Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım rabbim yardımcınız olsun hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende şimdi 1 tane yasin okuyorum senin niyetine.

ZoTE="zozoo, post: 38636743, member: 278922"]Kizlar telefondan alintilayamiyorum okuyan ve dua eden herkesten Allah razi olsun. Esimi 10dk once aldilar bekliyorum. Ilk tesemiz,dualariniza ihtiyacim var[/QUOTE]
Zozo yüce rabbim bu mübarek gün ve saatlerde hayirlu haberler vermeyi nasip etsin.
İnşallah esinde milyonlarca sperm bulunur.
Sonucu hayirli evlat olan tedavunuz olsuuun.
Aksam 1 tane yasin okudum.sevinçli haberlerin oolsuunn rabbim hastanede olan herkesin sifasini verssiinnn.

Bugün hem cuma ve kandil rabbim bu güzel gunde hepimizin gunahlarini af edip tüm dualarimizi kabul etsin.
En büyük duam rabbim buradaki tüm arkadaslarimin kucaklarini evlerini çifter çifter evlatlar ile senlendirsiinn.
İnşaeden allahim böyle dua ile başlayan seneyi hhepimize hayirli tedaviler doğumlar nasip etsiiiiiiiiiinnnnnn.

hepimizin bu senenin ilk kandilini huzur ve bol dualarla niyaz etmemizi nasip etsin mevlam açılan ellerimizin söylenen sözlerimizin içimizden geçen dilek murat niyetlerimizin hepsi rabbimin mübarek katında hayırlarla kabul olmasını nasip etsin bize yüce rabbim....(c.c)

Kizlar 2saat oldu ses yok umudum azaliyo tek basima hastane odasinda bekliyorum
Allah yardımcınız olsun canım inş sperm çıkar bence uzun sürmesi daha iyi değilmi bizimki yarım saat felan sürdü demekki iyice inceliyorlar her tarafına bakıyorlar testisin tek tarafımı açacaklar yoksa iki testisede bakacaklarmıydı Dualarımız seninle canım

Yokk olmadi cikmadi. Cok kotuyum esime belli edemiyorum ama icim yaniyo. Opu da iptal oldu 20 yumurtam cop oldu anliycaginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…