Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yokk olmadi cikmadi. Cok kotuyum esime belli edemiyorum ama icim yaniyo. Opu da iptal oldu 20 yumurtam cop oldu anliycaginiz.
cnm üzüldüm seninde mi yumurtaların alınmadı keşke alsalarda saklasalardı cnm ya o bari köşede dursaydı.....
ufffffffffffffffff gene mi hüsran ya rabbim sabır versin şuan size çok ama çok acı ve zor ....
hani derler ya kelimelerin bittiği kifayetsiz kaldığı an bu an .....
sana sadece eşinle güç kuvvet ve bol sabır dilerim:KK61::KK61::KK61:

Yokk olmadi cikmadi. Cok kotuyum esime belli edemiyorum ama icim yaniyo. Opu da iptal oldu 20 yumurtam cop oldu anliycaginiz.
Canimmmm cok uzuldumm.. :( :( ne diyeyim ki.. umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama hic guzel haberler alamiyoruz :( rabbim sabir versin.. bizde tese olmayi dusunuyoruz ileriki zamnlrda korkmuyo degilim yani.. Allahimin mucizeleri çok..

Zozo canim ne desek sana acini hic bir şey hafifletmez rabbim inşallah yuzunuzun gulecegi başka tedaviler nasip eder.
Ne olur canim yumurtalar ini dondur.
Onlar kalsin elinizde ihtiyacın olucaktir onlara keşke bana da yollar önce boyle soyleselerdi yasim küçük yumurtalarim daha kaliteliydii ama kismet iste

Rabbiim bu mübarek günde dualarimizi kabul eder insallah gercekden cok zor bi durum bizi bizden baska kimse anlayamaz daha yeni baslamamiza ragmen yazilanlari okudukca bende ümidimi kaybediyorum tabi allahdan ümit kesilmez yinede bol bol dua edicez rabbim.karsiliksiz birakmaz insallah mübarek kandil gecesinin hürmetine hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bizlere insallah

Kizlar opu olmadim cunku doktor onermedi. Yumurta sperm kadar dondurmaya dayanikli degil dedi. Yani cozdurdugumuzde bozulmus olabilir. Yasin genc tekrar hazirlanirsin opu da cok kolay islem degil dedi. Ne bileyim bizde olayin uzgunluguyle o an mantikli bulduk. Kizlar kasiklarim simdiden agriyo catlayan yumurtalar karnima dolmaya basladi sanirim. Bu surecte ne yasiycam adetim cokmu agrili olcak tecrubenizi paylasirmisiniz. Kac gun agri cekicem bilmek istiyorum

Kizlar opu olmadim cunku doktor onermedi. Yumurta sperm kadar dondurmaya dayanikli degil dedi. Yani cozdurdugumuzde bozulmus olabilir. Yasin genc tekrar hazirlanirsin opu da cok kolay islem degil dedi. Ne bileyim bizde olayin uzgunluguyle o an mantikli bulduk. Kizlar kasiklarim simdiden agriyo catlayan yumurtalar karnima dolmaya basladi sanirim. Bu surecte ne yasiycam adetim cokmu agrili olcak tecrubenizi paylasirmisiniz. Kac gun agri cekicem bilmek istiyorum
canım çok geçmiş olsun,Rabbim dayanma gücü verisn,patoloji sonucunuz nezaman çıkacak?

Canim oncelikle cok gecmis olsun Allahim bu mubarek gun yüzü suyu hürmetine sikintilarinizi gidersin ayni seyleri yasayan biri olarak acini en derinden hissediyorum gercekten cok zor.Bu gece agrin olacak biraz ben agridan iki buklum olmustum doktorum bana bir fitil bir de agri kesici vermisti ertesi gun daha iyiydim adette bir sikinti yasamadim doktor sana bisey vermedi mi

Merhaba kizlar buyuk gun geldi bizim icin. yarin sabah esim miktotese olacak lutfen lutfen dua edin bize. Cok heyecanliyim. Okuyabilenler bize yasin yada meryem suresi okuyabilir mi.okuyamayanlar en azindan bir fatiha okusaniz da cook memnun olurum. Ne dua ederseniz Allah kar kat fazlasini guzelini sizlere nasip etsin. InsaAllah yarin guzel haberler veririm size..
ederiz tabi ki fıstığım Allah yardımcın olsun

Canim bugun agrim var ama cok siddetli degil simdilik. Sadece 1-2 gun mu agrim olcak yoksa.uzun surcekmi. Adetim normal sureden 10-15 gun sonra olacakmis.yani daha 1ay var adetime. 1-2 gun agri cekmekten baska bi sikinti yasayacakmiyim. Ilac vermedi bana. Normal agri kesici icerim ozaman

Canim oncelikle cok gecmis olsun Allahim bu mubarek gun yüzü suyu hürmetine sikintilarinizi gidersin ayni seyleri yasayan biri olarak acini en derinden hissediyorum gercekten cok zor.Bu gece agrin olacak biraz ben agridan iki buklum olmustum doktorum bana bir fitil bir de agri kesici vermisti ertesi gun daha iyiydim adette bir sikinti yasamadim doktor sana bisey vermedi mi

Canim bugun agrim var ama cok siddetli degil simdilik. Sadece 1-2 gun mu agrim olcak yoksa.uzun surcekmi. Adetim normal sureden 10-15 gun sonra olacakmis.yani daha 1ay var adetime. 1-2 gun agri cekmekten baska bi sikinti yasayacakmiyim. Ilac vermedi bana. Normal agri kesici icerim ozaman
Canim bu gece olur bide yarin daha fazla olmaz yani benim oyle olmustu ben 12 gun sonra da adet olmustum baska da sikinti olmamisti seninde olmaz insallah

Meraba arkadaslar nasilsiniz biraz bu konu da bilgi sahibi olmak icin giriyorum ama herkes benim gibi anlasilan

Boz kuyruksuz hücre diye bir sey bilmiyodur anlatilmadi esim mikro tese oldu doktor kaan aydos özel güven hastanesinde yapdi ameliyati 3000 tl ödedik ve hücre buldugunu ama kuyruksuz oldugunu söyledi labaratuvarda olgunlastirmaya caliscaklar egee olgunlasirsa esime 6 ay igne tedavisi uygulancak ardindan tekrar mikro tese ve olgunlasmis sperm elde edicez dedi sorada tüp bebek dedi bu labaratuvar islemi icin de 500 tl ödedik donduruldugu icin
bence bunda bi yalnışlık var bizde de hücre bulundu dedi hoca hiç dondurulma parası ödemedik.bulundu ama ilaçlı kaba konulcak kuyruklaşmasını bekliycez dedi buda 2.günde sonuç belli oluyo kuyruklaşmamış hücrenin vede sonucu belli olmayan şeyin neyin parasını ödediniz anlamadım canım.

Günaydın herkese...

Zoozo canım çok üzüldüm ama hep istemediğim bir durum Başıma gelince Allahtan gelen herşeye boynum kıldan ince diye düşünürüm Napalım zor ama sabretmek zorundayız...

Diğer arkadaşlar kontrole giden yok mu çok sessiz burası bu aralar

kızlar merhaba.aranıza yeni katılıyorum.benim eşimde azospermi,ne canlı ne cansız hücre hiç yok malesef.bütün hormon sonuçları normal.fsh 11.72.diğerleri de normal.karyotip analizi,y kromozom microdelesyonu hepsi normal.acaba tıkanıklık mı var diye şüpheleniyoruz.bu ayın 12sinde emre bakırcıoğlu ndan randevu aldık.emre bakırcıoğlu nda tedavi gören var mı?çok korkuyorum,çok sıkıntıdayım.nolur bana yardım edin.

Back
X