umutolsun senin adına çook sevindim gerçekten hepimize omut oldun,darısı başımıza,inşallah umudunukaybetmeninde biran önce döllenmesi gerçekleşir.sen ankarada mısın şimdi tüp bebeğide mi kaan aydosun orda yaptırıyorsun?KIZLAR BUGÜN NE KADAR DOLU toik kızlar ben mutluyum ama umudunu kaybetmeyle beraberdik akşama kadar onun biraz canı sıkkın sizce sonradan dölleme olabilirmi kızlar ben napayım cok heyecanlıyım
ya ben şuan evde yanlızım eşimin işleri yoğun 10 da geliyo, bu bilgisayarda olmasa sizlerde olmasanız patlıcam sağa bakıyorum ses yok soluma bakıyorum ses yok, yaa diyorum şimdi bi çocuğum olsaydı benim evimde cıvıl cıvıl olsaydı, ayy kızlar ben çok kötü oldum yaa, salya sümük oldum burda, neyse sizinde başınızı ağrıtıyorum...canim olumsuz düsünmeyelim canim benim esimdede cikmadi insallah ikinciye cikacak insallah hepimizin bebegi olacak allahim bizide görecek
iyiyim cnm sen nasılsın,uzun zamandır yazmıyorum ama sizi hep takip ediyorum,bizim tedavide ağustos ayında başlayacak allah izin verirse bekliyoruz işte.sen naptın nasıl gidiyorhoşgeldin handenuz nasılsın..
KIZLAR BUGÜN NE KADAR DOLU toik kızlar ben mutluyum ama umudunu kaybetmeyle beraberdik akşama kadar onun biraz canı sıkkın sizce sonradan dölleme olabilirmi kızlar ben napayım cok heyecanlıyım
merhaba sevgidolu,nasıl bir tedavi bu biraz bahseder misinkaan hoca daha önc ebize bahsetmemişti emre beye gidince emre bey patoloji sonucumuza bakarak maturasyon arresti sizin durumunuz dedi işte bize yurtdışında uygulanmış bir tedaviyi anlattı biraz pahalı hemde kesin sonuç yok ama isterseniz deneriz dedi 40 hasta üzerinde yapılmış 10 tanesinde sperm bulunmuş şans sonuçta bizde bu makaleyi kaan hocaya yolladık oda evet böle bir uygulamayı bizde yaptık hatta bazı hastalarda sonuç aldık ayrıca bizim uyguladımız öle opahalı bir tedavi değil tek şart fsh normal sınırlarda olcak dedi
ya ben şuan evde yanlızım eşimin işleri yoğun 10 da geliyo, bu bilgisayarda olmasa sizlerde olmasanız patlıcam sağa bakıyorum ses yok soluma bakıyorum ses yok, yaa diyorum şimdi bi çocuğum olsaydı benim evimde cıvıl cıvıl olsaydı, ayy kızlar ben çok kötü oldum yaa, salya sümük oldum burda, neyse sizinde başınızı ağrıtıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?