Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm dondurulun spermin olmesi demek o spermin kalitesi az demektir bu demek değil ki hepsi ölücewk böyle düşünme inşlh ehil elelrde yapılan çalışma ile spermleriniz sağlıklı dondurulur ve çözülürken sağlıkllı çözülür cnm...

Anladimm canim ne guzell cok sevinmislerdir rabbim bizede nasip etsin.. cok sevindimm

Anladimm canim ne guzell cok sevinmislerdir rabbim bizede nasip etsin.. cok sevindimm
sevinmezler mi cnm ben haberi alınca kendim de çıkmış kadar sevindim havalara uçtum kaldı ki onlar klim bilir ne kadar sevinmişlerdir inşlh sıra sişzlere geliyo cnm benim her daim dualarımda ve dilimdesiniz hepimizin güzel haberleri buradan okunsun imnşlhhhhhhhhhhhhhh

evet cnm setrtoll li bi hasta da çıkış olunca inanılmaz seviniyoruz
inşlh sıra sizlerde peş peşe güzel haberler sizdende gelecek....

Evet çok seviniyoruz özellikle Celalettin Hoca da tedavi görüp de sperm çıkısı olanlara daha da çok seviniyoruz

Ayy ne güzel ya inş bizlerdede çıkar zumra11 de üzülüyordu çıkmadı diye demekki 1 sene sonunda bile çıkabiliyor varikoselden sonra Rabbim hepimize yaşatsın inş sperm görmeyi

Evet canım ya sabır diyelim artık

evet cnm setrtoll li bi hasta da çıkış olunca inanılmaz seviniyoruz
inşlh sıra sizlerde peş peşe güzel haberler sizdende gelecek....
ne güzel ya rabbim hepimize nasip eder inşallah beni eşimin analizinde numune çok az çıkıyor en fazla verdiği 1.2 cc bundan dolayı tıkanıklıktan şüpheleniyoruz ve dua ediyoruz inş öyledir diye

Cokkk sevindimm bendee Allah razii olsun canim bende hepimize her zaman dua ediyorumm. Allahim emeklerimizn karsiligini verir insallah

ne güzel ya rabbim hepimize nasip eder inşallah beni eşimin analizinde numune çok az çıkıyor en fazla verdiği 1.2 cc bundan dolayı tıkanıklıktan şüpheleniyoruz ve dua ediyoruz inş öyledir diye
inşlh sadece tıkanıklık dır cnm benim herkes şurda çıktı diye yazsa avrya ne güzel şenlenecek topiğimiz gene sessiz mahsun b uralar .....neşeli günlerimizde gelecek inşlhhhh

yani burada okudum mersinde yaptırmayın dondurulan sperm çıkınca hemen ölüyor diyorlar bende anlamadım sonucda bütün işler pamuk ipliği gibi hata olmaması gerekir

arkadaşlar Eyinas arkadaşımızdan haberi olan var mı eşi micro tese olacaktı.
inşallah herşey yolunda gitmiştir, iyi haberlerle gelir.

Ayy ne güzel ya inş bizlerdede çıkar zumra11 de üzülüyordu çıkmadı diye demekki 1 sene sonunda bile çıkabiliyor varikoselden sonra Rabbim hepimize yaşatsın inş sperm görmeyi
Şimdi dahada umitlendim inanın sevinç ve umit ten ağlıyorum,daha 1ay geçti ameliyatın üstünden hemen gelseler ne guzel olur

Tülay arkadaşım ya latif için mi bu dua okumadan önce kıldığımız namaz ve dua ayrı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…