Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben diyorumki al birini vur ötekine.ben hiçbirinin hiçbirinden iyi olduğunu söylemiyorum.belki kaan hocada böyle büyük iddiası olsa azospermin kökünü kazıyacağım dese ve kazımazsa onada sadece umut taciri derdim merak etme.bilim insanı zaten iddialı konuşmaz.bilirlerki bilim değişkendir.k.aydosa karşı zaten soru işaretlerim olmamış olsaydı onunla devam ederdim.demek ki ondada soru işareti olmuş.benim doktorumu aklama çabam yok.doğruysa doğru yanlışsa yanlış.anca kader nasip demek ten başka şeylerde derim.yazdıklarımla bu kadar rahatsızlığını biliyorum.dost acı söyler.
eyinas63 canım sen şimdi hangi doktortasın kaan hoca hakkında biraz bişeyler yazarmısın kaç sene tedavi oldun nasıl sonuçlar aldın merak ettim

Kaan aydos bize iyi gelmedi hormonlarimiz daha kötü oldu bizimki ama sizin sorununuz ne bilmiyirum iyi arastirin dr lari arastirin hepsini kendiniz karar verin ben kimseyi iyi veya kötü yonlendirmiyorum arksdaslar sadece kendimin aldigi karari tutumu soyluyorum
sizde soorun neydi acaba neden iyi gelmedi kaç sene tedavi oldunuz?

valla benim iddia yanlış olsa nebido kullananların şimdi çıkışı olmuştu.ne hikmettir daha hücre ve mikron boyutunu geçememişsiniz canım.
ya arkadaşlar bi c.peru tutturdunuz gidiyosunuz merak ettim bu doktor üroloji andraloji doktorumu cerrahmı ney branşı

bana doktorumun dediği buydu.bir nebido bir yıl iki nebido iki yıl diye.hatta çocuk istemeyen ereksiyon problemi olan hastalarada nebido veriyoruz dedi.bu bir erkek korunma yöntemi diyebiliriz dedi.bizim tesemizide 2 yıl bitmeden yapmadı.zaten hazır testesterondur.dışardan testesteorunu yükselseltip fsh sıfırlamak için verilir.ama bu iğne kağıt üzerinde değeri düzenlerken içerde üretimi durdurur.zaten birçok doktor bu tedaviyi artık uygulamıyor..emre bakırcıoğlunun sayfasındada okumuştum ama link vermeyi beceremiyorum.öğrendiğimde paylaşırım.
bunu sana hangi doktor dedi bu doktorlarıda anlamak mümkün değil fsh sıfırken nasıl onu tekrar sıfırlıyo

2 yila yakindir bu sayfayi okuyorum bu geceye kismet oldu yazmak, Arkadaslar benim esimde peruya tedavi oldu ama hic bir sonuc alamadi ne yazikki, ve biz bu sitede peruya olan metiyeleri gordukten sonra tedavi olmaya karar verdik ama olmaz olaydik bos yere gecen 8 ay bosa akan paralar bi taraftan erselin sacma sularina verilen paralar bivtaraftan ic hastaliklari doktorunun espirileri icin odenen 200 liralar. Her kontrolde verilen paralar bide Allah rizasi icin yapiyorlarmisya :) hakkimi helal etmiyorum bizi denek yerine koydular yok bide soyle deneyelim yok boyle yok germ etti super yok efendim germ azaldi super bolunmuste hic ilerleme yok ama nedense hep hersey super aklimiza tukurelim o kadar zorlukta okadar para verdik ic hastaliklari doktoruna bu bizim yaptigimiz turkce hocasindan matematik dersi almak gibi dur ama belki hoca kendini gelistirmistir turkce hocasi ama zamaninda matematigi kotuymus calismis simdi duzelmis :) ya arkadas o kadar abartiliyorki ben burda peru azospermiymis yenmis diye duydum gittik hocanin anlatisina gore sayi sorunu varmis nerden nereye, Allah herkese yardim etsin kimseyi savunmuyorum parayi dusunen hastayi dusunmeyen herkesin cani cehenneme. Verecek olan Allah doktor sebep sadece ama bi sakince oturup dusunun facedeki sayfada militanlari var hocanin laf ettirmiyorlar ayni insanlar burdada olabilir ve burdaki reklamlarla facede cogaldilar bu admin tedavi ettigi bir kac hastanin resmi var eger dogruysa ki insallah dogrudur onlarda hipolu azolu olupta cocugu olan yok bir kac kisi var facede onlar da surekli bizde olude olsa cikis basladi diyolar ama aylardir ayni sey sonuc yok vaska kiside yok bana cok kotu kumpasa dusurulduk gibi geliyor umarim yaniliyorumdur, ama bir dusunun ha bu arada umarim bu son soledigim yanlistir ama azolarin teseden baska cozumu yok gibi o yuzden paragoz kaan emre vs vs surekli tese yapiyolar

2 yila yakindir bu sayfayi okuyorum bu geceye kismet oldu yazmak, Arkadaslar benim esimde peruya tedavi oldu ama hic bir sonuc alamadi ne yazikki, ve biz bu sitede peruya olan metiyeleri gordukten sonra tedavi olmaya karar verdik ama olmaz olaydik bos yere gecen 8 ay bosa akan paralar bi taraftan erselin sacma sularina verilen paralar bivtaraftan ic hastaliklari doktorunun espirileri icin odenen 200 liralar. Her kontrolde verilen paralar bide Allah rizasi icin yapiyorlarmisya :) hakkimi helal etmiyorum bizi denek yerine koydular yok bide soyle deneyelim yok boyle yok germ etti super yok efendim germ azaldi super bolunmuste hic ilerleme yok ama nedense hep hersey super aklimiza tukurelim o kadar zorlukta okadar para verdik ic hastaliklari doktoruna bu bizim yaptigimiz turkce hocasindan matematik dersi almak gibi dur ama belki hoca kendini gelistirmistir turkce hocasi ama zamaninda matematigi kotuymus calismis simdi duzelmis :) ya arkadas o kadar abartiliyorki ben burda peru azospermiymis yenmis diye duydum gittik hocanin anlatisina gore sayi sorunu varmis nerden nereye, Allah herkese yardim etsin kimseyi savunmuyorum parayi dusunen hastayi dusunmeyen herkesin cani cehenneme. Verecek olan Allah doktor sebep sadece ama bi sakince oturup dusunun facedeki sayfada militanlari var hocanin laf ettirmiyorlar ayni insanlar burdada olabilir ve burdaki reklamlarla facede cogaldilar bu admin tedavi ettigi bir kac hastanin resmi var eger dogruysa ki insallah dogrudur onlarda hipolu azolu olupta cocugu olan yok bir kac kisi var facede onlar da surekli bizde olude olsa cikis basladi diyolar ama aylardir ayni sey sonuc yok vaska kiside yok bana cok kotu kumpasa dusurulduk gibi geliyor umarim yaniliyorumdur, ama bir dusunun ha bu arada umarim bu son soledigim yanlistir ama azolarin teseden baska cozumu yok gibi o yuzden paragoz kaan emre vs vs surekli tese yapiyolar
canım onların işi bu azonunda gercekten iğnelerden ve teseden başka şansı yok ha rabbim nasip ettiyse o başka.rabbim nasip ediyo bizde diyoz ha iğneden teseden.aynen ölümde azraile suç bulunmuyo hep bi sebebden ölünüyo.konuya geleyim bu doktorlara gitmeye mecburuz çünkü biyandan rabbimden istiycen biiyandanda doktorlardan yardım.bunlar ilk başka para göz değiliz ayagına yatıyolar sonra işin içine tese girince gercekler ortaya cıkıyo bizde diyoruz olsun yeterki hoca veya doktor milyarlar senin olsun sonra teseden cıkıyoz kıçımıza bakarak kürkçü dükkanına dönüyoz.hayat böyle neyapcaz kader deyip gecicez.

Arkadaslarim dostlarim hayirli geceler kardesimin asker ugurlamasi telasindan okuyamadim ne ollmus boyle burada lutfen sakin olalim bizim tek derdimiz evlat ewet birine yanlis gelen birine sifa olur sifa olan da yanlis gelen de istediklerini soylemek yazmakta ozgurdur dileyen inanir dileyen inanmaz ama eyinas kardesimizin de ustune gitneyelim yasadiklari agir 11 yilin acisi var ve bu aciyla burada paylasiyor ve begnmedgini verim alamadgini belirtiyor inanmk ya da inanmamk sizin elinizde herkes bir sifa ariyor benim icin a dr iyi sizin icin b onun icinse her ikisi de kotu ya da iyi birbirimize tahammul edebilelim ben arkdslrin soyledgi 1.gruba giriyrum sanirim ama mamtigima dogru gldgi icin yazyrum kimseyi savunmk adina degil ya da yermek adina degil amac bir araclar farkli olabilir Alh hepimize saglikli hyrli evlatlar nasip etsin uc gunluk dunyada kalp kirmaya degmez 25 aralik p.sembe gunu doguma giriyrm nasip olursa hepinizin dualarini bekliyorumm Allha emanetsini...

ALLAH hayirla saglikla versin bebegini,doyasiya op kokla......dualarimiz seninle. ve tum bebek isteyenlere..bizi habersiz birakma bebegin kiz mi erkek mi?

Ewet canım biz sadece onda tedavi olduk ama üçüncü teseyi istemeyince sperm bankasına gidin deyince tedaviyi bıraktık ama ondan başkada kime gitcez bilmiyorum Memorial Hastanesindeki doktor bile bize kaan hoca Türkiyedeki en iyi doktor dedi üçüncü tese yine yaptirsam yine kaan hoca ya gideriz heralde bizi bilen o diye

selam canim
(sperm bankasina gidin diyen bir dr ne kadar iyi bir dr olabilirki? cok yazik)

Arkadaslarim dostlarim hayirli geceler kardesimin asker ugurlamasi telasindan okuyamadim ne ollmus boyle burada lutfen sakin olalim bizim tek derdimiz evlat ewet birine yanlis gelen birine sifa olur sifa olan da yanlis gelen de istediklerini soylemek yazmakta ozgurdur dileyen inanir dileyen inanmaz ama eyinas kardesimizin de ustune gitneyelim yasadiklari agir 11 yilin acisi var ve bu aciyla burada paylasiyor ve begnmedgini verim alamadgini belirtiyor inanmk ya da inanmamk sizin elinizde herkes bir sifa ariyor benim icin a dr iyi sizin icin b onun icinse her ikisi de kotu ya da iyi birbirimize tahammul edebilelim ben arkdslrin soyledgi 1.gruba giriyrum sanirim ama mamtigima dogru gldgi icin yazyrum kimseyi savunmk adina degil ya da yermek adina degil amac bir araclar farkli olabilir Alh hepimize saglikli hyrli evlatlar nasip etsin uc gunluk dunyada kalp kirmaya degmez 25 aralik p.sembe gunu doguma giriyrm nasip olursa hepinizin dualarini bekliyorumm Allha emanetsini...
canım arkadaşım hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.25 aralık senin hasretinin sona erdiği ulaşılması zor bir gün olacak.duanda bizede yer ver canım.
benim yüzümden sizde kategoriye ayrıldınız canım boşver.onlar herkesi kategoriye koymuşlarda kendileri hangi kategorideler onu merak ettim.ben inanmadığımı ilk günden yazıyorum.başka üyelikle girip artık yazdıklarına tahamül edemediğim için giriş yaptım yalanıyla değil.ilk günden gittiğim bütün doktorların iyi ve kötü yönlerinin yazdım.kimse amcamızın oğlu değil deyip onu haşa peygamber yerine koyma saçmalığınıda anlamıyorum.ben hiç çekinmeden yazarken kimseyi suçlamadım senin yüzünden olumsuz birşey yazmıyorum diye.madem hakikat peşindesiniz yazın o zaman bu doktor yıllardır hala inişlerden çıkışlardan bahsediyor.biz hiç çıkmadık diye.hala spermatid çıktı şu mikron oldu bu mikron oldu.
yakında bana hoca senin yüzünden başarısız hocanın moralini bozuyorsun derlerse şaşırmam.zaten facedeki fanlarını görsen hocanın eşim allah senden razı olsun şimdi bizde böyle gözü kör dalacaktık diyor.ve ordaki fanlar ne hikmetse hipolu olup doktorlar ölüden sperm çıkar senden çıkmaz demişmiş.yalan hiçbir hipoluya doktor söylemiyor.yada kendilerini avutuyorlar.bunlar resmen şebeke oluşturmuşlar.işin içinde olduğum için biliyorum.bana saldırılarından vazgeçip kendilerine dönseler.kendilerinde para çok ne yapacaklarını bilmiyorlar.ama biz ona her gidişimizde allahım ek masraf çıkarmı diye beynimiz patlıyordu.1yılda çıkmayacağını bilerek antepten istanbula saçma sapan yerde spermiyogram verişimizde cabası.sırf o spermiyogram için bile epey masraf oluyordu.kusura bakmayın herkes istanbul ve çevresinde oturmuyor.giderken istediği hediyeleri bile almak için eşimin ek dersi gidiyordu.ben para bir şekilde kazanırım arkamda bırakacak çocuğum olmadıktan sonra diyemiyorum kusura bakmasınlar.madem hayır madem allah rızası baktım olmuyor allah rızası için kendimi hazır hissettiğimde evlat edinirim.bir kadersizi kendi kadersizliğimle birleştirip kaderimizi güzelleştiririm.ona yuva bana evlat olur.bunun için bütün umudum tükenmeli.ama hala immatür hücre yuvarlak hücre deyip insan avutursan nasıl olacak.burda o doktorla 2 yılı bitiren şimdi 3 yılı doldurmak üzere.değişen ne merak ediyorum.

eyinas63 canım sen şimdi hangi doktortasın kaan hoca hakkında biraz bişeyler yazarmısın kaç sene tedavi oldun nasıl sonuçlar aldın merak ettim
canım eşim daha 27 kasımda tese oldu.daha çok taze.biraz kesi yeri tam iyileşsin kendini toparlasın bir yerden başlayacağım.kaan hoca spermatidler için gelişme kaydetmişse devam edebiliriz.emre hoca 3.tese olsun derse yaz tailini bekleyeceğiz.aslında artık hormonlara takılmıyorum.bu yüzdende kendi hormonlarıyla tdavi olsun istiyoruz.burda fsh 60 olup sperm çıkanı gördüm.bizim gibi mükemmel olup totosunun üstüne oturanı gördüm.bu yüzden hormon tedavisinin testis kaynaklı üretim bozukluğu olanlarda işe yaramadığını düşünüyorum.bende hangi androloğa gittiysem kaan hoca bir numara dediler.bunu boşuna söylediklerini düşnmüyorum.selahattin hoca haziranda yurt dışına gideceğim sizin için gelişme olursa size döneceğim dedi.bende çok umutlu değilim.bizde kök hücrenin çok işe yarayacağını söyledi.ben artık iğne istemiyoruz dedim.sadece iğne değil spermatidlerin labaratuar ortamında desteklenip sperme dönüşeceğinden bahsetti.buna inanıyormuyum hayır.5 yıldır ben kök hücreyi bekliyorum ve bize 5 yıl evvel bir imzaya bakıyor demişlerdi.
kaan hocanın aslında bu işi çözeceğine inanıyorum.çünkü gerçekten çok başarılı sonuçları var.dünyadaki gelişmeleri takip ediyor.bi kaan hocayla 2009-2010 tanıştık.tese öncesi 1 yıl tedavi olduk.elonge spermatid çıktı.o zaman öyle yoğun tedavi olmadığı halde böyle çıktı.bize sizden ümitliyim çocuklar dedi pes etmeyin dedi.öyle sperm bankası önermedi.6 ay sonra tese önerdi.ama bu arada bize testojel verdi.ona kızdığım testojel hazır testesteron dışardan verildiğinide üretimi durdururmuş.bizde bilmiyorduk.şimdiki gibi yazılsaydı kullanmazdık.zaten selahattin hoca testojel nebido sustanon kullananların çocuk istemeyenlerde kullanıldığını duyduk.burda nebido zaten sürekli vurulan birşey değil demelerine inanma.bu kadar etkili olmazsa 45 günde hormonlar sıfırlanmazdı.demekki bayağı etkisi yüksek.biz kaan hocada bir tane c.peruda2 tane vurlduk.bazen tedavi olmamal en iyisi diye düşünüyorum.bunlarla kağıt üzerindeki değerler mükemmelleşti ama içerdeki üretim durmuş haberimiz yoktu.ben herşeye rağmen kalbim kaan hocada.en azından seni haftada 5 gün iğne verirken 40 kere düşünür.ben hiç duymadım.mail yoluyla sonucunu takip eder.ama telefonla ulaşamazsınız.onunda eksileri olsada gittiğim doktorlar arasında denediğim tedavisini aldığım doktorlar arasında işini iyi yapmaya çalışanın o olduğunu düşünüyorum.onunlada olumlu sonuç alan var almayanda var.bu iş şans kader nasip.bu uğurda sömürülmemek en iyisi.yoksa kimsede sihirli değnek yok.hiçbiri bu işin kökünün kazınacağını düşünmüyor.aksine kısırlık bu kadar yaygınlaşmışken doğal yiyecek temiz oksijen yok iken zaten bu iş artacak.hakkımızda hayrlı kapılar açsın mevlam.size bu işi ben bitireceğim diyenlerden uzak durun.benim edindiğim tecrübe bunlar.

Eyinas 1.senin amacın eğer doktor yanlışlarını söylemek olsaydı,ilk başta K.aydosu bukadar eleştirmen gerkirdi,eğer ben senin yerinde olsaydım,K.aydos bana aylarca hazır testesteron kullandırıp sonrada mikro tese yapsaydı ben birdaha ona tedavi için gitmeyi aklımın ucundan bile geçirmezdim,senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
2.Ben nebidonun çocuk isteyenlerde uzun süreli kullanılmasının kesinlikle yanlış olduğunu biliyorum,hazır testesteron olduğunu çok iyi biliyorum ama 1 kere 2kere vurdurdunmu etkisinin 2 sene geçmediğini bilmiyorum bunu söyleyen sensin ki,demekki öyle değilmiş çünkü bunu Türkiye'nin en iyi üroloji doktorlarından biride veriyor hastalarına
3.bana durumunu anlatmanıda samimi bulmuyorum demişsin neden bahsettiğini anlamadım.
4.Arif beye eşim cumartesi gidemedi vardır bundada hayır demiştim,ogün eşim gidemedi Arif beye,Arif bey yüzünden olmadı,pazarteside Arif bey telefonunu açmadı oyüzden gidemedi onuda açıkca yazdım zaten,merak etme ben polyannacılık oynamam,hiçbirşey benim çocuk sahibi olmamdan ve eşimden önemli değil ,eğer yanlış birşey olursa herzaman söylerim tedavimi sorgularım,sorguluyorumda ama vardır bundada bir hayır demeninde yanlış birşey olduğunu polyannacılık olduğunu senden duyuyorum,keşke sende bazen diyebilsende bu kadar katılaşmasan,herşeye olumsuz bakmasan,herşeyin altında olumsuz birşey aramasan,belki ozaman daha mutlu olabilirsin.Benden bukadar saygılar...
nebidonun uzun süreli kullanımı nasıl oluyor merak ettim.bir tanesi bile bütün hormonları sıfırlarken uzun süreli kullanımından kasıt ne anlamadım.zaten 90 günde iki tane vuruluyor en yakın tarih.daha hala uzun kullanımını söyleyip yanlış yönlendiriryorsun.bunu hangi doktot verirse versin kim olduğunun bir önemi yok çocuk isteyenlerde asla bu verilmez verilse bile arkadaşlar sakın kullanmayın.ve asla hormonlara takılmayın.hormon değeri alt üst olanlarda ben tesede sperm çıktığını duydum ve okudum.ama hormon değerini mükemmeleştirenlerinde sperm çıkmadığını gördüm.bu iş hormonlarla çok alakalı olmadığını düşünüyorum.çok fazla polyana olduğunu düşünüyorum kendiminde asla polyana olacağını düşünmüyorum.benim üzüntümün sebebi ortadayken onu yok sayamıyorum.her şerde bir hayrın olduğunu bütün tedavilerimde biliyorum.ben buna üzülüyorum.üzülmek bunu kabul etmemek değildir.sizin sadece işinize gelince böyle düşünmenizden rahatsızım.ben mutsuz olduğumu ve gerçeklerimi kabul ediyorum çünkü sebebim ortada.benim bu durumda o la la yapmam saçma.ama siz bence oturup gerçeginize bakın.neden bu kadar mutluyum daha olduğum yerdeyim diye bir düşünün.ben realistim.ben belkide gerçeklerle mutluyum.o kadar yanlış şeyler yaşadığını biliyorum ama yazmadığını eleştiremediğinide gödüm.ben sizin üstüme gelmenize rağmen doktorlarımın olumsuzluklarınıda yazıyorum.yada daha gidip tanışmadığım elektiriğinin bile ne olduğunu bilmediğim sadece duyumlarımla yeni arkadaşlara doktor tavsiyesinde bulunmuyorum.bence kırın kabuğunuzu ve yazın korkmadan.belki sonrası yıkımınız daha az olur.hem gördünü değilmi kimse benim için değil gelip yazacak birşeyleri olmadığı için gelmior.onlarda sıkıldı ha hasan kel ha kel hasandan.yani ha immatür germ hücre ha immatür germ hücrenin oranı.artık bu konuyu kapatın hani çok sıkılmıştınız bunlardan.şimdi niye başkasını sıkıyorsunuz.verecek cevap bulamadığımdan değil samimiyetinize inanmadığım için yazmayacağım.gülerim olduğunu ben anladım sende bakarsan anlarsın.birşeyi bilmek için illa birinin demesine gerek yok.aramızdaki fark ben başımı kuma gömmeden bakıyorum siz illaki biri söyleyince göreceksiniz.

İkinci TESE ile olgun sperm hücresi bulma şansını tahmin ettiren bir parametre, ilk uygulamada alınan biyopsidir. Eğer ilk TESE sırasında testislerden biyopsi alınmışsa, biyopsi materyali bir kez daha dikkatle incelenmeli. Bu konuda en geniş çalışmayı Amerika St Louis’den Dr. Sherman Silber yapmıştır. Silber’in sonuçlarına göre; biyopsi dokusunda her tüp başına ortalama 3’ün üzerinde spermatid dediğimiz olgunlaşmamış sperm hücresi sayılıyorsa, bu olgularda daha dikkatli bir mikroTESE yapılırsa olgun sperm hücresi bulunabilir. Araştırıcılar bu durumda ejakulat da bile olgun sperm hücresinin çıkması gerektiğini söylemişlerdir. Buna dayanılarak, eğer daha önceden sadece testis biyopsisi yapılmışsa ya da TESE sırasında biyopsi de alınmışsa, biyopsi örneklerinin yeniden incelenmesi önerilir. Tubül başına üçün üzerinde spermatid görülürse, ikinci TESE ile sperm bulma şansının olduğu kanısına varılabilir. BUNU KAAN HOCA nın sitesinde okudum kızlar şimdi Arif beyin yaptığı spermiogramda spermatidleri yazıyo aynı şeymi acaba biyopsiyle bakılanla kafam karıştı bilen varmı
hayır aynı şey değil canım.arif normal spermiyograma bakıyor.yani mililitre olarak ama kaam hocanın dediği biyopsi dokusu.hani aldıkları parçalardaki tübüllerdeki sayıyı kast ediyor.yani biyopside aldıkları parçalarda 3 tane spermatid olduğunda tesede dikkalti bakılırsa olgun sperm hücresi görüleceğinden bahsediliyor.kaan hocanın burda bahsettiği normal semen analizi değil canım.

Canimm hayirli dogumlar olur insallahh. Sapasaglam yavrunu kucagina alirsin insallahh.. bizlerede dua et hatta ismimle edebilirsen cok sevinirim bende :) rabbim bizlerede nasip etsin ..

canım arkadaşım hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.25 aralık senin hasretinin sona erdiği ulaşılması zor bir gün olacak.duanda bizede yer ver canım.
benim yüzümden sizde kategoriye ayrıldınız canım boşver.onsi kategoriye koymuşlarda kendileri hangi kategorideler onu merak ettim.ben inanmadığımı ilk günden yazıyorum.başka üyelikle girip artık yazdıklarına tahamül edemediğim için giriş yaptım yalanıyla değil.ilk günden gittiğim bütün doktorların iyi ve kötü yönlerinin yazdım.kimse amcamızın oğlu değil deyip onu haşa peygamber yerine koyma saçmalığınıda anlamıyorum.ben hiç çekinmeden yazarken kimseyi suçlamadım senin yüzünden olumsuz birşey yazmıyorum diye.madem hakikat peşindesiniz yazın o zaman bu doktor yıllardır hala inişlerden çıkışlardan bahsediyor.biz hiç çıkmadık diye.hala spermatid çıktı şu mikron oldu bu mikron oldu.
yakında bana hoca senin yüzünden başarısız hocanın moralini bozuyorsun derlerse şaşırmam.zaten facedeki fanlarını görsen hocanın eşim allah senden razı olsun şimdi bizde böyle gözü kör dalacaktık diyor.ve ordaki fanlar ne hikmetse hipolu olup doktorlar ölüden sperm çıkar senden çıkmaz demişmiş.yalan hiçbir hipoluya doktor söylemiyor.yada kendilerini avutuyorlar.bunlar resmen şebeke oluşturmuşlar.işin içinde olduğum için biliyorum.bana saldırılarından vazgeçip kendilerine dönseler.kendilerinde para çok ne yapacaklarını bilmiyorlar.ama biz ona her gidişimizde allahım ek masraf çıkarmı diye beynimiz patlıyordu.1yılda çıkmayacağını bilerek antepten istanbula saçma sapan yerde spermiyogram verişimizde cabası.sırf o spermiyogram için bile epey masraf oluyordu.kusura bakmayın herkes istanbul ve çevresinde oturmuyor.giderken istediği hediyeleri bile almak için eşimin ek dersi gidiyordu.ben para bir şekilde kazanırım arkamda bırakacak çocuğum olmadıktan sonra diyemiyorum kusura bakmasınlar.madem hayır madem allah rızası baktım olmuyor allah rızası için kendimi hazır hissettiğimde evlat edinirim.bir kadersizi kendi kadersizliğimle birleştirip kaderimizi güzelleştiririm.ona yuva bana evlat olur.bunun için bütün umudum tükenmeli.ama hala immatür hücre yuvarlak hücre deyip insan avutursan nasıl olacak.burda o doktorla 2 yılı bitiren şimdi 3 yılı doldurmak üzere.değişen ne merak ediyorum.
Amin arkadasim Alh razı olsun rabbim en yakin zamnda sana tum buradaki arkdslara nasip eylesinn kesinlikle dua edecgim op.uyanik olck zaten isimleri yazyrum sen de kndini daha fazla uzme artik sen kendi dgrulriini ve yanlslrini dile getrdin gormek istemeyen gormezlikten gelsin tedavine odaklan cnim insAlhh 3.tedavin sana butun yasadiklrni unuttrsun gonulden klpten diliyorum hicbir sey imkansz degil bize Allh yeter..dualrimdasin sen de dualrini eksik etme Alha emanetsin

ALLAH hayirla saglikla versin bebegini,doyasiya op kokla......dualarimiz seninle. ve tum bebek isteyenlere..bizi habersiz birakma bebegin kiz mi erkek mi?
Alh razi olsun arkdsim benim de dualrim buradaki ve nerde bebk isteyn vrsa tum kardeslrimla tmm mutlka yazacgm Allh nasip ederse erkek olack Alh saglikli hyrli evltlr ve koly dogumlr nasip etsin..

Arkadaslar herkes istedigi tercih ettigi doktora gitmekte tabiki özgür.malesef türkiye de ve dünyada azosperminin tam olarak bir tedavisi bulunmamakta.deneme yanilma yoluyla,hormon yuklemeleriyle yapilmaya calisilmakta.biz de umitsiz azo vakalarindaniz.esimeacik ve net bisekilde cok fazla bisey yapamayiz denildi.ama biz allahtan ümidimizi kesmedik.eger ihtimal dahilinde ise bile esim ve ben sonuna kadar direnecegiz.bir cok doktora gittik.bu topikten gorunce celalettin peru ya da gittik.ilk burda duydum adini.inanin kimseyi etkilemek ,yada kararindan caydirmak diil niyetim.bizim tese sonuclarimizi gördu ve hallederiz sorun diil dedi.konusmalari,tavirlari esimin ve benim hic hosumuza gitmedi..ciddi anlamda rahatsiz olduk.ümitlenecegimize,icimiz karardi.tedaviye Baslamak dahi istemedik.tedavi olanlara hic bisi demiyorum.kendi secimlerimiz sonucta.dahiliye uzmani bir doktor ne kadar anlayabilir azodan tartisilir.herkes kendi isini yapsin.hickimsenin umutlariyla oynamasinlar.bu cok acik ortada.

Lavinci dualarim seninle rabbim bir avazda kurtulmayi nasip etsin.saglik ve mutlulukile anali babali büyütmeyi nasip etsiin.
İlk tedavinin yazmistin simdi doğumuna günler kaldi ikinizde rabbime emanet olun.
Biliyorum ki rabbim emanetini en iyi koruyandir.

lavinci canım;
Allah sana hayırlı bir doğum ve sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin. Rabb'im her gününüzü bir önceki günden daha mutlu etsin. Kaderi de, ömrü de hep temiz ve huzurlu olsun inşallah.

Back
X