- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimmm okuyuncaaa icim cizz ettii hakim olamadim gozyaslarima. Rabbim boyle insanlara hidayet versin ne diyim ki.. bence kalpleri sevgisiz insanlar kusura bakmayin ama bunlari soyleyenler.. Rabbimm sizede bizleredee hayirli saglikli evlat nasip etsin..Yazipta sizlerinde üzmek istemiyorum ama aksam dan bu yana gözüme uyku girmedi
Bizim yasadigimizi peygamber yasamis onun gibi sabir veriyor ama ne yazik ki çevre mahvediyor insani aksam gorumcemin bbüyük oğlunun doğum günü vardi.çok güzel ikinci oğlu 3 aylik kayinvalidesine laf söyliyeyim derken kadin bize esime oyle bir laf etti resmen o an oldum dirildim kalabalık onca insan arasında sessiz kaldim her iki tarafında soyunu sen devam ettiriyorsun dedi.yazarken bile agliyorum rabbim bu nasil bir laf insana soylenirmi hiç bir şey diyemedim
Caresizim çünkü. Vericek cevabim yoktu.
Ben devam ettireceğim bizim soyumuzu diyemedim.çok zor çok bizim kimse bilmiyor sebebini anne baba ve kardeşlerden başka çevreye soylesem ki söylemeden neler diyorlar
Uff ne diyeyim kizlar içimde kocaman bir yangin varr eşimin yaninda agliyamadim bir şey diyemezdim ona soylesem o zaten benden daha cok üzülüyor.o kadar duygusallasti ki artik hemen oda agliyor.
Rabbim ne olur dindir bu hasretimizi gozyaslarimizi bizde bir aile olalim.
Evimin hayatimizin tek eksigisin sen evladim gel de bitsin bu ozlemimiz.
Babanda annende cok hasretiz sana koluna sesine gulusune