Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hiç bir şey demiyolar zaden anların amacı para yemek ama bende guatır vardı dahiliye doktoruna kittim bu halle sana kim tüb bebek yaptı diyor

espoir esinin tese sonucunda kactane sperm bulunmustu?merak ettimde

Lamyaycim kaçtane bulundu bilmiyorum
sadece bulduklarini söylediler
haziran ayinda dondurduklarina dahil evraklari esim imzalicak o zaman biliriz
bir kaç tane bulunsaydi söylerlerdi zanedersem yeterince bulmuslardir

kızlar nasılsınız dün kaynatmışsınız biii güzel bizde perşembe gidiyoruz emre beye bakalım hayırlısı...

ben geldimmmm.kızlar çok yorucu bi hafta sonuydu.5 saatlik yol.cuma gidip dün gece döndük.2 gün orda koşturdum.gelinim nede olsa:)) bide elbisem kısa kolluydu nişanda da hava o kadr soğuktuki titredim resmen.üzerine şal da almamıştım giderken.üşüdükçe oynadım:))) bu arada belgincim zamncım sağolun ii dilekleriniz için.ee sizde ne var yok.ben yokken koyu sohbetler yapılmış...

kızlar nasılsınız mrb ben edaviye aşladım cuma günü cumadan beridir giremedim bugün 4.ignemi vurundum

gamzesezer hoşgeldin canım oh oh bi güzel oynamışsın..umutolsun canım tedavin hayırlı olur inşaallah..bizde haftasonu proxeed plus aldık iki gündür eşim içiyo,fındık fıstık ne bulduysak aldık temmuza kadar bunlara devam edecez bide kan testi yaptırdık hormonları kaan hocaya yazdık bakalım cevap bekliyoz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…