Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ervecik5561Yeni ÜyeÜye

Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro teseyontemi dediler..tupbbebekmerkezinedegittik adam renkli doplerehormon tahlillerine bakti yapi boyuthormonlar normal dedi senden ben spermbulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekraruni hastanesinevfittim ve sperm testivverdimml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji iseyuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusukdedivdoktor bunun tedavisi var mi acabamikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acabatikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapinfikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi (

Canim arkadaslarim yukarda hikayemizden bahsetmistim bugun tekrar fakjlteye gittik ve bu sefer prof sonuclara bakti klomen veproxeed verdi 3 ay kullan ve 3 ay sonra sperm testi yapalim tekrar dedi birde genetik testvverdi onlarinda sonuclari 3 ay sonracikcak acsbs bu ilaclardan hic fayda gorenoldumu yoksa bosa mi aldik okadar paraverdik(

Arkadaslar yukardadurumumuzu anlattik acaba esim azospermi mi proxeed klomen bu ilaclarla zaman mi kaybediyoruz beklemeden tup bebek denesek mi bize yardimci olun fikir verin lutfen bu ilaclarin faydasini goren var mi(

Canım İzmiri soruyorsan biz şifa hastanesi tese ve özel kent hastanesinde mikrotese olduk hastaneler güzeldi memnunduk kent hast.özel olduğu için epey bir pahalı idi yalnız başka sormak istediğin varsa yaz ben gördükçe cevap yazarım Allah yardımcınız olsun emekleriniz boşa gitmesin hayırlı haberlerle gel canım.

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşallah nazlı spermler çıkarda bizlerde seviniriz.Dualarım seninle
teşekkürederim canım biz bugün smyrna ya gittik bi arkadaş önermişti onlarda orada yaptırmışlar şimdi ikinci çocukları için hazırlanıyolarmış bizde şuan araştırıyoruz bakalım kararsızız daha

Canim sizin hormonlar nasildi bizde hormonlr hersey normaldi. Microtese fln yaptrsanz cikar gibi bisey demedi celalettin bey.
canım biz temmuz ayında gittik ilk defa bütün testlerimize baktı muayene etti sonra bize tese yaptırdınızmı diye sordu bizde yaptırmadık dedik yaptırsaydınız muhtemelen çıkardı dedi gidin yaptırın diye bişey söylemedi yanlış anlaşılmasın sonra bize bitkisel ilaçlar verdiler 5 ay kullandı eşim aralıkta yine gittik spermiyogram yaptırdık çok bir gelişme olmayınca bizde izmirde prof necmettin çıkılı ya gittik oda sperm olmaması için hiç bir neden yok tıkanıklık olabilir, hiç boşuna beklemeyin tüp bebeğe başvurun dedi. bizde o yüzden araştırmaya başladık. celalettin beyden memnuniyetsizlik gibi algılanmasın sakın yazdıklarım sonuçta biz talep ediyoruz onlarda tedavi uyguluyorlar ben sadece daha fazla beklemek istemedim.hormonları sormuşsun canım çok uzattım biliyorum tam hatırlamıyorum ama fsh9.2 testosteron 4 küsür bişeydi

sizi okuyunca şaşırdım canım.doktor bey aylarca hastalarına teseden ve tesecilerden uzak durulması gerektiğini ve tesenin testislere olan zararını,tese olanların tedavisinin uzun sürdüğünü anlatmıştı hep.şimdi kendisinin teseye karşı bu kadar ılımlı olmasını okumak ve artık hastalarını teseye yönlendirmesi şaşırtıcı doğrusu.çünkü hormonal hiçbir bozukluğu olmayanlarıda tedavi ettiğini ve doğal çıkış için uğraştırdığını hep duyduk.demek ki tese okadar da kötü bir durum değilmiş.belkide tedavi olmamanız sizin için daha hayırlıdır.
size tavsiyem netten androloji derneği üyeleri doktorlarını araştrın ve bu doktorların hangi hastanede olduğunu araştırın.
biz emre beyi duyduk tesede iyi olan doktor diye.siz hazırlanmadan eşiniz emre beyde ameliyat olsun bence bulunursa siz uygun olduğunuzda hazırlanırsınız.bence istanbul uzak olur demeyin ben bu hatayı yaptım istanbul uzak olur kalacak yer külfet olur diye tercih etmedik ama şuanki pişmanlığımız bir ay geç olsaydı ama istanbul olsaydı diye yıpratıyoruzz kendimizi.vereceğiniz kararın sizin için hayırlı olmasını arzu ederim.
canım teşekkürederim yardımcı olduğun için fakat beni yanlış anlamışsınız galiba yada ben yanlış izah ettim bize dr bey gidin tese yaptırın demedi sadece yaptırdınızmı diye sordu biz yaptırmadık diyince yaptırsaydınızda çıkardı dedi daha sonra tedaviye başladık zaten ama devam etmek istemedik nedeni asla dr değil ben çalışıyorum her defasında istanbula gitmek çok zor oluyordu ve eşimde artık şurupları içmek istemedi bizde izmirde dr gittik oda aynı şeyleri söyleyince vardır bir bildikleri diyip tüp bebek yaptıralım dedik. buradaki herkes istanbul diyor ama bende hazırlanacağım için sık sık kontrole çağırıyorlarmış oyüzden istanbul bizim için çok zor kafam çok karışık bilemiyorum.Allah hepimiz için hayırlısını versin

canım biz temmuz ayında gittik ilk defa bütün testlerimize baktı muayene etti sonra bize tese yaptırdınızmı diye sordu bizde yaptırmadık dedik yaptırsaydınız muhtemelen çıkardı dedi gidin yaptırın diye bişey söylemedi yanlış anlaşılmasın sonra bize bitkisel ilaçlar verdiler 5 ay kullandı eşim aralıkta yine gittik spermiyogram yaptırdık çok bir gelişme olmayınca bizde izmirde prof necmettin çıkılı ya gittik oda sperm olmaması için hiç bir neden yok tıkanıklık olabilir, hiç boşuna beklemeyin tüp bebeğe başvurun dedi. bizde o yüzden araştırmaya başladık. celalettin beyden memnuniyetsizlik gibi algılanmasın sakın yazdıklarım sonuçta biz talep ediyoruz onlarda tedavi uyguluyorlar ben sadece daha fazla beklemek istemedim.hormonları sormuşsun canım çok uzattım biliyorum tam hatırlamıyorum ama fsh9.2 testosteron 4 küsür bişeydi
Cnm fsh 9 sa kaan hoca tikaniklik olmaz demisti. Tikaniklkkta fsh daha dusuk.oluyo 1 ,2 gibi

canım teşekkürederim yardımcı olduğun için fakat beni yanlış anlamışsınız galiba yada ben yanlış izah ettim bize dr bey gidin tese yaptırın demedi sadece yaptırdınızmı diye sordu biz yaptırmadık diyince yaptırsaydınızda çıkardı dedi daha sonra tedaviye başladık zaten ama devam etmek istemedik nedeni asla dr değil ben çalışıyorum her defasında istanbula gitmek çok zor oluyordu ve eşimde artık şurupları içmek istemedi bizde izmirde dr gittik oda aynı şeyleri söyleyince vardır bir bildikleri diyip tüp bebek yaptıralım dedik. buradaki herkes istanbul diyor ama bende hazırlanacağım için sık sık kontrole çağırıyorlarmış oyüzden istanbul bizim için çok zor kafam çok karışık bilemiyorum.Allah hepimiz için hayırlısını versin
canım benim yazım tek sana karşı değil sende beni yanlış anlama.daha önceleri iyiki tese olmadınız tese çok zararlı diye konuşuyordu.biz gittiğimizdede siz tese olmuşsunuz olmasaydınız daha iyi deyip duruyordu.ama bir sana değil doktor bey genel anlamda teseye ılımlı olmuş.3 yıl evvel teseyi koskoca bir kısır döngü olarak söylüyordu.teseyi ve tesecileri hiç kabul etmiyordu hatta tese bir tedavi yöntemi bile değil diyordu.bende hep şunu savunuyordum.doktorlar sperm çıkmasa bile testisin içini görmeleri faydalı.tese bu kadar kötü değil. tese olmadanda bazı şeyler anlaşılmıyor.
sizde tıkanıklık olması için benim bildiğim fsh düşük olmalı.burda damlalı diye bir arkadaş var.onlardada sanırım tıkanıklık vardı.onlarda izmirde yaptırmışlardı.onunla iletişime geçersen sana fikir verebilir.onlar izmirde memnun kalmadı ankaradaki tedavisiyle ikizleri şuan 1 yaşında.inşallah görürse sana yardımcı olur.eşinle hazırlanmak istiyorsan 10-12 gün arası sürüyor yumurta takibin.bende antep-adana arası gidiyordum doktorum 4 günde bir çağırıyordu.en azından imkanınız varsa bir öngörüşme için bile eşin istanbuldaki dktorla görüşüp fikrini alsın.hakkınızda hayırlısı olsun.

Canım tüp bebek için izmirde bir dr da hazırlanırsın
Yani tüp bebek tedavini izmirde görürsün
Yumurtaların toplanacağı ve eşinin tese olacağı zaman istanbula gidersiniz
Ki bende öyle yapacağım topu topu bir hafta yeterli olur size
Bir defa olsun tam olsun ben öyle düşünüyorum
İstanbul uzak dersen ankarayı da düşünebilirsin
Sadece bir kez ön görüşmeye gidersin onlar sana hangi ilaçları kullanmaya başlayıcağını söylerler
Kalacak yer olarak da öğretmenevlerinden faydalanabilirsin

Yağmurlu bir günden günaydın arkadaşlar.
İnşallah hepimiz dua edenler bekleyenler çaba sarfedenler emek harcayanlar yeni yılda hamiş oluruz hatta doğum bile yapabiliriz hayırlısıyla Allah dualarımızı kabul etsin bol spermler ikiz ikiz tekiz de olabilir sağlıklı hayırlı bebeklerle buluşmak üzere sizleri çok seviyorumm. 2015 yılında her gün çoşsun bu topik (Spermler, yumoşlar, hamişler, doğum yapanların haberleriyle) hadi artıkkkk

ervecik5561Yeni ÜyeÜye

Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro teseyontemi dediler..tupbbebekmerkezinedegittik adam renkli doplerehormon tahlillerine bakti yapi boyuthormonlar normal dedi senden ben spermbulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekraruni hastanesinevfittim ve sperm testivverdimml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji iseyuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusukdedivdoktor bunun tedavisi var mi acabamikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acabatikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapinfikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi (

Canim arkadaslarim yukarda hikayemizden bahsetmistim bugun tekrar fakjlteye gittik ve bu sefer prof sonuclara bakti klomen veproxeed verdi 3 ay kullan ve 3 ay sonra sperm testi yapalim tekrar dedi birde genetik testvverdi onlarinda sonuclari 3 ay sonracikcak acsbs bu ilaclardan hic fayda gorenoldumu yoksa bosa mi aldik okadar paraverdik(

Arkadaslar yukardadurumumuzu anlattik acaba esim azospermi mi proxeed klomen bu ilaclarla zaman mi kaybediyoruz beklemeden tup bebek denesek mi bize yardimci olun fikir verin lutfen bu ilaclarin faydasini goren var mi(
Canım bence sizin sperm var ama Morfolojisi kötü hareket icin keçiboynuzu önerdi mi doktor kullanın biraz tekrar tahlil verip ona göre tese olun derim ben sayı var çünkü 0 degil kaç yillik evlisiniz yaslariniz acele etmeyi gerektirmiyor sa bence böyle yapin

Canım bence sizin sperm var ama Morfolojisi kötü hareket icin keçiboynuzu önerdi mi doktor kullanın biraz tekrar tahlil verip ona göre tese olun derim ben sayı var çünkü 0 degil kaç yillik evlisiniz yaslariniz acele etmeyi gerektirmiyor sa bence böyle yapin
Tese olmaya gerek var mi ki cok azda olsa var sperm teseyi yada micro teseyi sayi 0 olanlara yapmiyolarmi

Back
X