Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun canım. Rabbim sabır versin. Biraz kendinize gelin mücadeleye devam. sizin sorun tam olarak neydi ve hangi doktor yaptı teseyi bizde bir hafta sonra olacağız merak ettim o yüzden.
İnmemis testi sağ küçük ve çalışmıyordu soldan umitliyim dedi Selahittin çayan yaptı adanada turan cetinde sizin sorun nedir

Doktorumuz ameliyata gerek yok dedi ilaç verdi şükürler olsun,1,5ay sonra sperm vericez inşallah,buarada bosanicaz yazmissin bu kolay bişey değil,birbirinizi yeterince dinlemeye çalışın, kolay zamanlar değil yaşananlar da çok zor ama hemen pes etmeyin hepsi imtihan

inş. çok güzel haberlerle gelirisiniz canım bizim problem bura cnım konuşamıyoruz olduk olasılı.... beni anlamışından bekleim durdum canım sürekli byle hasta olmadan önce bu yana böyle

canım ne oldu sana böyle hani biz eşlerimiz içn iyi olup herşeyi alttan alcaktık bana hep umut veren sen şimdi bunu diyosun soru neyse çözülemez mi canım ya çok iyi duşun ne olur :KK43:

ruhum bedenime dar gelmeye başladı ben artık dayanamıyorum yada tınlamayacağım

ruhum bedenime dar gelmeye başladı ben artık dayanamıyorum yada tınlamayacağım
canım ne diyebilirim ki te hastalığımızdan oncede konuşamıyorduk diyosun karar senin tabiki ama eşlerimizden vazgeçeceğimiz en kotu zaman... Yarı yolda bırakılmış gibi bilmiyorum ama elinden geleni yap tabiki eşini seviyorsan

Merhabalar size fazlasıyla umut olmak istiyorum çünkü bende sizler gıbı umut pesındeydım ülke ülke gezdık israyile bile gitdik ama boşuna masraf ve en önemlisi hayel kırıklığı canım biz nerdeyse iki sene tedavi gördük Emre beyde GNC firmasının vıtamınleri pregnın ama sonuc sıfır usanmadık tedaviye dvm etdık en son gelişimizde Emre bey bize kadınların meme kanserinde kullandıkları bir ilaç vardi onu verdı yanlış hatırlamıyorsam 3 ay kullandık sonra menıde Yen'e hücre görülmedi hmm bunun yanında vıtamın ve cınko kullandık en son Emre bey mıcro tese yaptı ve spermi hücresi buldu cok şükür oysa kı yıne Turkıyede basga Dr sizin cocuğunuz olmaz demişti ama kurban oldugum Allah verdıkten sonra oluyormuş yüce rabbım hepınıze evlat nasıb etsın fazla bekletmeden amın

Merhaba canim senin adina cok sevindim esinin rahatsizligindan biraz bahsedermisin benim esimde azospermi var 2 kez micro tesa oldu sonuc negativ 2005 beri hic tedavi gormedik hic umudum kalmadi ben avusturyadan

İnmemis testi sağ küçük ve çalışmıyordu soldan umitliyim dedi Selahittin çayan yaptı adanada turan cetinde sizin sorun nedir

Öncelikle cevapladığın için teşekkürler canım, biliyorum sizler için zor bir gün. Allah kolaylık versin. bizimkide testis kaynaklı eşim 14 yaşında fıtık ameliyatı olmuş ama başarısız bir ameliyat olmuş testisi indirmişler ama gelişmemiş küçük kalmış. sağ testiste bir sorun yok gibi tek umudumuz o. kaç doktora gittiysek sol testis iş görmez ama sağ olabilir dediler. Haftaya bugün eşim tese olmuş olacak.:KK17: Doktorumuz Emre Bakırcıoğlu.:KK17:

Öncelikle cevapladığın için teşekkürler canım, biliyorum sizler için zor bir gün. Allah kolaylık versin. bizimkide testis kaynaklı eşim 14 yaşında fıtık ameliyatı olmuş ama başarısız bir ameliyat olmuş testisi indirmişler ama gelişmemiş küçük kalmış. sağ testiste bir sorun yok gibi tek umudumuz o. kaç doktora gittiysek sol testis iş görmez ama sağ olabilir dediler. Haftaya bugün eşim tese olmuş olacak.:KK17: Doktorumuz Emre Bakırcıoğlu.:KK17:
cnım inşallah güzel sonuçlar alırsınız.doktor ve labaratuar çok öneemli.özellikle labaratuar.sizin teseyi emre hoca liv hspitalde ne kadara yapacak.emekli sandığı anlaşması varmı.birde gittiğinde tüpbebek raporu geçerlimi diye sorabilirmisn.netten baktım iyi hastane gibi duruyor.emre hoca normalde nerde hasta bakıyor.sitede doktorlar arasında emre hocayı göremedim.bana bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

Hayırlısı olsun inş. Sizin yuzunuz güler bizimki olmadı :( aynen bizimkide sağ testis olu dedi soldan umitliyim dediler microtese olduk bugün olmadı cikmadi

Öncelikle cevapladığın için teşekkürler canım, biliyorum sizler için zor bir gün. Allah kolaylık versin. bizimkide testis kaynaklı eşim 14 yaşında fıtık ameliyatı olmuş ama başarısız bir

ameliyat olmuş testisi indirmişler ama gelişmemiş küçük kalmış. sağ testiste bir sorun yok gibi tek umudumuz o. kaç doktora gittiysek sol testis iş görmez ama sağ olabilir dediler. Haftaya bugün eşim tese olmuş olacak.:KK17: Doktorumuz Emre Bakırcıoğlu.:KK17:

Hayırlısı olsun inş. Sizin yuzunuz güler bizimki olmadı :( aynen bizimkide sağ testis olu dedi soldan umitliyim dediler microtese olduk bugün olmadı cikmadi

Hayırlısı olsun inş. Sizin yuzunuz güler bizimki olmadı :KK43: aynen bizimkide sağ testis olu dedi soldan umitliyim dediler microtese olduk bugün olmadı cikmadi
canım uzme bu kadar kendini bizdede tek testis var biz dahaca tedaviye başlamadık ama tek testis olduğumuz için şimdiden 1-0 yenildik... Hepimizin hakkında hayırlısı bende pek umutlu değilim Allah yardımcımız olsun

Çıkmadı arkadaşlar hayal kırıklığı bi suru pisikojim alt üst
cnm ya ne desem boş allah sabır versin...
S.a herkese kızlar yarın Allahin izniyle istanbula gidiyoruz kontrole inşallah Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder dualarinizi bekliyorum bu hafta celalettin hocaya gidecek olan varmi goruselim
inşlh güzel haber gelir senden...
Arkadaşlar eşim yarın kan ve sperm tahlili yaptıracak. Eşimin ismi ömer ne olur dua edin hayırlı haberlerle dönelim.
cnm dualarım seninlede bari sizler sevindirin bizleri...

canım aynı dertten muzdarip olup birazda olsa çözebilmiş olarak merak ettim sizin sorun hormonalmi genetik mi?

Canim ya yasadiklarin beni çok derinden etkiledi biz ilk mikrotesemizi drumuzun apar toparligiyla ADanada ilacsiz ignesiz olduk sonuç olumsuz oldu sonra eşimde troid cikti ilaca basladik bu sirada kaan hocayla yazismaya başladık bize igne başladı yaklasik 1 yildir merional ve ovitrelle kullaniyoruz bu süre zarfinda 2 kez sperm fish boyama yapildi malesef öncü hücre bile görülmedi artik microtese deniyelim ne zaman hazirsaniz gelin ayni anda ikinizide hazirlayalim dedi aslinda bana ikimizin hazirlanmasi bana iyi fikir gelmedi hocayla konustuk eşim microtese olsun bulunursa dondurulsun ben ondan sonra hazirlanayim dedim ama kaan bey dio ki ayni anda hazirlayalim küçük bile hücre ciksa onunla bile deneyelim oda cikmazsa senin yumurtalarini donduralim tekrar tekrar bu işleme maruz kalma dedi sanirim ikna olduk ama ayni zamanda esimin meyve sularina çakşır karistiriyorum gizli gizli yoksa icmiyor simdi bamya tohumunun balla karistirilip yendiginde iyi geldigini duydum onu yapicam sabah aksam yedirmeyi düşünüyorum iğnelere bir gun son vermek zorunda kalsak bile dogal bitkisel seylerden vazgecmiycem bence sende vazgeçme eyinas63

Ah cnm ya seni ne kadar merak ettimmmmmm facebokkta kayboldun giddin bu kadar güzel haberi bizimle paylaşmadın seni bu kadar merak ederken sen beni eşimin mikrotesesinde sprem çıkınca aramışıtın senin mutlu gününde bende senin yanında olmak isterdim çokk ama çokkk sevindimm seninde evladına kavuşmana..sağlıkla büyüt cnm bebeğini merak ederim şimdi kızmı erkekmi ne kadarlık oldu.benim nazım 1 yaşına giiricek 1 ay sonra.öpüyorumm

Canım merhaba masAllah kızın olmuş cok cok sevindim
Ah cnm ya seni ne kadar merak ettimmmmmm facebokkta kayboldun giddin bu kadar güzel haberi bizimle paylaşmadın seni bu kadar merak ederken sen beni eşimin mikrotesesinde sprem çıkınca aramışıtın senin mutlu gününde bende senin yanında olmak isterdim çokk ama çokkk sevindimm seninde evladına kavuşmana..sağlıkla büyüt cnm bebeğini merak ederim şimdi kızmı erkekmi ne kadarlık oldu.benim nazım 1 yaşına giiricek 1 ay sonra.öpüyorumm

Canım şükürler olsun kızın olmuş masAllah cok görmek isterim nazlı Nazımızı canım cok zor gunler gecırdım sizi cok merak edıyordum bahar,nuresıma cemrem çiçek zaman ismi şimdi akl

Canım masAllah büyümüş Nazlı Nazımız bende sizleri merak ediyordum seni nuresima,bahar,cemrem,çiçek,zaman daha ismini hatırlamadıgım arkadaslarım hepinizi cok özledim hep aklımdasınız siz aılemden daha yakınsınız bana çünkü açılarımı sizlerle paylaşdım hanımlar 1 aylık Istanbula gelicem hepnizle görüşmek istiyorum ve Nazımın dogumgunusunde özellikle olmak istiyorum nuresıme senide görmek istiyorum hepinizi öpüyorumöpüyorum

Canim ya yasadiklarin beni çok derinden etkiledi biz ilk mikrotesemizi drumuzun apar toparligiyla ADanada ilacsiz ignesiz olduk sonuç olumsuz oldu sonra eşimde troid cikti ilaca basladik bu sirada kaan hocayla yazismaya başladık bize igne başladı yaklasik 1 yildir merional ve ovitrelle kullaniyoruz bu süre zarfinda 2 kez sperm fish boyama yapildi malesef öncü hücre bile görülmedi artik microtese deniyelim ne zaman hazirsaniz gelin ayni anda ikinizide hazirlayalim dedi aslinda bana ikimizin hazirlanmasi bana iyi fikir gelmedi hocayla konustuk eşim microtese olsun bulunursa dondurulsun ben ondan sonra hazirlanayim dedim ama kaan bey dio ki ayni anda hazirlayalim küçük bile hücre ciksa onunla bile deneyelim oda cikmazsa senin yumurtalarini donduralim tekrar tekrar bu işleme maruz kalma dedi sanirim ikna olduk ama ayni zamanda esimin meyve sularina çakşır karistiriyorum gizli gizli yoksa icmiyor simdi bamya tohumunun balla karistirilip yendiginde iyi geldigini duydum onu yapicam sabah aksam yedirmeyi düşünüyorum iğnelere bir gun son vermek zorunda kalsak bile dogal bitkisel seylerden vazgecmiycem bence sende vazgeçme eyinas63
Canım sende çok sabırlıymışsın benim eşimde bin bir nazla tuzla bişey yer içer,ama bunlar işe yarıyor o halde eşini ikna etmen lazım özellikle çinko,lcarnitin,multivitamin kullanması yada proxeed kullanması için.
Hiç biri olmazsa kök hücre tedavisi yapıyorlar artık mutlaka Bi yolu bulunur.
bu arada yumurta dondurmak yasal değil bir rahatsızlığın olmadığı için devlet istemiyor

Back
X