Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Masallah.. rabbim insallahh bizlerede nasip eder.. keske canimm keskee incirde olsa sifamizz.. kuranda gecen bir meyvenin kesinlikle yarari vardir.. Allah hic bir seyi bosuna yaratmamis.. paylastgin icin cok sagol Allah razi olsun cnm.. bende yapicam insallah.
Kızlar bana gülmeyin ama ben inciri testise benzetiyorum içindeki tohumlarıda testisdeki hücrelere,hani hep derlerya organımıza benzeyen bitkiler o organa faydalı olur diye,bende oyüzden incirin faydalı olucağını düşünürdüm:)

Canım şu sıralar kafam okadar yoğunki,genetik test,renkli dopler ve fısh testi bunları yaptırmak var aklımda.
Genetik ve renkli dopler tamamda fısh testini nerede yaptıracağız bilemiyorum.
Aynı zamanda böyle doğal kürler araştırıyorum,neyapılabilir diye hep bir araştırma içindeyim.
Millet ne giysem nereye gitsem diye düşünüyor bizlerde hangi doktor hangi ilaç hangi kür araştırmaları yapıyooruz,Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallah

Bence en önemlisi genetik olan test
Sperm fish testinin de bi önemi yok bence
Ultrason desen öyle.Her şey elle munaede belli oluyor

Ya valla millet yılbaşı tatilini nerde geçirecez
Ya da diğer tatilllerde nerde olucaz planlarını yaparken
Bizler vızır vızır hastane arayışı içersindeyiz

Kızlar bana gülmeyin ama ben inciri testise benzetiyorum içindeki tohumlarıda testisdeki hücrelere,hani hep derlerya organımıza benzeyen bitkiler o organa faydalı olur diye,bende oyüzden incirin faydalı olucağını düşünürdüm:)

Evet canım aynen öyle
İncir erkekler için çok faydalı bir meyve
Eşim hiç mırın kırın etmeden yiyor
ne yapalım hepside şifa için işte

BALIMM
Canım bizlerin durumu çok benziyor birbirine
Birbirimizi takip edelim ne olur
Eğer ki sizde sperm çıkarsa sen bizim umudumuz olacaksın
Bizde de öyle

Ya biliyormusun şimdiye kadar inmemiş testist sorunu olan erkeklerde ameliyat olmayanı hiç duymadım
Bu sorunu olan hemen hemen bütün erkekler küçükken bu ameliyatı olmuşlar
Eşim ise hiç olmadı
Bizdeki şans işte kader işte ne yapalım

İnmemiş testist topiği açacağım bir ara
Tese de sperm bulunanlar var mı bakalım
Geçen gün facedeki grupta inmemiş testist sorunu olan bir kişide
Tedaviye başladıktan 6 ay sonra doğal çıkış başlamış

Inan bnde ayni seyi dusundum canim.. :) insallah faydali olurr

BALIMM
Bizde de öyle

Ya biliyormusun şimdiye kadar inmemiş testist sorunu olan erkeklerde ameliyat olmayanı hiç duymadım
Eşim ise hiç olmadı

Aynen canım durumlarımız aynı sayılır,birbirimize umut olalım inşallah,
Ya bizimki 6 yaşında olmuşta ne olmuş testisin birini almışlar diğerinide tam indirememişler,baksana 30 yaşında ameliyat olanları bile indirebilmişler,benim eşimin tek testini almışlar,sizinkine hiç müdahale edilmediği halde bizden iyi durumdasınız bence,Mikrotese sonucu maturasyon arrest çıkmış,Kaan aydos testisin durumu iyi demiş ama bizde hiç hücre bile bulunamadı,testisin gelişmemiş olduğunu söylemişti mikrotesyi yapan doktor,yani kader nasib
Topik açmakla iyi yaparsın canım orada toplanalım inmemiş testis mağdurları olarak:)
Evet canım sorun inmemiş testismiş sperm çıkmaya başlamış arkadaşta inşallah bizede nasib olur

Evet canım Kur'an-ı Kerim de incir ve zeytin nin adı geçiyor
Özellikle Tin suresinde
ALLAH senden de razı olsun
Şİmdi bizde çıkış olmasa bile belki tese de bulunur
Faydası olur en azından
Ayyy canimm insallahh o gunleriniz yakindir..kizlarr sperm bulundu diye haykirmani nasip etsin burda.. sen cok mucadeleci bi insansin tanimasamda oyle hissediyorum.. senden yana icim rahat niyeyse bilemiyorum.. canim birde cevizi butun mu koydun arasina yarisinimi

Ayyy canimm insallahh o gunleriniz yakindir..kizlarr sperm bulundu diye haykirmani nasip etsin burda.. sen cok mucadeleci bi insansin tanimasamda oyle hissediyorum.. senden yana icim rahat niyeyse bilemiyorum.. canim birde cevizi butun mu koydun arasina yarisinimi

Burda bi tek ben değil herkes haykırsın inşALLAH
Hep hayalimde bu var zaten
Uğruna yaptığımız bu mücadeleler mutlu bir sonla
Sonlanır inşallah
evet hiç olumsuz düşünemiyom nedense
Olumsuz olsa bile ben elimden gelen herşeyi yaptım sonuçta
Gerisi takdiri ilahi
Her şerde bir hayır vardır

Canım ben hazır almıştım
Ceviz bütün olarak konmuş
Hatta imkanın varsa getirtmeye çalış
Kargo ile gönderen yerler var

Bak bu şekilde idi
Ceviz-Dolgulu-incir_1494_1.webp

BALIMM
Bizde de öyle

Eşim ise hiç olmadı

Canım bizimde inmemiş testis 8 yaşlarında indirmişler tek taraflıymış şimdi testisin durumu iyi ama sperm yok maalesef gerçi enfeksiyonda geçirmiş sanırım testisi şişmiş küçükken kaynanam öyle demiş büyük ihtimalle o etkilemiş çünkü çoğu inmemiş testiste sperm var kuzenide aynı yaşlarda ameliyat olmuş onların sperm sayıları normal çocuğu var kısmet işte . Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim inciri bende denemek istiyorum aklımdaydı hep şifa olur inş hepimize

Burda bi tek ben değil herkes haykırsın inşALLAH
Hep hayalimde bu var zaten
Uğruna yaptığımız bu mücadeleler mutlu bir sonla
Sonlanır inşallah
evet hiç olumsuz düşünemiyom nedense
Olumsuz olsa bile ben elimden gelen herşeyi yaptım sonuçta
Gerisi takdiri ilahi
Her şerde bir hayır vardır

Canım ben hazır almıştım
Ceviz bütün olarak konmuş
Hatta imkanın varsa getirtmeye çalış
Kargo ile gönderen yerler var

Bak bu şekilde idi
Eki Görüntüle 1350161
Aminn canimm .rabbim hepimize nasip etsin... hiii simdi anladim cnm bi bakayim internetten.

Canım bizimde inmemiş testis 8 yaşlarında indirmişler tek taraflıymış şimdi testisin durumu iyi ama sperm yok maalesef gerçi enfeksiyonda geçirmiş sanırım testisi şişmiş küçükken kaynanam öyle demiş büyük ihtimalle o etkilemiş çünkü çoğu inmemiş testiste sperm var kuzenide aynı yaşlarda ameliyat olmuş onların sperm sayıları normal çocuğu var kısmet işte . Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim inciri bende denemek istiyorum aklımdaydı hep şifa olur inş hepimize

Canım bu işler nasip kısmet kader işte
Alnımıza ne yazıldıysa onu yaşayacağız ne yapalım
Belki bu çektiğimiz sıkıntılar günahlarımıza keffaret olacak

Demekki eşinizde geçirilmiş bir enfeksiyondan dolayı sperm yok
Sizin son durumlarınız ne tedavi görüyormusunuz

Canım bu işler nasip kısmet kader işte
Alnımıza ne yazıldıysa onu yaşayacağız ne yapalım
Belki bu çektiğimiz sıkıntılar günahlarımıza keffaret olacak

Demekki eşinizde geçirilmiş bir enfeksiyondan dolayı sperm yok
Sizin son durumlarınız ne tedavi görüyormusunuz
Varikosel ameliyatı olcaz canım onu bekliyoruz tedavi görmüyoruz bıraktık en son % 42 felandı sanırım spermatit vardı şimdi ne durumdayız bilmiyorum varikoseli olalımda ondan sonra bakıcaz tesede kaan hoca testisin durumu çok iyi demişti enfeksiyon yok etmiş sanırım tüm hücreleri

Hadi güle güle git gel
Şifa olsun eşine hepsi de
Paraları çok harcama ha
Sonra tüp bebek için lazım olacak ha ona göre :KK48:
Gittim geldim ama kollarım koptu,tedaviye harcamaktan araba bile alamdık,şimdi atlar arabama alır geliridm,gerçi önce sürmeyi öğrenmem lazım :KK48::KK48:
Ayyy evet çok para lazım,harcamamak lazım paralarıo_O ama o aşamaları yaşayacak olmayı düşünmek bile beni heycanlandırıyor,inşallah rabbim nasib eder,sonucundada kucağımıza bebeklerimizi alırız Tülaycımm

canım genelde tek testis bile olsa eğer kalan testis sağlamsa,diğerinin işlevinide yerine getiriyormuş ama demekki sizin diğer testisde enfeksiyondan etkilenmiş.Varikoselde varmış varikosel ameliyatından sonra inşallah siznde doğal yoldan çıkışlarınız başlar bence,durumunuz bizler kadar ağır değil,yerinde olması bile çok büyük avantaj birkere.

Varikosel ameliyatı olcaz canım onu bekliyoruz tedavi görmüyoruz bıraktık en son % 42 felandı sanırım spermatit vardı şimdi ne durumdayız bilmiyorum varikoseli olalımda ondan sonra bakıcaz tesede kaan hoca testisin durumu çok iyi demişti enfeksiyon yok etmiş sanırım tüm hücreleri
tese sonucunuz neydi canım

Merhaba Nisan Ayından beri tedavideyiz ilk test sonucumuz lokosit696000 germ Hücre 104000
temmuzda yaptığımız ikinci test sonucumuz round cell 1200 lökosit 828000 germ 372000%99 spermatosit 10-12 mikron. Yeni yaptırdığımız testte ise aşağıdaki gibi. Şuanda haftada 2gün pregnyl iğne oluyoruz. Testestoron 5,77 fsh1,94 lh1,2 e246,52 . Bizim durumumuz bu şekilde deneyimli Arkadaşlarım yorumlayabilirse sevinirim.
image.webp

Merhaba Nisan Ayından beri tedavideyiz ilk test sonucumuz lokosit696000 germ Hücre 104000
temmuzda yaptığımız ikinci test sonucumuz round cell 1200 lökosit 828000 germ 372000%99 spermatosit 10-12 mikron. Yeni yaptırdığımız testte ise aşağıdaki gibi. Şuanda haftada 2gün pregnyl iğne oluyoruz. Testestoron 5,77 fsh1,94 lh1,2 e246,52 . Bizim durumumuz bu şekilde deneyimli Arkadaşlarım yorumlayabilirse sevinirim.
Eki Görüntüle 1350317
canım inişli çıkşlı olmuş tedaviniz ,henüz spermatit çıkışı olmamış ,ancak perhiz zamanınızda çok az olmuş,2,5 gün çok kısa

canım inişli çıkşlı olmuş tedaviniz ,henüz spermatit çıkışı olmamış ,ancak perhiz zamanınızda çok az olmuş,2,5 gün çok kısa
Geçen testte %1den az spermatid yazıyordu ancak bu testte yok.germ hücrelerimizi yükseltmiyoruz bir türlü. Perhiz az olmasının etkisi var mıdır acaba?

Geçen testte %1den az spermatid yazıyordu ancak bu testte yok.germ hücrelerimizi yükseltmiyoruz bir türlü. Perhiz az olmasının etkisi var mıdır acaba?
perhiz kısa olmasının etkisi olabilir diye düşünüyorum en az 3 en fala 5 gün olmalı en ideali 4 gün.
Ama yinede germ hücrelerin yükselmesi gerekiyor,bitkisel kullanıyormusunuz?

Back
X