- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Cnm gunaydin evet guzel bencede yani birin altindakiler ici tehlike arz ettigini biliyorun bende ama maslaalh senin guzel cikmis gonlun ferah olsun insl bide sperm cikarda hemmen tedaviye baslarsin cnm dualarim hepimizle..günaydın cemrem
amh sonucum 1.70 çıktı Celalettin hocaya mail attım cevap yazmadı eşim burada endokrin uzmanına gösterdi normal sınırlar içinde demiş bizde rahatladık
Amin cnm benim ne guzel dua bol bol guzel haberler gelsin artik inslhhhhhHerkeslere musmutlu umut dolu hayallarin gerçek olduğu bir hafta diliyorum.
Rabbim bu hafta tedavide olan ve test verecek olan herkesin yüzünü guldursuun.dualarimiz sizinle
Canim biz ersel beyle hic gorusmedik ozaman bizede hocanin antibiyotik yazmasi gerekmezmi sagol canimm.bende ne yedirecegimi sasirdim :)Ferahcım kırmızı et tavuk yumurta bunları ersel bey tavsiye etmiyor
Celalettin bey antibiyotigi lökosit için yaziyor
Ersel bey in bir uyarisida olmuş muz mesala yerli muz yenilecekse
Diğer muzlarda dogum kontrol hapi kullaniliyormus
Biz ne kadar yedirsek icirsek bunlar hepsi bir bahane rabbim ol desin yeter ki
Insallahhh canimmm cok sagoll Allahtan sonra bana guc veriyosunuz.Allah razi olsunn. Insallah hepimiz guzel sonuclar alirizFerahcım geç kaldım yazamadım senin için
Gönlünü ferah tut.Tedaviniz emin adımlarla gayet güzel bir şekilde ilerliyor
Hücre artınca spermatit de artacaktır merak etme
Bizler de 2 yıla yaklaştık işte
Onun öncesi de var.Enson 2012 mayıs da tese olmuştuk
Sabırla bebeğimize kavuşacağımız günü bekliyoruz
günaydın cemrem
amh sonucum 1.70 çıktı Celalettin hocaya mail attım cevap yazmadı eşim burada endokrin uzmanına gösterdi normal sınırlar içinde demiş bizde rahatladık
Canimmm ayyy hadi insallah guzel haberler verirsin. Sana sımsıki tutunurlar insallahhhKızlar transferim yapıldı 2 tane bebişim şimdi anneleriyle, inşallah hepte öyle olur. Hepinizi tanımasamda çok seviyor ve dua ediyorum. 12 gün sonra inşallah hayırlı güzel haberleri yazarım
İnşallah canım senin ve bebişlerin hakkında rabbim hayırlısını nasip eder. Güzel haberler verirsinKızlar transferim yapıldı 2 tane bebişim şimdi anneleriyle, inşallah hepte öyle olur. Hepinizi tanımasamda çok seviyor ve dua ediyorum. 12 gün sonra inşallah hayırlı güzel haberleri yazarım
Kizlar celalettin hocayi arasam konusabilir miyim sadece eslerimizle mi konusuyo kendisi ben hic telefondan konusmadimda
Kızlar transferim yapıldı 2 tane bebişim şimdi anneleriyle, inşallah hepte öyle olur. Hepinizi tanımasamda çok seviyor ve dua ediyorum. 12 gün sonra inşallah hayırlı güzel haberleri yazarım
Aradim cok soguk bi tavirla konustu kisa kesti kapattiCanım bende hiç konuşmadım ama aranması gerekiyorsa aç bence konuş neden olmasın ki.
Allah kucağına almak nasip etsin 12 gün sonra hamileyim haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninle.
Moralini bozma canım hemen belki musait değildir ondandirAradim cok soguk bi tavirla konustu kisa kesti kapattisadece tedavi surecini yollamistim onu soyliycektim
tatlim yumurta takibi icin para odememem lazm yeri geliyo iki gunde bir gidiyosun her sseferinde parami oduceksin bi yanlislik var orda nerde tedavi oluyosun cnmkızlar size birşey sormak istiyorum.bu yumurta takibine gidildiğinde muayene ücreti ödeniyormu.benim doktorum prof diye bizi resmen soyuyor.yumurta takibine bizden muayene ücreti istiyor.zaten tüpbebekte yumurta takibi yapılması gerekmiyormu.zaten 4500 veriyoruz artı muayenen ücreti.mecbur ödedik ama acaba heryerdemi böyle bu.
Belki de canim. Sonucu aldigimizdan beri biraz hassaslastim alinganlik yaptim belkide :)Moralini bozma canım hemen belki musait değildir ondandir
Şubatta tekrar hormon testi yaptırıp hocaya mail atın ama yinede arayı fazla uzatmayinKizlar buarada hocayla gorustuk pregnyl haftada 2 devam edicez ersel beyi arayin gorusun ben.onunla goruscem dedi. 3 ay sonra tekrar gelin demis bizim memleket cok uzak biliyosunz gidene kadar baya bi sorun atlattik mayis gibi gitmeyi dusunuyorz. Birde ersel beyin ilaclari cok pahalli mi kizlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?