba;
espoir senin adına sevindim canım inşaallah bu son sıkıntınız oluryavrunuzu kucağınıza alırsınız.
çiçek; moralini bozma canım bak hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz ama sizlerle ben de rahatlıyorum
çiçek bak şimdi seni gece gece efkar sarmış şimdi her şeyi boşvereceksin.şunu asla unutmayacaksın ki bu dünya da herkesin bir sıkıntısı var.kimi dermansız hastakığa yakalanmıştır,kimi çok sevdiğini kaybetmiştir,kimi eşinden şiddet görüyordur vs. vs.....Ama inanki biz olmayan bişeyin acısını yaşıyoruz ya yaşayan sevdiklerimizden birini kaybetseydik ne olurdu.inan onların acısı daha önemli... ben küçük yaşta babamı kaybettim ama inan en zor bu..Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye
arkadaşlar bu proxeed plus u doktor yazıyormu?
slm kızlar nasılsınız bu aralar pek giremiyorum benim eşimde proxedi günde bir tane alıyor 4 aydır kullanıyor ama sonuç aynı inşallah içerde gelişme olmuştur
slm kızlar nasılsınız bu aralar pek giremiyorum benim eşimde proxedi günde bir tane alıyor 4 aydır kullanıyor ama sonuç aynı inşallah içerde gelişme olmuştur
eşime günde iki tane yazmış neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?