Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı akşamlar kızlar...
SELVA arkadaşım ne zaman yazdın kaan hocaya sonuçlarını?

canım ya daha biz cumartesi akşamı yazdık senin cevabının gelmiş olması lazım biz daha öncede mail atıyorduk en geç 3 günde cevap geliyodu..

canlarım iyi akşamlar nasılsınız netten ehliyet sınav sorularını çözdüm geçiyorum kızlar mutlu oldum vallahii kafam dağıldı biraz bu sevinçle...sizler nasılsınız ne var ne yok.bana dua edinde emre beyden çıkacak sonuçte beni böyle sevindirsin...

belgınım saol canım ıyıyım haydı sıra senın gusel haberlerınde ınsaaalhhhhhhhhhhhhh

espoir tatlım ne zaman başlıyosunuz tedaviye...

merhaba belgincim
ilk önce benim rahim içi temizlenecek kürtajla poliplerin gitmesi için
bu ameliyatti haziranda yaptirmayi düsünüyorum
sabah girip aksam çikiliyormus hastaneden
ondan sonraki ilk adetimde baslamayi düsünüyoruz
yani temuz agustos gibi
allahin izniyle

hayırlısı olsun tatlım inşallah sonunda yüzün güler şu kürtaj polipi nedir onu anlamadım canım...
belgınım saol canım ıyıyım haydı sıra senın gusel haberlerınde ınsaaalhhhhhhhhhhhhh

inşallah bacım hepimiz güzel haberler verelim burdan inşallah...

canım biz şu anda bekliyoruz bakalım bide emre beyle konuşalım eşimde tam hazır degil sanırım ama bu yaz döneminde başlıyacagız...canım o şey olup olmadığı nasıl anlaşılıyo benim yoktu sanırımbanada bakmışlardı ama bilmiyorum b problemim varmı yokmu...allahım yolunu açık etsin canım...

sagol belgincim
o poliplerin olup olmadigini nasil gördüler ultrason sonucu çiktik
birde histerografide belli oluyormus
ama bana steril suyla ultrason çektiler emin olmak için ve belli oldu
sen hiç ultrason çektirdin mi ? Senin tahliler nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…