Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıca sessiz bir şekilde burayı takip ediyorum eyinas sonucunu öğrendim inan yemek yiyemedim çok üzüldüm ama kısmetinde varsa her zaman bir bebeğin olabilir kısmette yoksa olmuyor işte.biz bu denemeleri içimiz rahat olsun elimizden geleni yapalım diye yapıyoruz.keşke dememek için.sen elinden geleni yaptın daha da bir şey varsa yaparsın.üzülme diyemem ana umutsuzluğa kapılma canım benim. Toplama işlemini bilmiyorum sonucu bekleyip toplamayabilirlerdi belki de.toplamada 750 lira tutardı.750 lira için topladılarsa pes derim.

Son düzenleme:
19"]bengusu yukardaki senin için alıntıladım ama olmadı.[/QUOTE]
Cnim gecmis olsun okudum simdi ameliyt olumlu
kızlar sizede soracağım bu soruyu.kafamda şimşekler şakıyor.sinirimden kahroluyorum.şimdi tüpbebeğe hazırlananlar ve işlemi iptal edilenler sizlerdede yumurta toplandımı.ben bu işlemi merkezin para amaçlı yaptığını düşünüyorum.ve bize 4500 lira olan tüpbebek işleminden sadece 750 tl verdiler.sizlerde durumlar nasıldı.bunları merak ediyorum.bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Cnim gecmis olsun okudum simdi operasyon iyi gecmemis vardr bunda da bir hyr sen ve esin elinizden geleni yptiniz takdr Allhin rabbim her seyin en iyisini biliyor ne olue uzme kendini Alhhin katinda mucizeler cok cnimmmm

Ben de bir şey sorabilir miyim? Mikro tese yaptıracağız Müfit günel iyi mi yoksa Kaan Aydos mu?mrkez olarak genart mi Memorial mi ?memorialin üroloğu mehmed Murat başar'a mi gitsek ist yani.biz Ankara'dayız ve son kez deneyeceğim iyi araştırmak istiyorum.

19"]bengusu yukardaki senin için alıntıladım ama olmadı.

Cnim gecmis olsun okudum simdi operasyon iyi gecmemis vardr bunda da bir hyr sen ve esin elinizden geleni yptiniz takdr Allhin rabbim her seyin en iyisini biliyor ne olue uzme kendini Alhhin katinda mucizeler cok cnimmmm[/QUOTE]
malesef canım sonuç bizim için olumsuz oldu.allah kerim bilmediğimiz yeni kapılar açılmıştır belkide.
ya benim inanılmaz ağrılarım var.bu normalmi.3 gündür perişanım.ağrılara dayanamıyorum.düşünüyorum eğer sperm çıksaydı ve transfer olsaydı sanırmı mümkün olmayacaktı.ben ağrılarımdan kendimden geçmiş durumdayım.eşim halimi görünce kahroluyor.ne kadar belli etmeyeceğim desemde tuvaletim geldiğinde mecbur sancılarla gidiyorum.daha başıma ne gelecek bilmiyorum.

kızlar kafamda deli sorular var.şimdi tedavi gördüğümüz merkezde emriyolog sperm bulamdık elonge spermatid var dedi.selahattin hocada tübüller iyi içersi iyi gözüküyor dedi teseden hemen sonra.emriyolog 2 saat sonra bulamdık dedi.ne patoloji ne yıkama ne santrifüj hiçbirşey yapılmadan kestirlip atılıyormu hemen.ben takip ediyorum diğer syafalardan patoloji olması gerekmiyormu.çünkü çok miktarda parça aldım dedi.ki eşimin her iki testis açıldığı için kocaman kesisi var.gördüm ve inanamadım.bilmiyorum ya.merkezden hiç memnun kalmadım zaten.hala ağrım inanılmaz var.
Cnim
kızlar kafamda deli sorular var.şimdi tedavi gördüğümüz merkezde emriyolog sperm bulamdık elonge spermatid var dedi.selahattin hocada tübüller iyi içersi iyi gözüküyor dedi teseden hemen sonra.emriyolog 2 saat sonra bulamdık dedi.ne patoloji ne yıkama ne santrifüj hiçbirşey yapılmadan kestirlip atılıyormu hemen.ben takip ediyorum diğer syafalardan patoloji olması gerekmiyormu.çünkü çok miktarda parça aldım dedi.ki eşimin her iki testis açıldığı için kocaman kesisi var.gördüm ve inanamadım.bilmiyorum ya.merkezden hiç memnun kalmadım zaten.hala ağrım inanılmaz var.
Cnim ameliyati olduktan hemen sonra bize ciktgini soylemisti kaan hoca ama hucre cikmynlrinki genelde patalojiye gonderiliyrmus ve orada daha dikktli bakiliyrmus diye okumustum insAlh bundan sonrasi icin her sey yolunda gider cnimm dualrim seninle ve tum arkdslrimla

canım patoloji olması gerekiyor ama her merkez yapmıyor bunu.Hatta patoloji de bile sperm bulunabiliyormuş.Bizim de yok malesefff.Siz keşke istanbulda yapsaydınız canım yaaa.Emre bey de olanların patolojiye gidiyor.Ama elonge hücre bulunmuşya sizin belki raporunuz olsa ondada aynı şey yazacaktı.Ayrıca arayıp mutlaka sor bence.Böyle düşünmekten iyidr

Cnim gecmis olsun okudum simdi operasyon iyi gecmemis vardr bunda da bir hyr sen ve esin elinizden geleni yptiniz takdr Allhin rabbim her seyin en iyisini biliyor ne olue uzme kendini Alhhin katinda mucizeler cok cnimmmm
malesef canım sonuç bizim için olumsuz oldu.allah kerim bilmediğimiz yeni kapılar açılmıştır belkide.
ya benim inanılmaz ağrılarım var.bu normalmi.3 gündür perişanım.ağrılara dayanamıyorum.düşünüyorum eğer sperm çıksaydı ve transfer olsaydı sanırmı mümkün olmayacaktı.ben ağrılarımdan kendimden geçmiş durumdayım.eşim halimi görünce kahroluyor.ne kadar belli etmeyeceğim desemde tuvaletim geldiğinde mecbur sancılarla gidiyorum.daha başıma ne gelecek bilmiyorum.[/QUOTE]
Cnim normlde yumurtlr toplndiktn sonra hafifbir agri oluyor bazen de cok az kanama ama bu kadar agir olmdi benimki sen dikkt et cnim cok fazla olursa agrilrin merkezi arayip sor istersen cunku agrili olmuyr genelde

Ben de bir şey sorabilir miyim? Mikro tese yaptıracağız Müfit günel iyi mi yoksa Kaan Aydos mu?mrkez olarak genart mi Memorial mi ?memorialin üroloğu mehmed Murat başar'a mi gitsek ist yani.biz Ankara'dayız ve son kez deneyeceğim iyi araştırmak istiyorum.
canım bu dediğin doktorlardan sadece kaan hocayı biliyorum.eşimin ilk tesesini yapmıştı.eli çok hafifti.
sana tavsiyem bizlerin durumu için labaratuar önemli.bunun için iyi bir merkez ve iyi bir doktor lazım.ben eşimin doktoru için seçtim merkezimi ama kadın doğumcum resmen beni parçaladı.hala kendime gelememiş durumdayım.sanrım birde herşey denk gelmeli.ben sanırım bir daha denersem memoriali tercih ederim gibi geliyor.

ya benim inanılmaz ağrılarım var.bu normalmi.3 gündür perişanım.ağrılara dayanamıyorum.düşünüyorum eğer sperm çıksaydı ve transfer olsaydı sanırmı mümkün olmayacaktı.ben ağrılarımdan kendimden geçmiş durumdayım.eşim halimi görünce kahroluyor.ne kadar belli etmeyeceğim desemde tuvaletim geldiğinde mecbur sancılarla gidiyorum.daha başıma ne gelecek bilmiyorum.[/QUOTE]
Ağrılar için Ağrı kesici al.ağrı gazdan dolayı oluyor gaz için şurup varmış internetten bi bak istersen.ağrılar geçer bir kaç güne.geçmiş olsun.

Cnim hyrli sonuclrniz olsun insAlh bizde ankardyiz yani tayinimz cikti 2 ay oldu ankrdn ayrilali ama kaan hocada tedavi olduk ameliyati da o ypti biz cok memnunduk drmuzdan tup bebegi de genartta yptrdik bnim drmda aysun baltaciydi bana sorarsan kesinlikle tavsiye ederim kaan hoca ve genart aysun hanim sertac bey diger dr ama Alh sizin icin nereyi hyrli gorduyse orasi olsun Alh yrdmcnz olsun

Kizlar bu ay sıkıntili bir aymiş.. ciddende oylee ruhum daraliyor ve hep olumsuz haberler aliyoruz.. hayatin her bölümünde sıkıntılı... günde 100 defa la havle vela kuvvete illa bilahilalliyyilazim okunmasi ferahlik verir.. Icimde nedense adini koyamadigim firtinalar kopuyo.sanki ..rabbim hayra cikarsin..

Kizlar bu ay sıkıntili bir aymiş.. ciddende oylee ruhum daraliyor ve hep olumsuz haberler aliyoruz.. hayatin her bölümünde sıkıntılı... günde 100 defa la havle vela kuvvete illa bilahilalliyyilazim okunmasi ferahlik verir.. Icimde nedense adini koyamadigim firtinalar kopuyo.sanki ..rabbim hayra cikarsin..
bu ay safer ayı.ben microtese öncesi öğrendim..hazırlanmamış olsaydım iptal edecektik.ama elimizde değildi.annemler bu ayda 3 çarşambanın hayırlı ile bitmesi için 3 çarşamba sadaka çıkarırlar.belkide batıldır bilmiyorum.

bu ay safer ayı.ben microtese öncesi öğrendim..hazırlanmamış olsaydım iptal edecektik.ama elimizde değildi.annemler bu ayda 3 çarşambanın hayırlı ile bitmesi için 3 çarşamba sadaka çıkarırlar.belkide batıldır bilmiyorum.
Evet sefer ayiydi dimi.. bilemiyorum ama esimde de bendede iç sıkıntisi var.. bizde daha iyi bi sonuc beklentisi vardi ondan galiba.. Sizde baya sıkıntili bir donemden geciyosunuz Rabbim ferahlik versin size..

Arkadaslar eşim bugün ultrason cektirdi inmemiş testis aynen devam ediyor büyüme olup olmadığını bilemiyorum sadece boyutları normalin hafifçe altındaymis
Yalnız kireçlenme çıkmış en son 2009 da yapılan ultrason da böyle bi sorun yoktu
Eşlerinizde böyle bir sorun var mı canım sıkıldı
şimdi bir kaç Dr a mail attim cevap bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun,Celalettin hocayla görüştünüzmü?bende iyice panik oldum,ultrason çektirmek istiyorum ama sonuçta olumsuz birşey çıkmasından korkuyorum,siz renkli doplermi yoksa ultrasonmu çektirdiniz yoksa ikiside aynımı oluyor

kızlar ne olur yazın.o kadar içim kötüki.varmı bizim gbi 2 tese sonrası sperm çıkanlar.
düşündükçe kalbim sıkışıyor.hiçbir zaman hamilelik giyemeceğim.hamile mağazasına,bebek mağazasına girmeyeceğim.
doğum için hazırlık yapamayacağım.kızım olmayacak oğlum olmayacak.
ne sünnet merasimi,ne bebek mevlüdü,nede nişan kına düğün olmayacak evimde.
allahım bunları hak edecek ne yaptım.herkesin sınavı olurmuş ama benimki neden bu kadar ağır oldu.
kimin ahını aldım,kime kötülüğüm dokundu,kimi incitttim.
düşündükçe deliriyorum.bu kadar güzel şeylerden mahrum olmak için hangi kuluna kötülük yaptım.
karı koca bu kadar dini bütün yaşarken kimseyi kırmamak için o kadar kırılırken bunları yaşamak hakmı.isyan değil bu sorular.asla isyan etmiyorum ama kendimi yargılamadanda edemiyorum.ne zaman mükafatlandırılacağız ne zaman sınav bitecek.yardım et allahım.bu kara günlerin bir an önce bitmesi için bize yardım et.senden gelen için tekrar sana sığınıyorum.bizleri affet

Canım çok geçmiş olsun,Celalettin hocayla görüştünüzmü?bende iyice panik oldum,ultrason çektirmek istiyorum ama sonuçta olumsuz birşey çıkmasından korkuyorum,siz renkli doplermi yoksa ultrasonmu çektirdiniz yoksa ikiside aynımı oluyor
hoca ile gorusmedik daha
bir kaç Dr a mail attim cevap vermelerini bekliyorum ondan sonra bi yol çözeceğiz artık
evet renkli ultrason ile oluyor
bazen kendi kendimizin Dr u olmak lazım diye düsünüyorum
sizde bir an önce çektirın
çünkü inmemiş testis patlamaya hazır bir bomba indirdikten sonra bile patliyor
olumsuz olsa bile bir an önce tedavi şekli belirlenmeli

hoca ile gorusmedik daha
bir kaç Dr a mail attim cevap vermelerini bekliyorum ondan sonra bi yol çözeceğiz artık
evet renkli ultrason ile oluyor
bazen kendi kendimizin Dr u olmak lazım diye düsünüyorum
sizde bir an önce çektirın
çünkü inmemiş testis patlamaya hazır bir bomba indirdikten sonra bile patliyor
olumsuz olsa bile bir an önce tedavi şekli belirlenmeli
Sizin testisler kasıktamıymış şuan

Müfit günel ve Murat basar iyi
her ikisinede gidin ki hangisi aklınıza yatarsa onunla başlayın tedaviye

Biz ikisinede gidecediz

Back
X