s.a arkadaşlar sonunda zorlu mücadelemiz meyvesini verdi ve oğlumu kucağıma aldım RABBİM sizlerede nasip eylesin inş.hepinize dua ettim isim isim olmasada bu dertten şikayeti olan arkadaşlara diye;bu o kadar farklı bir duygu ki HEPİNİZ tadın inş. bu gün oğlum doğalı tam 12 gün oldu
hepiniz ALLAH a emanet olun inş.
s.a arkadaşlar sonunda zorlu mücadelemiz meyvesini verdi ve oğlumu kucağıma aldım RABBİM sizlerede nasip eylesin inş.hepinize dua ettim isim isim olmasada bu dertten şikayeti olan arkadaşlara diye;bu o kadar farklı bir duygu ki HEPİNİZ tadın inş. bu gün oğlum doğalı tam 12 gün oldu
canım benim, yeni geldim sen yoksun şimdi gördüm yazdığını biraz geç oldu kusura bakma ohaoldumsmile inşallah konuşmuşsundur kaan beye ulaşabilmişsindir, özelede şeyden bakılıyo nasıl anlatsam forma giriş yapıyosunya, girdikten sonra sayfanın sağında üst köşesinde o reklamların falan yanında bi kutunun içinde hoşgeldiniz umutsuz 1985 falan yazıyo o yazının altındada özel msj yazıyo oraya tıklayıp bakabilirsin canım..ERYASU...canım teşekkür ederim ama özele nerden bakıcam ya hiç girmedim de daha önce bulamadım..
Merhaba kizlar
leylak sakin umudunu yitirme bir yerden kapi kapanir baska yerden umut dogar yeter ki siz birakmayin
kaan aydos ilaç takviyesi vermis mutlaka esin faydasini görür genetik sorunuymus testis boyutuymus falan filan hepsi bos allah ol derse olur bunlar bahane
bize bazi doktorlar umut var dedi kimise de kesinlikle olmaz doner'e basvurun demislerdi ama biz inandik allahta emeklerimizi bosa çikarmadi
Eryasu sen nasilsin ? Nasil gidiyor.
oğlunu güle güle büyüt canım opuyorumnanaktans.a arkadaşlar sonunda zorlu mücadelemiz meyvesini verdi ve oğlumu kucağıma aldım RABBİM sizlerede nasip eylesin inş.hepinize dua ettim isim isim olmasada bu dertten şikayeti olan arkadaşlara diye;bu o kadar farklı bir duygu ki HEPİNİZ tadın inş. bu gün oğlum doğalı tam 12 gün oldu
LEYLAK...arkadaşım bende işteyim inan aynı durumdayım ama hayatı kendimize zehir ederek hiçbişi elimize geçmez...önümüze bakmaktan başka yol yok...bak daha 7 aylık evliyim 4 aydır uğraşıyorum daha evlilikten hiçibişi anlamadan en güzel geçirmem gereken zamanlarda tüp yaptırdım ve kocaman bir 0 gördüm sonuçta...napalım beterin beteri var allahım korusun..
canım yapma bunu kendine allah büyük bizde kavuşacagız bebeklerimize ben buna gönülden inanıyorum:Saruboceq:
hoşgeldin canım a.s. amin canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, anneliği tattırsın bizlere....Herkeze merhaba. Ben yeniyim klüpte arkadaşlar. Bizde 7 yıllık evliyiz. Çalıştığım için ilk 3 yıl çocuk istemedik ( ki bu işte yaptığımız en büyük hata da buymuş...klava: ) daha sonrada istediğimiz halde olmayınca yaptığımız testler sonucu sorunun azosperm olduğunu öğrendik. Bazen ümitsizliğe kapılsamda her şeyin vakti doğru zamanı var diye düşünüyorum. Allah hepimize anneliği tattırsın.
hoşgeldin canım a.s. amin canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, anneliği tattırsın bizlere....
Herkeze merhaba. Ben yeniyim klüpte arkadaşlar. Bizde 7 yıllık evliyiz. Çalıştığım için ilk 3 yıl çocuk istemedik ( ki bu işte yaptığımız en büyük hata da buymuş...klava: ) daha sonrada istediğimiz halde olmayınca yaptığımız testler sonucu sorunun azosperm olduğunu öğrendik. Bazen ümitsizliğe kapılsamda her şeyin vakti doğru zamanı var diye düşünüyorum. Allah hepimize anneliği tattırsın.
Merhaba canim hosgeldin..
Herkeze merhaba. Ben yeniyim klüpte arkadaşlar. Bizde 7 yıllık evliyiz. Çalıştığım için ilk 3 yıl çocuk istemedik ( ki bu işte yaptığımız en büyük hata da buymuş...klava: ) daha sonrada istediğimiz halde olmayınca yaptığımız testler sonucu sorunun azosperm olduğunu öğrendik. Bazen ümitsizliğe kapılsamda her şeyin vakti doğru zamanı var diye düşünüyorum. Allah hepimize anneliği tattırsın.
merhaba çiçek nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?