Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

LAREMCİM ne güzel sende tattın annelik duygusunu sonunda.allahım hepimizin dualarını kabul eder inş. ve bizde yaşarız bu mutluluğu...

laremcigim allah anali babali buyutsun gule gule buyut canim, rabbim insallah bizlerede nasip eder

ERYASU...canım teşekkür ederim ama özele nerden bakıcam ya hiç girmedim de daha önce bulamadım..
canım benim, yeni geldim sen yoksun şimdi gördüm yazdığını biraz geç oldu kusura bakma ohaoldumsmile inşallah konuşmuşsundur kaan beye ulaşabilmişsindir, özelede şeyden bakılıyo nasıl anlatsam forma giriş yapıyosunya, girdikten sonra sayfanın sağında üst köşesinde o reklamların falan yanında bi kutunun içinde hoşgeldiniz umutsuz 1985 falan yazıyo o yazının altındada özel msj yazıyo oraya tıklayıp bakabilirsin canım..

espoir işallah canım bende birgün sevinirim allah ol derse olur hepsi bahane işallah allah derdi verdiyse dermanını da verirmiş işallah bizde arıycaz pes etmicez.canım biz genetik test yaptırmadık bakalım allah oraya bırakmaz işallah oluverir.Şeniz

canım güle güle büyüt yavrunu allahım güzel günlerini göstersin sana darısı bizlerin başına.

oğlunu güle güle büyüt canım opuyorumnanaktan
ALLAH sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin oğluşuna :Saruboceq:

larem güle güle büyüt oğlunu senin için çoook sevindim. işallah burdaki herkes kavuşur bebişine

canım seninki daha kötüymüş ben en azında 3 yıl rahat durmuşum korunmuştuk biz sizin hemen bebek istemeniz bu durum daha zor haklısın allah yardımcın olsun.

Herkeze merhaba. Ben yeniyim klüpte arkadaşlar. Bizde 7 yıllık evliyiz. Çalıştığım için ilk 3 yıl çocuk istemedik ( ki bu işte yaptığımız en büyük hata da buymuş... klava: ) daha sonrada istediğimiz halde olmayınca yaptığımız testler sonucu sorunun azosperm olduğunu öğrendik. Bazen ümitsizliğe kapılsamda her şeyin vakti doğru zamanı var diye düşünüyorum. Allah hepimize anneliği tattırsın.

hoşgeldin canım a.s. amin canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, anneliği tattırsın bizlere....

Merhaba canim hosgeldin..

hoşgeldin.... geçmiş olsun.....gamyoncuiremsu

hos geldin canim insalalh en kisa zaman kavusursun bebegini rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…