Iyi geceler arkadaslar uzun zaman oldu topike girmeyeli belki beni merak edenler olmusdu eski arkadaslarim hatirlarsaniz belki
Size guzel haberler vermek icin geldim biliyorsunuz umutsuz vakaydik biz esimin yasi hormanlarin normal olusu tetaviye yanit vermemesi gibiii bebek ozlemi bizi cok uzaklara bele goturdu Abd ye gitdik bir minik bebegimiz olsun icimizdeki hasret,ozlem,her gece aglamalrim bitsin diye ama malesef icimiz buruk donduk evet yine siginacagimiz bir liman vardi istandanbul geldidik bu sefer olmaliydi ruyamda elimde bir kuran deniz kenarinda bir cami ve Istanbul beni cagiriyordu umutsuz geldik belki diyerek yine Emre bakircioglu 2 sene tetavimiz yanit vermedi ama yapacaktik bir guc ilahi bir ses beni getirmisdi bu sehire Ulun bey beni hazirladi yagmurlu bir Istanbul sabah ve biz yollara dusduk esimi Emre bakircioglu micro tese yapdi evet cok sayida sperim bulundu evliligimde ilk kez bu kadar mutlu olmusdum belkide evet cok sevdigim istanbulda Emre beye Ulun beye nekadar tesekkur etsem az gokde Allah yerde onlarin sayesinde Anne oldum Ben evet anne yuce rabbim hepinize bu duyguyu yasatsin hep dualarimdasiniz turkcem az oldugu icin acak duygularimi bu kadar ifade edebildim kusura bakmayin yuce Allahım hepinize hayırlı evlatlar nasıb etsın amın hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun