Eyinas 1.senin amacın eğer doktor yanlışlarını söylemek olsaydı,ilk başta K.aydosu bukadar eleştirmen gerkirdi,eğer ben senin yerinde olsaydım,K.aydos bana aylarca hazır testesteron kullandırıp sonrada mikro tese yapsaydı ben birdaha ona tedavi için gitmeyi aklımın ucundan bile geçirmezdim,senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
2.Ben nebidonun çocuk isteyenlerde uzun süreli kullanılmasının kesinlikle yanlış olduğunu biliyorum,hazır testesteron olduğunu çok iyi biliyorum ama 1 kere 2kere vurdurdunmu etkisinin 2 sene geçmediğini bilmiyorum bunu söyleyen sensin ki,demekki öyle değilmiş çünkü bunu Türkiye'nin en iyi üroloji doktorlarından biride veriyor hastalarına
3.bana durumunu anlatmanıda samimi bulmuyorum demişsin neden bahsettiğini anlamadım.
4.Arif beye eşim cumartesi gidemedi vardır bundada hayır demiştim,ogün eşim gidemedi Arif beye,Arif bey yüzünden olmadı,pazarteside Arif bey telefonunu açmadı oyüzden gidemedi onuda açıkca yazdım zaten,merak etme ben polyannacılık oynamam,hiçbirşey benim çocuk sahibi olmamdan ve eşimden önemli değil ,eğer yanlış birşey olursa herzaman söylerim tedavimi sorgularım,sorguluyorumda ama vardır bundada bir hayır demeninde yanlış birşey olduğunu polyannacılık olduğunu senden duyuyorum,keşke sende bazen diyebilsende bu kadar katılaşmasan,herşeye olumsuz bakmasan,herşeyin altında olumsuz birşey aramasan,belki ozaman daha mutlu olabilirsin.Benden bukadar saygılar...