Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba hosgeldın canım
Ben 6,5 yıllık evlıyım bır yıl sonra ogrendık azoyu
Canım benım esım ıkı defa tese oldu sperm bulunamadı ...
Patolojı sonucu maturayon arestı cıktı
Cok sey denedık olmadı tesenın bırını kaan hocada oldu cıkmadı
Kaan hocada devam ettık Gıne 3teseyı yapalım dıyordu habıre bızde ıstemdık
Burda celalttın hocayı duydum gecen yıl ona gıttık esıme tahlıller yapıldı orada bır kac sperm cıkmıs bız ınanamadık
Sonra devam ettık tedavıye ersel beyın gonderdıklerı kurlerle 10 bın oldu sperm sayımız
Dondurduk canım tup bebek denedık ılk denememde allahıma sonsuz sukurler olsun hamıle kaldım
Rabbım sana ve dıyer arkadaslarada nasıp etsın hepmızın yuzu guler ınsallah
Darısı hepınıze olsun
canım hayırlı olsun bebeşim,celalettin beye ilk gittiğinde ilk spermleriniz cıkmış galiba onda tedaviye başlamadan önce heralde.sonra size ne gibi tedavi uyguladı.

Merhaba arkadaslar iyi aksamlar ...
nasilsiniz varmi guzel haberi olan...
biz iyiyiz dun 8 haftalik olduk
gunler cabuk geciyor buyuyoruz
rabbim bu gunleri insallah hepinize yasatir
kucagima aldigimda aklima geliyorsunuz
Allahim herkeze nasip et diyorum
umudunuzu hic kaybetmeyin olurmu
hepinizi optum

Maaşallah cnm doğmuş 8 haftalık olmuş bilee miniğin..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı bi ömrü olsunn evladınızın
o kadar çabuk geçiyoki hemde zaman anlamıyosun bile...
isteyen herkesede nasip olur inşallah..
tabiki umutlarını hiç kaybetmesinler yeni arkadaşlarda..
biz ve bizim gibi bebeğine kavuşan o kadar çok arkadaşımız varkii..
bende öpüyorummmm cnm sizi :*

Gunaydin canim arkadaslarim hayirli cumalar
hepimiz icin guzel bi gun olsun insallah Allahim bu gunun hurmetine dualarimizi kabul etsin butun musluman kardeslerime hayirli saglikli temiz zurriyetler versin evlat cok tatli canlarim can yani caninin taa ici Rabbim mahrum etmesin bu guzelligi hicbir musluman kardesimden Allaha emanet olun canlarim gorusmek uzere bir de

CiCEKCİGİM dogumunu yapmissin Allahim evladini hayirli eylesin saglikli hayirli uzun omurler versin insallah.

Gunaydin canim arkadaslarim hayirli cumalar
hepimiz icin guzel bi gun olsun insallah Allahim bu gunun hurmetine dualarimizi kabul etsin butun musluman kardeslerime hayirli saglikli temiz zurriyetler versin evlat cok tatli canlarim can yani caninin taa ici Rabbim mahrum etmesin bu guzelligi hicbir musluman kardesimden Allaha emanet olun canlarim gorusmek uzere bir de

CiCEKCİGİM dogumunu yapmissin Allahim evladini hayirli eylesin saglikli hayirli uzun omurler versin insallah.

günaydın kızlar.
sanırım rabbim bize evlat nasip etmeyecek.ikimizin ortak olan evladımızın olmasını istemiyor.
nasip etmiyor.belkide hayırlısı budur.yaşayıp göreceğim.
hep mucizelere inandım.mucizelerin benide bulacağına inanmıştım.
artık mucizenin beni bulmayacağına adım gibi eminim.
çok koştum,her duyduğumu yaptım,ne dendiyse inandım.
sanırım yoruldum.her an azospermi düşünmek bununla yaşamaya alışmak beni yıktı.
bunca uğraştan sonra bir kaç tane çıktı demelerini beklerken yumurtalarınızı imha ettik demelerini hala unutamıyorum
imha ettik demek çöpemi attık demekti.yada sizin umutla beklediğiniz bebeklerinizi yok ettik demekmiydi.
ve ben artık bana denilen gibi herşeyi unutup hayatımı yaşamaya çalışacağım.
yapmadığım ve hep ertelediğim şeylere yöneleceğim.
eşimle birlikte umreye karar kıldık.nasipte ne zaman olursa gidip mübarek yerleri görmeyi arzuluyoruz.
belki ilerisindede hac nasip olursa bunu eda ederiz.
olan şeyin imtihanı oluyorda olmayanla imtihanımızı rabbim kolaylaştırsın.
eşin olur imtihan olursun,komşun,akraban,ailen,malın,evladınla imtihan olursun
peki evlatsızlıkla yani olmayan şeyle imtihan nasıl olacak.
daha kokusunu duymadığın,varlığnı dahi bilmediğin ve çok arzuladığın evlatsızlıkla imtihan nasıl olacak.
belkide bu durumu kabullenmkle başlamak gerekiyor.
rabbim tüm mücadele eden sizlere nasip etsin.
ben gibi vazgeçenleride,mücadeleyi bırakanlarıda görsün.

valla
inşlh spermlerinide görürüsünüz arkadaşım...
günaydın kızlar.
sanırım rabbim bize evlat nasip etmeyecek.ikimizin ortak olan evladımızın olmasını istemiyor.
nasip etmiyor.belkide hayırlısı budur.yaşayıp göreceğim.
hep mucizelere inandım.mucizelerin benide bulacağına inanmıştım.
artık mucizenin beni bulmayacağına adım gibi eminim.
çok koştum,her duyduğumu yaptım,ne dendiyse inandım.
sanırım yoruldum.her an azospermi düşünmek bununla yaşamaya alışmak beni yıktı.
bunca uğraştan sonra bir kaç tane çıktı demelerini beklerken yumurtalarınızı imha ettik demelerini hala unutamıyorum
imha ettik demek çöpemi attık demekti.yada sizin umutla beklediğiniz bebeklerinizi yok ettik demekmiydi.
ve ben artık bana denilen gibi herşeyi unutup hayatımı yaşamaya çalışacağım.
yapmadığım ve hep ertelediğim şeylere yöneleceğim.
eşimle birlikte umreye karar kıldık.nasipte ne zaman olursa gidip mübarek yerleri görmeyi arzuluyoruz.
belki ilerisindede hac nasip olursa bunu eda ederiz.
olan şeyin imtihanı oluyorda olmayanla imtihanımızı rabbim kolaylaştırsın.
eşin olur imtihan olursun,komşun,akraban,ailen,malın,evladınla imtihan olursun
peki evlatsızlıkla yani olmayan şeyle imtihan nasıl olacak.
daha kokusunu duymadığın,varlığnı dahi bilmediğin ve çok arzuladığın evlatsızlıkla imtihan nasıl olacak.
belkide bu durumu kabullenmkle başlamak gerekiyor.
rabbim tüm mücadele eden sizlere nasip etsin.
ben gibi vazgeçenleride,mücadeleyi bırakanlarıda görsün.

bizim test sonucunda öle yazmıyodu sonucun ne zaman gittiği ile ilgili haploid diploid hepsi yazıyo bizimkinde.
evet yumurtalarını çöpe atmak olacak iş değil hiç deüğilse size söylemeleri gerekirdi ..
imtahanımız bitmemmiş inşlh bitimide hakkkımıza hayırlısından olur.
umre güzel bi fikir keşke bizlerinde olanağı olsa da gitsek ama olmuyor işte madem gitme olasılığınız var gidin kaçırmayın bu mübarek yeri..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
559947_718971851480805_817989007_n.jpg

Allah'im iyiki müslümaniz cok sukur sana.. iyi ki senin varligina inaniyoruz.. seni rahmetinin merhametinin bol oldugunu biliyoruz..Rabbim burada olan tüm arkadaslarima ve eşlerine ve bize kendi katindan hayirli saglikli imanli evlatlar nasip et...Aminnn... Cumaniz mubarek olsun kizlar...

Merhaba arkadaşlar. Bizim de azospermi sorunumuz var. Bir kaç ay önce öğrendik. Bu forumu o zamandan bu yana takip ediyorum. Geçmişin de çoğunu okumuşuödur herhalde

tekrar merhaba. tlf dan gönderdiğim için arada yanlışlıklar yapıyorum, lütfen affedin. Forumla karşılaşmadan önce bu sorunun bu kadar yaygın olduğunun hiç farkında değildim. biz iki ay kadar önce bir özel lab da test yaptırdık ve sperm sayımız 0 çıktı. Dr Emre Bey e başvurduk. Testi tüp bebek merkezi olan bir yerde yaptırmamızı önerdi. gördüğüm kadarıyla sizin yaptıdığınız spermiyogramlar gayet ayrıntılı. Bana İstanbul da spermiyogram yaptırabileceğim merkezler için önerilerde bulunursanız çok sevinirim. Ben bana yakın olduğu için Kadıköy şifa yı düşündüm, siz ne dersiniz veya daha iyi olduğunu bildiğiniz başka bir yer varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

tekrar merhaba. tlf dan gönderdiğim için arada yanlışlıklar yapıyorum, lütfen affedin. Forumla karşılaşmadan önce bu sorunun bu kadar yaygın olduğunun hiç farkında değildim. biz iki ay kadar önce bir özel lab da test yaptırdık ve sperm sayımız 0 çıktı. Dr Emre Bey e başvurduk. Testi tüp bebek merkezi olan bir yerde yaptırmamızı önerdi. gördüğüm kadarıyla sizin yaptıdığınız spermiyogramlar gayet ayrıntılı. Bana İstanbul da spermiyogram yaptırabileceğim merkezler için önerilerde bulunursanız çok sevinirim. Ben bana yakın olduğu için Kadıköy şifa yı düşündüm, siz ne dersiniz veya daha iyi olduğunu bildiğiniz başka bir yer varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

İstanbulda fatih de ayrıntılı spermiogram yapan Arif Bey var
Burdakilerin çoğu orada yaptırıyor

Merhaba arkadaşlar. Bizim de azospermi sorunumuz var. Bir kaç ay önce öğrendik. Bu forumu o zamandan bu yana takip ediyorum. Geçmişin de çoğunu okumuşuödur herhalde
Canim sizin azospermi sebebi belli mi.. bizde 10 aydir azospermle mucadele etmeye calisiyoruz.. yeni ogrendgm gunler aklima geliyoda rabbim kimseye yasatmasin...

O nedenle ikinci testi herhangi bir yerde yaptırmak istemiyorum. Çok az soerm olsa bile belki eşim tekrar ameliyat olmak zorunda kalmaz o stresi yaşamaz diye düşünüyorum. Daha doğrusu ümid ediyorum

Back
X