Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[QUO"flz01, post: 38141762, member: 331124"]Bizde %2 haploid vardı hoca gozunuz aydın dedi tese olduk sonuç yine hüsran oldu...[/QUOTE]
Flz huc hic yazmaz oldun canim ne yapiyirsunuz en son teseden sonra ersel beye gidecektiniz var mi hayirli gelişmeler

Ayrıca eşim doktoruda müfit hocaydı.biz cakışır kökü,harnup pekmezi,nohut, havuç, kuruyemiş gibi şeyler de yedik ama bol bol kuran ve dua
Durudeniz canim gecen sene yi hatirliyorum çok mücadele verdin doğuma kadar ama rabbim en güzel emanetlerini aldin ne güzel büyümüştür minikler rabbim bir omur boyu onlar ile beraber saglik li musmutlu gunleriniz olsuunn.
Yazdigin çok doğru kuran ve dua rabbim derdi veriyorsa kendine daha da yakinlastirmak için her an her dakika duamiz var rabbime şükür derdimiz sayesinde katinda bilemeyiz ama en sevdiği ve bagusladigi kullari olacagiz belkude.

Canim iyiyim sukur seni gordum daha iyi oldum oglusum da iyi sen nasilsin kizin nasil?

Annene gecmis olsun canim Allah sifalar versin sen nasilsin canim?

Merhaba arkadasim ilk seferde olmasidir tabi istenen ama kismet hersey hayirlisi Allahtan insallah bir dahaki sefere pozitifi gorursun.

Ve aleykum selam canim nasilsin bidiklar nasil benim bidik da iyi sukurkocaman oldu bile Allahim hepsine hayirli saglikli uzun omurler versin insallah Allaha emanet olun canim.

bende iyiyim cnm çok şükür nazımda iyi peşinde koşturuyorum oğluşun yaşına girdmiştir dimi..Allah iyilik versin cnm..
bende seni gördüğüme sevindim eskilerden birisini görünce mutlu oluyorum.

Herkese günaydın,evet azoluyduk canım ayrıca benim de tuplerim tıkalıydı.7 yıl tedavi peşinde koştuk.önce uzun süre ege Üniversitesi'nde tedavi gördük.olmadı ara verdik sonra ankarada Recai papuccu da tedavisi gördük tüp bebek yöntemiyle ikizlerimize kavuştuk.
Ne mutlu size cnm rabbim bizede nasip etsin. Peki azo sebebi neymis canim.

Arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim şimdi geçmişi Okumayı bitirdim microtese den sperm Çıkmayan Arkadaşlara çok üzüldüm Allah sabır versin

Bizde de kötü haberler var maalesef... Eşim iş yerinden ilk defa aldığı check up Hakkını kullanmak için hastaneye gitti ve Karaciğer yağlanması ve büyümesi çıktı yağlanması malum kilodan eşim çok kilolu hatta azo sebebi bu mu diye size sormuştum ama Karaciğer büyümesi yoğun bitkisel ilaç kullanımı sonucu oluyormuş yani kullandığımız onca bitkisel belki sebep oldu bilmiyorum...

Ve en kötüsü eşimin açlık kan şekeri yüksek çıktı Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak ve doktor büyük ihtimalle ilaç kullanmaya başlayAcak dedi yani belki de Ömür boyu ilaç kullanacak tabi bu durum tedaviye nasıl etki eder bi de bu tarafı var... Doktor eşime yüksek diyabet ve kalp. Hastalığı riskin var dedi...çok üzüldüm çok Ağladım dua edin ne olur Cumartesi sonuç iyi çıksın ya şeker hastası ise bunu düşünmek bile istemiyorum :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah daha kötü şeyler çıkmaz
Celalettin Hoca karaciğer yağlanması için Karabaş otu önermişti
İsterseniz kullanabilirsiniz sizlerde

Kizlar ruyanizda hic bebek emzirdiginizi gordunuzmu. Dun gece ruya gordum bi niyetle uyumustum. Dua okuyarak uyudum celalettin hocayla devam edelim mi diye. Ruyamda bi oglum var 6 7 aylik mizmizlanio aç diye dusunup emzireym diorum gogsumu bebegin agzina goturuyorum emmiyo.. sonra ac degil misin diorum konusuo 6 aylik bebek anne sutu aci emmek istemiyorum diyo. Oylece uyandim

Kizlar ruyanizda hic bebek emzirdiginizi gordunuzmu. Dun gece ruya gordum bi niyetle uyumustum. Dua okuyarak uyudum celalettin hocayla devam edelim mi diye. Ruyamda bi oglum var 6 7 aylik mizmizlanio aç diye dusunup emzireym diorum gogsumu bebegin agzina goturuyorum emmiyo.. sonra ac degil misin diorum konusuo 6 aylik bebek anne sutu aci emmek istemiyorum diyo. Oylece uyandim
canım geçenlerde yazmıştım rüyamda bebek emzirdim diye çok başka bir rüyaydı uyandığımda göğsüm tuhaftı hatta sonrada duşundum acaba gerçekte yaşayamayacağım için mi Allah bana bu duyguyu tatdırdı diye

Herkese hayırlı cumalar.. Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin. Kızlar şuan yoldayız ve ankaraya dr.kaan beyle görüşmeye gidiyoruz dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönelim..
inşallah canım şu mübarek saatler de inşallah duaların kabul olur

canım geçenlerde yazmıştım rüyamda bebek emzirdim diye çok başka bir rüyaydı uyandığımda göğsüm tuhaftı hatta sonrada duşundum acaba gerçekte yaşayamayacağım için mi Allah bana bu duyguyu tatdırdı diye
Oyle seyler dusunme cnm Rabbim insallah nasip eder. Bi dua okuyup oyle uyudugum icin haberci bi ruya mi dedim. Ama cokta dusunmesem iyi olck :)

Oyle seyler dusunme cnm Rabbim insallah nasip eder. Bi dua okuyup oyle uyudugum icin haberci bi ruya mi dedim. Ama cokta dusunmesem iyi olck :)
ben anlamına bakmıştım hemen kotuydu anlamı ama ben genelde kotu anlamlı ruyalara inanmam aman rüya işte derim iyilerde çok inanırım mesela bi gecede rüyamda ayva yiyordum onun anlamıda çok güzel bebeğinin olmasıymış gelde inanma ama şimdi :)

Herkese hayırlı cumalar.. Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin. Kızlar şuan yoldayız ve ankaraya dr.kaan beyle görüşmeye gidiyoruz dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönelim..
Allah yardımcınız olsun canım,hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bizde %2 haploid vardı hoca gozunuz aydın dedi tese olduk sonuç yine hüsran oldu...
haploid hücre cıkması çok güzel demek ki tedaviye cevap veriyo hemen ümitsizlige kapılmamak lazım %2 ilaç tedavisine devam ederse çoğalır eger eşinizin testesteron hormonu düşükse herakşam mutlaka ısırgan çayı yapın içsin o yükseltiyo testesteron hormon çok önemli eger bu yükselirse testisde sperm üretimi var demek ilaç takviyesiyle canlanıcak.inşallah rabbim büyük güzel sonuçlar alıcaz imtihan dünyasndayız bizlerinde imtihanı böyle isyan etmek pes etmek yok devam gittiği yere kadar.hayırlı güzel günler inşallah.

Canım iyi yolculuklar güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz dualarımız seninle.

Kizlar buarada hocayla gorustuk pregnyl haftada 2 devam edicez ersel beyi arayin gorusun ben.onunla goruscem dedi. 3 ay sonra tekrar gelin demis bizim memleket cok uzak biliyosunz gidene kadar baya bi sorun atlattik mayis gibi gitmeyi dusunuyorz. Birde ersel beyin ilaclari cok pahalli mi kizlar ???
canım giremedim ne zamandır yeni tedaviniz olumlu olur inşallah bie de sana hayalim77 yi soracağım merak ettim onu ne yapıyor acaba

kızlar olmadı bu sefer kan testi yaptırdım malesef negatif.doktorum %70 tuttar demişti ama olmadı 2 tane 5 günlük embriyo tranfer edilmişti.kısmet değilmiş.çok üzülüyorum elimde değil.Allahıma sığınıyorum.ikincide nasip eder inşallah rabbim.
canım yeni gördüm bir dahakine ,nşallah o test pozitif olacak

canım eşimde tese olacak ve bu dr a bizde gitmeyi düşünüyoruz
maşallah tecrübeli bir dr

canım yeni gördüm teseye mi karar verdiniz? neden ? ŞİMDİDEN HAYIRLI SONUÇ ALAMAYI NASİP ETSİN ALLAHIMMM

canım yeni gördüm teseye mi karar verdiniz? neden ? ŞİMDİDEN HAYIRLI SONUÇ ALAMAYI NASİP ETSİN ALLAHIMMM

Evet canım teseye karar verildi
Eşimde inmemiş testist sorunu olduğu için çıkış olmuyor
Hem indirme ameliyatı hemde tese yapılıcak
İnmemiş testist çok zararlı mutlaka indirilmesi gerekiyor
Eğer indirilmezse ileride ciddi sorunlara yol açabiliyor

Bu arada eşimin testislerinde kireçlenme çıktı
Bir dr önemli değil dese de diğer bir dr kireçlenme olan testist ileride alınır diyor
Daha hangi dr a gideceğimizi karar veremedik
Araştırıyorum öyle işte

Back
X