Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşin zaten kendini eksik hissediyor boşanmak istediğinde beni bırakma diyemez sana sen nasıl istersen der tabiki çünkü içten içe sen anne olamadığın için kendisini bile suçlu hissedebilir birbirinizi seviyorsanız direnmeye devam canım imtihanımızı alnımızın akıyla verelim
Esim ilk öğrendiğimizde bana teklif etti bunu,öldür daha iyi dedim,mühim olan sevdiğin biriyle o hayatı yaşamak,evlat bir nimettir herşey gibi.. ve rabbim bunu diledigine verir,sahip olamadığım evlat hırsından dolayı, sahip olduğum kocamdan vazgecmedim canım sabır lazım...

ayn
ah canım ah başkasına gitsem ne değişecek ki ben eşimi isterim dedim de ben bunu tedavi oluruz olmazsa kabulüm ben sırf bu yüzden ayrılmam doğru olmaz eşim beni hiç bir zaman yüzüstü bırakmadı sırf bu yüzden bende bırakamam ki huyu suyu bu yapabileceğim bir şey yok dediğin gibi demek ki içten içe yiyor yada acıma mı istemiyor aslında o benim koca bebeğim :)
ah canım ah başkasına gitsem ne değişecek ki ben eşimi isterim dedim de ben bunu tedavi oluruz olmazsa kabulüm ben sırf bu yüzden ayrılmam doğru olmaz eşim beni hiç bir zaman yüzüstü bırakmadı sırf bu yüzden bende bırakamam ki huyu suyu bu yapabileceğim bir şey yok dediğin gibi demek ki içten içe yiyor yada acıma mı istemiyor aslında o benim koca bebeğim :)
kesinlikle mevresm arkadaşımıza katılıyorum bizde ilk oğrendiğimizde eşim gencecik kızın gunahına girdim vicdanım acıyo demiş duydum ve ben hastalığından çok bu lafına ağlamıştım... Şimdi zaman zaman ona ne kadar ihtiyacım olduğunu onsuz yaşayamayacağımı soyluyorum gerçekten de öyle eşimi çok seviyorum yeter ki ona bişey olmasın şimdi daha çok ihtiyaçları var onlara ihtiyacımız olduğunu duymaya

Arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim şimdi geçmişi Okumayı bitirdim microtese den sperm Çıkmayan Arkadaşlara çok üzüldüm Allah sabır versin

Bizde de kötü haberler var maalesef... Eşim iş yerinden ilk defa aldığı check up Hakkını kullanmak için hastaneye gitti ve Karaciğer yağlanması ve büyümesi çıktı yağlanması malum kilodan eşim çok kilolu hatta azo sebebi bu mu diye size sormuştum ama Karaciğer büyümesi yoğun bitkisel ilaç kullanımı sonucu oluyormuş yani kullandığımız onca bitkisel belki sebep oldu bilmiyorum...

Ve en kötüsü eşimin açlık kan şekeri yüksek çıktı Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak ve doktor büyük ihtimalle ilaç kullanmaya başlayAcak dedi yani belki de Ömür boyu ilaç kullanacak tabi bu durum tedaviye nasıl etki eder bi de bu tarafı var... Doktor eşime yüksek diyabet ve kalp. Hastalığı riskin var dedi...çok üzüldüm çok Ağladım dua edin ne olur Cumartesi sonuç iyi çıksın ya şeker hastası ise bunu düşünmek bile istemiyorum :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim şimdi geçmişi Okumayı bitirdim microtese den sperm Çıkmayan Arkadaşlara çok üzüldüm Allah sabır versin

Bizde de kötü haberler var maalesef... Eşim iş yerinden ilk defa aldığı check up Hakkını kullanmak için hastaneye gitti ve Karaciğer yağlanması ve büyümesi çıktı yağlanması malum kilodan eşim çok kilolu hatta azo sebebi bu mu diye size sormuştum ama Karaciğer büyümesi yoğun bitkisel ilaç kullanımı sonucu oluyormuş yani kullandığımız onca bitkisel belki sebep oldu bilmiyorum...

Ve en kötüsü eşimin açlık kan şekeri yüksek çıktı Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak ve doktor büyük ihtimalle ilaç kullanmaya başlayAcak dedi yani belki de Ömür boyu ilaç kullanacak tabi bu durum tedaviye nasıl etki eder bi de bu tarafı var... Doktor eşime yüksek diyabet ve kalp. Hastalığı riskin var dedi...çok üzüldüm çok Ağladım dua edin ne olur Cumartesi sonuç iyi çıksın ya şeker hastası ise bunu düşünmek bile istemiyorum :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
canım çok geçmiş olsun eşinin kilo vermesi lazım şeker çok tehlikeli Allah korusun insüline kadar gider sonra Allah şifa versin

Allah şifa versin, kolaylıklar versin insallah

cnm çok geçmiş olsun Allah acil acil şifalar versin inş.

günaydın kızlar
cuma günü annemin kolu kırıldı ameliyat oldu bizde memlekete gidip geldik şimdi iyi çok şükür
birde üstüne evde internet yoktu bugün ancak girdim
bizim doktor işide haftaya kaldı önce burada tahlil yaptırıp öyle gidecek
Cnm com gecmis olsun annecigine inslh cabucak iilesir cnm..sizede kismet demekki baska zaman yapilacak kontroller i sl iyi haberlerle donersiniz...

Ve en kötüsü eşimin açlık kan şekeri yüksek çıktı Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak ve doktor büyük ihtimalle ilaç kullanmaya başlayAcak dedi yani belki de Ömür boyu ilaç kullanacak tabi bu durum tedaviye nasıl etki eder bi de bu tarafı var... Doktor eşime yüksek diyabet ve kalp. Hastalığı riskin var dedi...çok üzüldüm çok Ağladım dua edin ne olur Cumartesi sonuç iyi çıksın ya şeker hastası ise bunu düşünmek bile istemiyorum

Umarim esin de bsey cikmaz cnm..

Ben durudenizderya öncelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun.durudenizderya olanı açamıyorum şirlfremi kabul etmiyor herneyse eskiler beni tanır.malesef bir sürü yeni arkadaş katılmış bu üzücü ama buradan bir O kadarda bebeğine kavuşup mutlu ayrılanlar oldu.lütfen umudunuzu kaybetmeyin.bizde zorlu tedavilerden geçtik psikolojik bunalımlara girdik şükürler olsun hepsi geçti gitti. inançlı güçlü ve azimli olun.geçtiğimiz yolları unutmadık ikizlerimizi büyütürken hep dualarımdasınız.Allah maddi manevî yardımcınız olsun.lütfen üzülmeyin her günün kıymetini bilin.

Ben durudenizderya öncelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun.durudenizderya olanı açamıyorum şirlfremi kabul etmiyor herneyse eskiler beni tanır.malesef bir sürü yeni arkadaş katılmış bu üzücü ama buradan bir O kadarda bebeğine kavuşup mutlu ayrılanlar oldu.lütfen umudunuzu kaybetmeyin.bizde zorlu tedavilerden geçtik psikolojik bunalımlara girdik şükürler olsun hepsi geçti gitti. inançlı güçlü ve azimli olun.geçtiğimiz yolları unutmadık ikizlerimizi büyütürken hep dualarımdasınız.Allah maddi manevî yardımcınız olsun.lütfen üzülmeyin her günün kıymetini bilin.
Merhaba cnm evet dedgn gibi bi cok arkadas katildi. Sizin sorun tam olarak neydi azospermimiydi azospermi sebebi neydi cnm :) rabbim evlatlarini bagislasin.. bende hep ikizlerim olsun istiyordum :(

Allah evlatlarınızı size bağışlasın ve darısı bizlere inşlh. evet ben dahil yeni üyeler var. ben bir yıl oldu azospermle tanışalı ama sabırsızlığım sayesinde çok yol kattettim :) sizde biraz hikayenizi anlatırsanız bizede umut olsun lütfen

Canım testis alınmışsa nasıl sperm oluşsun orda yine diğer testise yaparlar teseyi sperm testislerde oluşur başka yerde bulunma imkanı yok
selam aranıza yeni katıldım tese ameliyatı olduktan sonra eger hücre cıkmamışsa 6 ay kadar ilaç igne tedavisi oluyosun.zaten 6ay sürede testis kendini topluyo eger testis sperm üretimi yapıyosa sorun yok gene tek taraflıda ameliyat olunur.

Amin inşallah canım amin. Rabbim hayra yazsın rüyanı. Bende sık sık görürüm bebek, çocuk, hamile rüyalarını. acele etmeyin kendinize zaman ayırın. Eşin iyice toparlasın. Canım tese dikişlerini doktor mu alıyor kendiliğinden mi düşüyor. Çok dikişi var mı eşinin. çok üzülüyorum eşim için ikimizde belli etmemeye çalışıyoruz ama o da baya tedirgin.
iyi geceler tese de hücre cıkıp cıkmadığını artık ögrenebiliyoruz bundan haberiniz var mı bilmiyorum.tese ameliyatı olmadan önce sperm fısh testi yaptırıyosunuz eger teste haploid hücre cıkarsa tesedede hücre bulmak kolay %şansı yüksek.bizde bu testen yaptırdık ve hiç haploid hücre cıkmadı hocamız anlattı tedaviye devam edelim dedi ama ben bi ümit diyerek belki vardır hocam bi olsun ameliyat dedim ama sonuç sıfır gercektende cıkmadı.sizde bu testi yaptırın ona göre ameliyat olun derim.

günaydın canımmmm
inşallahh
nasılsınn
Canim iyiyim sukur seni gordum daha iyi oldum oglusum da iyi sen nasilsin kizin nasil?
günaydın kızlar
cuma günü annemin kolu kırıldı ameliyat oldu bizde memlekete gidip geldik şimdi iyi çok şükür
birde üstüne evde internet yoktu bugün ancak girdim
bizim doktor işide haftaya kaldı önce burada tahlil yaptırıp öyle gidecek
Annene gecmis olsun canim Allah sifalar versin sen nasilsin canim?
kızlar olmadı bu sefer kan testi yaptırdım malesef negatif.doktorum %70 tuttar demişti ama olmadı 2 tane 5 günlük embriyo tranfer edilmişti.kısmet değilmiş.çok üzülüyorum elimde değil.Allahıma sığınıyorum.ikincide nasip eder inşallah rabbim.
Merhaba arkadasim ilk seferde olmasidir tabi istenen ama kismet hersey hayirlisi Allahtan insallah bir dahaki sefere pozitifi gorursun.
Ben durudenizderya öncelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun.durudenizderya olanı açamıyorum şirlfremi kabul etmiyor herneyse eskiler beni tanır.malesef bir sürü yeni arkadaş katılmış bu üzücü ama buradan bir O kadarda bebeğine kavuşup mutlu ayrılanlar oldu.lütfen umudunuzu kaybetmeyin.bizde zorlu tedavilerden geçtik psikolojik bunalımlara girdik şükürler olsun hepsi geçti gitti. inançlı güçlü ve azimli olun.geçtiğimiz yolları
unutmadık ikizlerimizi büyütürken hep dualarımdasınız.Allah maddi manevî yardımcınız olsun.lütfen üzülmeyin her günün kıymetini bilin.
Ve aleykum selam canim nasilsin bidiklar nasil benim bidik da iyi sukurkocaman oldu bile Allahim hepsine hayirli saglikli uzun omurler versin insallah Allaha emanet olun canim.

iyi geceler tese de hücre cıkıp cıkmadığını artık ögrenebiliyoruz bundan haberiniz var mı bilmiyorum.tese ameliyatı olmadan önce sperm fısh testi yaptırıyosunuz eger teste haploid hücre cıkarsa tesedede hücre bulmak kolay %şansı yüksek.bizde bu testen yaptırdık ve hiç haploid hücre cıkmadı hocamız anlattı tedaviye devam edelim dedi ama ben bi ümit diyerek belki vardır hocam bi olsun ameliyat dedim ama sonuç sıfır gercektende cıkmadı.sizde bu testi yaptırın ona göre ameliyat olun derim.
Bizde %2 haploid vardı hoca gozunuz aydın dedi tese olduk sonuç yine hüsran oldu...

Herkese günaydın,evet azoluyduk canım ayrıca benim de tuplerim tıkalıydı.7 yıl tedavi peşinde koştuk.önce uzun süre ege Üniversitesi'nde tedavi gördük.olmadı ara verdik sonra ankarada Recai papuccu da tedavisi gördük tüp bebek yöntemiyle ikizlerimize kavuştuk.

POFUDUK...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)
CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Back
X