- 2 Ocak 2015
- 42
- 41
- 18
- 31
Klomen kullandik 1 sene canim bi ise yaramadi hangi doktora gidiyodunuz ve azospermi sebebiniz ne arkadasimBenim esimde azosperm aranizda klomen kullanan var mi hormon tedavisi icin
Canm antepte hatem hastanesi var gurkan bey sebebini bizde anlamdik hormonu dusuk diye bu ilaci verdi bi aydir kullaniyo haftaya gidecek doktoraKlomen kullandik 1 sene canim bi ise yaramadi hangi doktora gidiyodunuz ve azospermi sebebiniz ne arkadasim
Sizde sorun neCanm antepte hatem hastanesi var gurkan bey sebebini bizde anlamdik hormonu dusuk diye bu ilaci verdi bi aydir kullaniyo haftaya gidecek doktora
Canım rabbim yardımcınız olsun hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende şimdi 1 tane yasin okuyorum senin niyetine.Merhaba kizlar buyuk gun geldi bizim icin. yarin sabah esim miktotese olacak lutfen lutfen dua edin bize. Cok heyecanliyim. Okuyabilenler bize yasin yada meryem suresi okuyabilir mi.okuyamayanlar en azindan bir fatiha okusaniz da cook memnun olurum. Ne dua ederseniz Allah kar kat fazlasini guzelini sizlere nasip etsin. InsaAllah yarin guzel haberler veririm size..
Biz 1 sene nadolu hastanesinde(semih özkan) tedavi gördük bizde sebebinizi bilmiyoduk herşeyimiz normalken bize haybeye kullandırdı sonrasındada tese yaptı sonuç sıfır.Şuanda celalettin peruda tedavideyiz canım.Bizim sorunumuz certoly sell only canım.Halen tedavideyiz.Sizde sorun ne
dur cnm hemen kötü düşünme ne olur inşlh gelecek güzel haber...Kizlar 2saat oldu ses yok umudum azaliyotek basima hastane odasinda bekliyorum
Canimm kotu seyler dusunme. Bu kadar uzun suruyomu bilmiyorum ama insallah bu bekleyisin sonunda guzel haberler alirsiniz.Kizlar 2saat oldu ses yok umudum azaliyotek basima hastane odasinda bekliyorum
Allah yardımcınız olsun canım inş sperm çıkar bence uzun sürmesi daha iyi değilmi bizimki yarım saat felan sürdü demekki iyice inceliyorlar her tarafına bakıyorlar testisin tek tarafımı açacaklar yoksa iki testisede bakacaklarmıydı Dualarımız seninle canımKizlar 2saat oldu ses yok umudum azaliyotek basima hastane odasinda bekliyorum
İnsallah cikar arkadasim. Umudunu kaybetme.Kizlar iki testisten de cikmadi neyazikki. Yikama sonucunu bekliyoruz umarim bikac tane de olsa cikar
Canimm insallah yikamada cikarKizlar iki testisten de cikmadi neyazikki. Yikama sonucunu bekliyoruz umarim bikac tane de olsa cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?