Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrr:KK54::KK54::KK54::KK54:
hepinizin yeni yılını kutluyorum......
güzel,heyecanlı,sağlıklı,mutlu huzurlu bir yıl geçirelim inşallah....:KK9::KK9::KK9::KK9:

içimde bi buruklukla birlikte yinede rabbime şükrederek giriyorum bu yıla.
11 ocakta spermlerin çıkışıyla hayata bakışımız değişirken peş peşe 2 bebeğimi kaybetmek çok canımı yaktı bu yıl.
ama allaha şükür çıkış var.eşimde bende sağlıklıyız.bu günümüze hamdolsun.

korkularla ama yine de çok büyük umutlarla giriyorum bu yıla...
haftaya doktor kontrolüm var.
2 aya kadar 3.tedavim başlıcak.inşallah bu tedavide güzel günler görürüz.

dilerim bu yılda hepinizin çıkışlarını, tedavi haberlerinizi, pozitif sonuçlarınızı kutlarız.:KK46::nazar::anneadayı:
hep dualarımdasınız...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.yardımcımız olsun dostlarım...
öpüyorum sizleri...:KK68::KK68::KK68:

Gunaydin kizlar.. biz varikosel e baktrmak icin mufit hocaya gidicez. Eşim 2 haftadr igneyi birakti.. umarim hakkimizda hayirlisi olur..
Mrb canım nasılsın görüştünüzü Müfit hocayla telefonda omu söyledi ilaçları bırakmanızı hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım benim

Mrb canım nasılsın görüştünüzü Müfit hocayla telefonda omu söyledi ilaçları bırakmanızı hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım benim
Cnm biz mail atmistik cevap olark yazmisti igneyi yavas yavas kesin. 1ay sonra hormon testi yaptrp gelin dedi.aminn cnm cumlemize insallah

Cnm biz mail atmistik cevap olark yazmisti igneyi yavas yavas kesin. 1ay sonra hormon testi yaptrp gelin dedi.aminn cnm cumlemize insallah
Ne zaman canım randevunuz iyi haberler alırsınız inş bence doğru bî karar verdiniz Rabbim pişman ettirmesin inş canım bizde bi aksilik çıkmazsa Ocak 15 ten sonra ameliyat olcaz

Ne zaman canım randevunuz iyi haberler alırsınız inş bence doğru bî karar verdiniz Rabbim pişman ettirmesin inş canım bizde bi aksilik çıkmazsa Ocak 15 ten sonra ameliyat olcaz
Cnm yariyil tatilinde diye dusunduk ama bakalim hayirlisi artik. Insallah Rabbim sifasini yollayacagi dr a yonlendirir.amin canim.. hadii insallah sizde guzel haberler verirsinz. Siz onceki tedavinizden bahsettnz mi hic mufit hocaya.

ervecik5561Yeni ÜyeÜye

Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro teseyontemi dediler..tupbbebekmerkezinedegittik adam renkli doplerehormon tahlillerine bakti yapi boyuthormonlar normal dedi senden ben spermbulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekraruni hastanesinevfittim ve sperm testivverdimml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji iseyuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusukdedivdoktor bunun tedavisi var mi acabamikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acabatikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapinfikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi (

Canim arkadaslarim yukarda hikayemizden bahsetmistim bugun tekrar fakjlteye gittik ve bu sefer prof sonuclara bakti klomen veproxeed verdi 3 ay kullan ve 3 ay sonra sperm testi yapalim tekrar dedi birde genetik testvverdi onlarinda sonuclari 3 ay sonracikcak acsbs bu ilaclardan hic fayda gorenoldumu yoksa bosa mi aldik okadar paraverdik(

Arkadaslar yukardadurumumuzu anlattik acaba esim azospermi mi proxeed klomen bu ilaclarla zaman mi kaybediyoruz beklemeden tup bebek denesek mi bize yardimci olun fikir verin lutfen bu ilaclarin faydasini goren var mi(

tese yada mikro tese olmamiz mi gerekiyo :((

ervecik5561Yeni ÜyeÜye

Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro teseyontemi dediler..tupbbebekmerkezinedegittik adam renkli doplerehormon tahlillerine bakti yapi boyuthormonlar normal dedi senden ben spermbulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekraruni hastanesinevfittim ve sperm testivverdimml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji iseyuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusukdedivdoktor bunun tedavisi var mi acabamikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acabatikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapinfikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi (

Canim arkadaslarim yukarda hikayemizden bahsetmistim bugun tekrar fakjlteye gittik ve bu sefer prof sonuclara bakti klomen veproxeed verdi 3 ay kullan ve 3 ay sonra sperm testi yapalim tekrar dedi birde genetik testvverdi onlarinda sonuclari 3 ay sonracikcak acsbs bu ilaclardan hic fayda gorenoldumu yoksa bosa mi aldik okadar paraverdik(

Arkadaslar yukardadurumumuzu anlattik acaba esim azospermi mi proxeed klomen bu ilaclarla zaman mi kaybediyoruz beklemeden tup bebek denesek mi bize yardimci olun fikir verin lutfen bu ilaclarin faydasini goren var mi(

tese yada mikro tese olmamiz mi gerekiyo :KK43:(
CAnim bence gerek yok ilaçları kullanip tekrar test verin

Morfi
CAnim bence gerek yok ilaçları kullanip tekrar test verin
Canım morfoloji düzelme den tup bebek yapmayın bence kaliteli değerler ile başarı şansı yukse k oluyor diger arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir ben bildiğim kadarıyla yazdim dr lar hemen tup deyip para avcılığı yapıyo onlara gore olmazsa tekrar yaparlar düşüncesi var

Gunaydin kizlar.. biz varikosel e baktrmak icin mufit hocaya gidicez. Eşim 2 haftadr igneyi birakti.. umarim hakkimizda hayirlisi olur..
cnm inşlh varikosel yoktur ve hersey normaldir gidin sonra da yaz cnm merak ederiz...
rabbim yeni yılda yeni umutlarla bol spermler nasip etsin size.....

yeni-y%C4%B1l-2015.jpg

Cnm yariyil tatilinde diye dusunduk ama bakalim hayirlisi artik. Insallah Rabbim sifasini yollayacagi dr a yonlendirir.amin canim.. hadii insallah sizde guzel haberler verirsinz. Siz onceki tedavinizden bahsettnz mi hic mufit hocaya.
Söyledik canım testesteron U bu kadar yükseltmek bi işe yaramaz demişti sadece sen duvarları tırmalarsın demişti aminn canım

Slm kizlar lütfen bana yardimci olun bugun esim ignelere basladi hakkimizda hayirlisi olur insallah FSH 23.5 DR kaan bey bize keciboynuzunu tavsiye etti incir nohut isirganotu cayi fakat bugun tv izledim saracoglu diyorki FSH yuksek olan keciboynuzunu tuketmesin kafam karisti
muhtemelen sizinde testesteron hormonu düşük onu ısırgan çayı dengeliyo bide verdiği iğne fsh karşı güçlü bi iğne kafan karışmasın.kullan bizimde yüksekti hiç etkilemiyo burdaki keçiboynuzu spermlerle ilgili canım

cnm inşlh varikosel yoktur ve hersey normaldir gidin sonra da yaz cnm merak ederiz...

rabbim yeni yılda yeni umutlarla bol spermler nasip etsin size.....
Canimm tesekkur ederim. Rabbim herseyin en iyisini bilir.. şifamiz Sadece Allah 'ta.. onun disindaki hersey vesile.. bilinmez belki bizde btd ler gibi oluruz :) yeni yilda Rabbim guzel seyler gösterir insallah hepimize..

Söyledik canım testesteron U bu kadar yükseltmek bi işe yaramaz demişti sadece sen duvarları tırmalarsın demişti aminn canım
Cnm bizede fsh bu kdr normalkn ben o igneyi kullandrmazdim olanda kaybolmus olabilir dedi :( insallah hersey yolunda gider

Merhaba cnm.serol celden.kurtulanarkadaslarda var bunlardan biri biziz cok sukur bizde cikis ooldu hatta dondurulmus spermlerimiz bile var kosmetse tup bebege baslamayi planloyoriz
esimde sertol hastasi bir kere tese bide micro tese oldu sonuc hep 00000 ve bizde 2013 ocaginda celalettin hocada tedaviye basladik.esime dopler istedi cekilen dooplerde varikosel oldugu anlasildi ve ocak ayinda varikosel ameliyati oldu.ardindan tedaviye basladik bitkisrller ve ignelerle 3 ay sonra sperm testtinde 1milyon hucre cikti ve ardindan 3ay daha devam ettik tedaviye ve yapilan testte 6tane sperm goruldu ve suan hala esim tedavide cok sukur sperm cikisimiz var hala .umudunuzu kaybetmeyin inslh mwrsizdede cikis olur insl hepimizin artik evladinin gelmesinin zamani gelmistir.
merhaba cemre bende hikayemden bahsetmek istiom bir bucuk yillik evliyim esimin sperm testlerinde azosperm cikti hormon normal geneik temiz fakat ultrason cekiminde variakosel 3 cikti reflulu acaba sizin varsikosel durumu neydi esimdede variskoselden nidir cunku tum tahlileri bormal cevaplarsan cok secinirim cok soal

Selam arkadaslar bizde 3 ay.falam önce örendik esimin azoosperm oldugunu menide 0 sperm cikdi cok üzüldüük ama hersey allahtan avusturyada yasiyoruz ankaradan doktor kaan aydosu bulduk mikro tese.ameliyati oldu esim hücre bulundu ama kuyruksuz suanda laboratuvarda üzerinde calisiliyo insallah güzel sonuc alirsak haziranda temmuz tüp bebek yapicaz eger sonuc kötü olursa doktor suanda yapcak baska bisey yok tedaviyi bitiricez dedi lütfen dualarinizi eksik etmeyin rabbim hepimize hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah

Back
X