Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tülay cnm aslında Dr öyle çok olumlu konuşmadı ama tedaviye başlamak bile beni o kadar mutlu ettiki . Hiç birşey yapmadan elimiz kolumuz bağlı oturuyorduk:( hiç değilse şimdi birşeyler yapıyoruz tedavi oluyoruz diycem:) git cnm inşallah belki bizde bu drdan gayda görürüz çaremiz nerde bilmiyoruz ki:( birde bir şey sorucam eşim dün iğneyi almak için eczane gitmiş Türkiye'de üretilen yok yurt dışından getirdiğimiz var demişler bir kaç eczane dolaşmış hep aynı şeyi söylemişler senin bilgin var mı nedir bu ? Sonunda bir tane bulabilmiş sadece Türkiye de üretilen. Pregnly bu arada aradığımız iğne diğer iğneyi alsak problem olur mu?

Kızlar cok şükür eşim iyi ameliyat iyi geçmiş hayırlısı olsun dedi doktorumuz 3 damar tikaliymisti tam spwem cikis noktasina yakın dedi baakkalim hayirlisi zaman neler gösterecek
Cnm gecmis olsun insl bundan sonra si spermlerin cikmasina vesile olur..

sağol canm cvbn için bizde ilk mikroteseden önce tedavi olmamıştık 9 tane sperm çıktı ama tutmayınca ikinci tedaviye kadar ankarada kaan aydosun yanında 7 ay tedavi olduk. ama bu sefer hiç çıkmadı bizde biraz sabırsız davrandık 10 ay sonra hemen ikinci tese olduk şimdi pişmanız ama yapacak bişy yok. bide canm eşimin en son fsh 9 du diğer hormonlar normal çıkıyo görünürde bi sorun yok gibi kaan hoca yumurtalar az çalışıyo dedi bu kadar. patoloji sonucunuda daha almadık pazartesi alacz inşlh sanırım onda belli oluyo asıl sebep.

Tülay cnm aslında Dr öyle çok olumlu konuşmadı ama tedaviye başlamak bile beni o kadar mutlu ettiki . Hiç birşey yapmadan elimiz kolumuz bağlı oturuyorduk:KK43: hiç değilse şimdi birşeyler yapıyoruz tedavi oluyoruz diycem:) git cnm inşallah belki bizde bu drdan gayda görürüz çaremiz nerde bilmiyoruz ki:KK43: birde bir şey sorucam eşim dün iğneyi almak için eczane gitmiş Türkiye'de üretilen yok yurt dışından getirdiğimiz var demişler bir kaç eczane dolaşmış hep aynı şeyi söylemişler senin bilgin var mı nedir bu ? Sonunda bir tane bulabilmiş sadece Türkiye de üretilen. Pregnly bu arada aradığımız iğne diğer iğneyi alsak problem olur mu?
Canm hayırlı olsun tedavîniz İstanbul'daki barış eczanesînda bulunuyor hepsi hem olduğunuz şehre kargoyla veriyorlar

Umut151. Cnm yazın senin yazının içinde kalmış göremezsen diye yazıyorum oku lütfen
canm bahsettiğin dru ilk defa duydum yeri nerde? inşllah şifa bulursunuz bu doktrdan. bende celalettin peruyu duydum istanbulda bu defa onumu denesek diyorm. bide benimde eşim ilk tese oldugunda fsh 18 di sperm çıktı budefa güya fhs düşürdüler hiç çikmadı bide tese yaptığımız yerede bağlı olabilir bizimki

canım aynı senaryoyu aynı filmi yaşadım.elongeler başımıza dert.neden bunca tedaviden sonra sperme dönüşmedi anlam veremiyoruz.kaan hocaya inanınmıyorduk ama aynı şekilde selahattin hocada içersi iyi dedi.tübüller güzel gözüküyor dedi.sonuçta sperm yok.ama benim yaşadıklar
canım aynı senaryoyu aynı filmi yaşadım.elongeler başımıza dert.neden bunca tedaviden sonra sperme dönüşmedi anlam veremiyoruz.kaan hocaya inanınmıyorduk ama aynı şekilde selahattin hocada içersi iyi dedi.tübüller güzel gözüküyor dedi.sonuçta sperm yok.ama benim yaşadıklarımdan anladığım iğne tedavileri öyle çokta işe yaramıyor.diğerinde tam tedavi edilmedik dedik ama bunda kullanmadığımız görmediğimiz tedavi kalmadı.hiçbir şeye üzülmüyorumda bunca sene eczane eczane ilaç aradık.ne tatil dedik ne bayram nede ramazan deyip hiç ara vermeden iğne ilaç kullandı eşim.en azından bunca emeğin mükafatını alsaydık.sırf sperm görebilmek için görmediğimiz şehir gitmediğimiz doktor kalmadı.olmayınca olmuyormuş.kaderde evlatsızlık yazılmış alnımıza.kaderimiz değişirmi bilmiyorum ama isyan etme noktasındayım.artık hayalini bile kuramayacağım bir durumdayım.hayallerimde varmı onu bile bilmiyorum.sadece bir rüyanın en olunmadık yerinde uyandığımı biliyorum.ve hiçbir şeyden lezzet alamayacağımıda biliyorum.hücrelerimiz bile varken sizin için kök hücreyi beklemekten başka çare yok dendi.tıp benim için tükenmiş demekki.benim şifam nerede allahım gösterde gideyim.gösterde bileyim.varsa kaderde evlatsızlık artık bunun için çırpındırma.at bu mücadeleyi içimden at bu sevgiyi gönlümden.sönmeyecek ateşi alenlendirme.hiç bu kadar aciz olmamıştım hiç bu kadar yorgun düşmemiştim.
canım aynı senaryoyu aynı filmi yaşadım.elongeler başımıza dert.neden bunca tedaviden sonra sperme dönüşmedi anlam veremiyoruz.kaan hocaya inanınmıyorduk ama aynı şekilde selahattin hocada içersi iyi dedi.tübüller güzel gözüküyor dedi.sonuçta sperm yok.ama benim yaşadıklarımdan anladığım iğne tedavileri öyle çokta işe yaramıyor.diğerinde tam tedavi edilmedik dedik ama bunda kullanmadığımız görmediğimiz tedavi kalmadı.hiçbir şeye üzülmüyorumda bunca sene eczane eczane ilaç aradık.ne tatil dedik ne bayram nede ramazan deyip hiç ara vermeden iğne ilaç kullandı eşim.en azından bunca emeğin mükafatını alsaydık.sırf sperm görebilmek için görmediğimiz şehir gitmediğimiz doktor kalmadı.olmayınca olmuyormuş.kaderde evlatsızlık yazılmış alnımıza.kaderimiz değişirmi bilmiyorum ama isyan etme noktasındayım.artık hayalini bile kuramayacağım bir durumdayım.hayallerimde varmı onu bile bilmiyorum.sadece bir rüyanın en olunmadık yerinde uyandığımı biliyorum.ve hiçbir şeyden lezzet alamayacağımıda biliyorum.hücrelerimiz bile varken sizin için kök hücreyi beklemekten başka çare yok dendi.tıp benim için tükenmiş demekki.benim şifam nerede allahım gösterde gideyim.gösterde bileyim.varsa kaderde evlatsızlık artık bunun için çırpındırma.at bu mücadeleyi içimden at bu sevgiyi gönlümden.sönmeyecek ateşi alenlendirme.hiç bu kadar aciz olmamıştım hiç bu kadar yorgun düşmemiştim.[/QUOT. Eyinas canim benin ne desem seni teselli etmez biliyorum ama Allahtan umut kesilmez yinede insallah bundan sonra daha guzel kapilar acar rabbim doktor bizde mikrotese olmaniz gerekiyo dedi bizde dusunme asamasindayiz ne büyük imtihanimuz varmis Allah hepimizin yardimcisi olsun

Tülay cnm aslında Dr öyle çok olumlu konuşmadı ama tedaviye başlamak bile beni o kadar mutlu ettiki . Hiç birşey yapmadan elimiz kolumuz bağlı oturuyorduk:KK43: hiç değilse şimdi birşeyler yapıyoruz tedavi oluyoruz diycem:) git cnm inşallah belki bizde bu drdan gayda görürüz çaremiz nerde bilmiyoruz ki:KK43: birde bir şey sorucam eşim dün iğneyi almak için eczane gitmiş Türkiye'de üretilen yok yurt dışından getirdiğimiz var demişler bir kaç eczane dolaşmış hep aynı şeyi söylemişler senin bilgin var mı nedir bu ? Sonunda bir tane bulabilmiş sadece Türkiye de üretilen. Pregnly bu arada aradığımız iğne diğer iğneyi alsak problem
olur mu?
problem olur sen Türk malından vazgeçme hic bir zaman hem onlar pahali
barış Eczanesi ne bakın en iyisi

allah sizin için hayırlı kapılar açsın canım.çok zor bir karar.bizim yaşadığımızı rabbim kimseye yaşatmasın.size tavsiyem labaratuarı iyi bir merkez seçin.selahattin hocadan çok memnun ayrıldık ama merkezden hiç memnun kalmadım.erkek faktöründe memorialin labaratuarı iyiymiş.orda denemediğimize pişmanız.selahattin hoca tübüller çok iyi testis içerisi çok iyi durumda dedi ama embriyolog elongeler var dedi.ne patoloji sonucu ne yıkama ne santrifüj hiçbir şey söylemedi.aklımıza takılan testis bu kadar iyi durumdaysa ve elongeler görülmüşse neden patolojiye gitmedi.iyi merkez burda bizim için çok önemliymiş.tese için merkezi iyi araştırın derim.bunun için adana iyi bir seçim değilmiş onu anladık eşimle

Arkadaslar eşim bugün ultrason cektirdi inmemiş testis aynen devam ediyor büyüme olup olmadığını bilemiyorum sadece boyutları normalin hafifçe altındaymis
Yalnız kireçlenme çıkmış en son 2009 da yapılan ultrason da böyle bi sorun yoktu
Eşlerinizde böyle bir sorun var mı canım sıkıldı
şimdi bir kaç Dr a mail attim cevap bekliyorum

Şimdi mufit gunel den cevap geldi
Tedavi ile sperm çıkmazsa o testist alınabilirmis
benim araştırmalarima göre testisde kitle oluşumunu tetikliyor
Iste iğne nin inmemiş testisde bir zararı daha arkadaşlar
offf fff moralim o kadar çok bozuk ki
ultrasonda söyle yaziyor sağ testist parankiminde 2 mm ye varan boyutta bir kaç adet kaba sekel kalsifikasyon odakları izlenmektedir yaziyor

ultrasonda söyle yaziyor sağ testist parankiminde 2 mm ye varan boyutta bir kaç adet kaba sekel kalsifikasyon odakları izlenmektedir yaziyor
geçmiş olsun tülay.canını sıkma.kötü şeyi aklına getirme canım.
hep söylüyordum iğne tedavisinin faydasından çok zararı var diye.
heleki uzun süren tedavilerin yan etkisi ilerde daha net çıkarmış.
bunu hem emriyog söyledi hemde selahattin hoca.
bundan sonra vücudunu dinlendirsin eşin dedi.
bundan sonrası için artık iğne kullanmakta istemiyor eşim.
düşün ben 10 gün iğne kullandım dengem bzuldu.
vücudum sivilcelendi ve inanılmaz kaşınıyor.
birde aylarca eşimin kullanması ve bu durumu yaşaması kahrediyor beni.
sen bilirsin ama benimki uyarı.
celallettin hoca testis yerinde değilse gözünü karartıp keşke böyle uzatmasaydı tedavinizi.
kendini üzme.sor bakalım müfit beye ne yapmanız gerekiyor diye.

Son düzenleme:
G
geçmiş olsun canım Rabbim şifa verdin indirilme şansı yokmuymuş indirtîn bence indirilebiliyorsa

kızlar kafamda deli sorular var.şimdi tedavi gördüğümüz merkezde emriyolog sperm bulamdık elonge spermatid var dedi.selahattin hocada tübüller iyi içersi iyi gözüküyor dedi teseden hemen sonra.emriyolog 2 saat sonra bulamdık dedi.ne patoloji ne yıkama ne santrifüj hiçbirşey yapılmadan kestirlip atılıyormu hemen.ben takip ediyorum diğer syafalardan patoloji olması gerekmiyormu.çünkü çok miktarda parça aldım dedi.ki eşimin her iki testis açıldığı için kocaman kesisi var.gördüm ve inanamadım.bilmiyorum ya.merkezden hiç memnun kalmadım zaten.hala ağrım inanılmaz var.

Canim gecmiss olsunn Allah korusun insallah hocanin dedigi gibi bisey olmaz bu kadar uzun sureli igne tedavisi bncede cok iyi degil

kızlar sizede soracağım bu soruyu.kafamda şimşekler şakıyor.sinirimden kahroluyorum.şimdi tüpbebeğe hazırlananlar ve işlemi iptal edilenler sizlerdede yumurta toplandımı.ben bu işlemi merkezin para amaçlı yaptığını düşünüyorum.ve bize 4500 lira olan tüpbebek işleminden sadece 750 tl verdiler.sizlerde durumlar nasıldı.bunları merak ediyorum.bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Para doğru transfer işlemi olmadığı için sadece o Kısmi geri vermişler benim de aynısı oldu 750 liramı geri aldım benim de 4500 idi

Back
X