bence sizin sonuç güzel çıkacak BELGİN
şuan içime öyle doğdu valla :Saruboceq:
aman bizimki gibi kötü sonucu ALLAH kimseye yaşatmasınlmaz:
sevgicim selvacim sagolun kizlar simdilik sonuclar güzel insalah ilerdede güzel olur
vallahi tatlım bir hafta dediler oda perşembe günü ama bilmiyorum inşallah temiz çıkar biliyomusun emre bey le konuştuktan sonra bide eyüp sultana gittim sanki bu sefer bebeğim bana gelecekmiş gibi içim kıpır kıpır oldu inşallah bu sevincim boşa çıkmaz.
cicekcigim gozun aydin canim sonuclar iyi cikmis insalah hep boyle gider canim
vallahi tatlım bir hafta dediler oda perşembe günü ama bilmiyorum inşallah temiz çıkar biliyomusun emre bey le konuştuktan sonra bide eyüp sultana gittim sanki bu sefer bebeğim bana gelecekmiş gibi içim kıpır kıpır oldu inşallah bu sevincim boşa çıkmaz.
canim insallah temiz cikar bu sefer kavusursun bebegine canim dualrimda hep varsiniz kizlar rabbim hepimizin yardimcisi olsun
inşalllah canım inşallah temiz çıkıcak ve bebişin sana gelicek seninle olucak, yaa bana şey gibi geliyo bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum burda sizlerin sorunlarını okudukça hepinizin tedavi olup eninde sonunda bebişlerinize kavuşucanı düşünüyorum, yani en azından tedavi olma şansınız var, bizim gibi klinefelterlilerin işi tedavileri daha zor hatta imkansıza oynuyoruz, tamam umut olsunun eşinde çıktı ama onun eşinde daha öncede çıkmış, benim eşimde daha önce çıkmıcak gibime geliyo, ayyy kızlar ben evde yanlızım ağlamaklımoldum ümitsizliğe kapıldım yine senağlamasenağlama
ÇİÇEK evet canım daha önce burda izmirde 3sene önce tese oldu sperm çıkmadı.
KIZLAR BUGÜN NE KADAR DOLU toik kızlar ben mutluyum ama umudunu kaybetmeyle beraberdik akşama kadar onun biraz canı sıkkın sizce sonradan dölleme olabilirmi kızlar ben napayım cok heyecanlıyım
kızlar iyi akşamlar belgğincim sonuç bu haftamı açıklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?