Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bence sizin sonuç güzel çıkacak BELGİN
şuan içime öyle doğdu valla :Saruboceq:
aman bizimki gibi kötü sonucu ALLAH kimseye yaşatmasın lmaz:

canım benim allah razıolsun neden öyle diyosun sizingibi kliferm sendromumuydu neydi bulunan oluyo niye böyle düşünüyosun..

canim insallah iyi cikar bende iyi cikacagina inaniyorum
insalllah gelcek hepimizin bebegi canim hayirlisiyla

inşallah canım tek istegimiz bu şu anda hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize:Saruboceq:

canim insallah temiz cikar bu sefer kavusursun bebegine canim dualrimda hep varsiniz kizlar rabbim hepimizin yardimcisi olsun

inşalllah canım inşallah temiz çıkıcak ve bebişin sana gelicek seninle olucak, yaa bana şey gibi geliyo bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum burda sizlerin sorunlarını okudukça hepinizin tedavi olup eninde sonunda bebişlerinize kavuşucanı düşünüyorum, yani en azından tedavi olma şansınız var, bizim gibi klinefelterlilerin işi tedavileri daha zor hatta imkansıza oynuyoruz, tamam umut olsunun eşinde çıktı ama onun eşinde daha öncede çıkmış, benim eşimde daha önce çıkmadı şimdide çıkmıcak gibime geliyo, ayyy kızlar ben evde yanlızım ağlamaklımoldum ümitsizliğe kapıldım yine senağlamasenağlama

Son düzenleme:
umutolsun canim dollenmen olmus cok sevindim gozun aydin.... umudunu kaybetme canim seninkilerde insallah dollenir, zor kismi gecdiniz spermler bulundu, bundan sonrada insallah daha kolay olur her sey canim

canim niye böyle diyorsun herseyin vardir bir tedavisi sizde tedavi oluyorsunuz
esin tese oldumu senin?

canım niye öyle diyorsun olacak hepimizin olacak allahım büyük bizede gönderecek boynumuzu bükük koymayacak..

ÇİÇEK evet canım daha önce burda izmirde 3sene önce tese oldu sperm çıkmadı.

canim olumsuz düsünmeyelim canim benim esimdede cikmadi insallah ikinciye cikacak insallah hepimizin bebegi olacak allahim bizide görecek

KIZLAR BUGÜN NE KADAR DOLU toik kızlar ben mutluyum ama umudunu kaybetmeyle beraberdik akşama kadar onun biraz canı sıkkın sizce sonradan dölleme olabilirmi kızlar ben napayım cok heyecanlıyım

KIZLAR BUGÜN NE KADAR DOLU toik kızlar ben mutluyum ama umudunu kaybetmeyle beraberdik akşama kadar onun biraz canı sıkkın sizce sonradan dölleme olabilirmi kızlar ben napayım cok heyecanlıyım

canım bilmiyorumki inşallah olur ikinizde kavuşursunuz yavrunuza bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…