Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Celalettin hoca aksine cok olumlu ve kesin konustu.bu bize inandirici gelmedi.2 yil yada daha fazla igne ve bitkisel tedavi surer dedi

bence ümidini hiç kaybetme ALLAHU TEALA dilediğinde verir sen umudunu ümidini yitirme yeter.

Arkadaşlar mrb beni anca sizler anlarsınız bizde microtese olacağız pazartesi günü duaniza çok ihtiyacım var doktor % 50 veya 60 ümit verdi Rabbim bilir ilk defa olacak çok heyecanlı ve buruk biseyler var içimde bizde inmemis testis ve sağda biraz vorakisel var dedi sağdan ümitli değilim sol trafdan dedi dua edin yecrubelerinize ihtiyacım var

Arkadaslar bizim durumumuzda olup ta cellaletti hocada tedavi gorup sperm cikisi olan varmi acaba.lutfen rica ediyorum yardimci olun bize.somut bisiler gormemiz gerekio.esim hic kullanmak istemiyor bu kadar igne ve bitkiseli.

Arkadaşlar mrb beni anca sizler anlarsınız bizde microtese olacağız pazartesi günü duaniza çok ihtiyacım var doktor % 50 veya 60 ümit verdi Rabbim bilir ilk defa olacak çok heyecanlı ve buruk biseyler var içimde bizde inmemis testis ve sağda biraz vorakisel var dedi sağdan ümitli değilim sol trafdan dedi dua edin yecrubelerinizeihtiyacım var

Rapor ile alınan iğneler 3 ayda bitiyor, yani bizim öyle olmuştu. haftada 3 vuruyordum. Devamında raporsuz devam ettik :) Ersel beyin nosu eşimde, yazan olmazsa numarasını akşam eşimden alıp yollarım

Raporumuz var canim igne icin hep ayni eczaneden temin ediyoruz ama insallah bi sikinti yasamayiz bu konuda. 3 ay gidiosa ilaclar cok degil ozaman fiyat bakalim. Canim ersel beyin nosu varmi sende

Geçmiş sayfalara bakarsanız bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık ve yaşıyoruz. Tedavi olmadan testiniz bu şekilde ise bu çok olumlu. Bizler hücre bile yok iken başladık.

Tedaviye baslamadik daha canim.hic bir tedavi olmadik daha.micro tese oldu esim haziranda.

Arkadaslar bizim durumumuzda olup ta cellaletti hocada tedavi gorup sperm cikisi olan varmi acaba.lutfen rica ediyorum yardimci olun bize.somut bisiler gormemiz gerekio.esim hic kullanmak istemiyor bu kadar igne ve bitkiseli.

canım hoca nın ilk başta çocuğu olmamış kendi kendine tedavi ettiğini duydum

Rabbim yar ve yardımcınız olsun
İnşallah her şey güzel geçer ve sperm bulunur
Çok zor bir durum ya
Eşimde de inmemiş testist sorunu var ve 3 ay daha tedaviye devam edip
Tese olacak eşimde.
Eşin nerde oluyor teseyi

Canım raporlu iğnelerde iğneler bitince aile hekimine yazdırıp almaya devam edebiliyoruz

Ben 1 tane okurum canim simdilik

Bende 1 tane okurum canım
Biyopsi neden yapılıyor ki
Biyopsi aslında tam sonuç vermiyor diye düşünüyorum kanaatimce
Çünkü sadece 1 taraftan parça alıyorlar.Orda sperm çıkmayacak ama
Belki başka tarafda var
Kaan bey böyle demişdi bize

Rabbim hayırlı evlat versin bizimde 3 ay tedavimiz z oldu klomen ve proxeed plus kullandı ilaca tepki verdi dedi iyi yönde mi crotesr olacak iste pazartesi

Canim bnde bir tane okurum insallah sifa bulursunuz

Canım eşinde inşallah bol bol kaliteli spermler bulunur.Dualarımız seninle güzel haberlerle gel hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…