Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR...kaan aydos beni ara demiş ve hastane telini yazmış fakat ben arıyorum tele bakan yok...bana kaan aydosta tedavi gören yada konuşan arkadaşlar onun telini yazabilirmisiniz...hangi numarasını biliyorsanız???

Leylak1919;12918836]eryasu canım allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz nolucağı siz tese olmuşmuydunuz biraz bahsedermisin durumundan.
LEYLAKÇIM biz 5 senelik evliyiz evlendimiz ilk günden beri çocuk istiyoruz yani korunma falan olmadı, 4aylık evliyken adet sancılarım çok oluyo diye muayene olmak için ben doktora gittim şükürler olsunki bişi çıkmadı, tabi 1sene oldu bizim hala çocuk yok bu sefer eşim gitti burda izmirde şifa hastanesine, doktorlar görünüşünden anladılar demekki eşimden hemen genetik test istediler, nitekim o kahrolasıca hastalık KLİNEFELTER çıktı senağlama tabi dünya başımıza yıkıldı, hiç tedaviniz yok sadece teseyle sperm arıcaz dediler ve eşim tese oldu sperm çıkmadı senağlama tabi bizim yine dünya başımıza yıkıldı, bide baçka hastaneye gidelim dedik 9 eylüle gittik oda aynı şeyi söyledi, artık bizde kaderimize boyun eğdik uğraşmayalım dedik, bigün ben internette gezerken burayı kadınlar kulübünü buldum, sizlerden kaan aydosu öğrendim, mail attım sağolsun oda karşılık verdi, böyle klinefelter hastalarında ilk önce ilaçla hormonları düzenlemek sonra mikrotese yapmak gerekiyo size yanlış tedavi uygulanmış dedi, kullanması için eşime ilaç verdi kullanıyoz bakalım inşaalllah faydası olur.... ayyyyyyyy amma uzun yazmışım kusura bakma canım :kedi:[/QUOTE]

anladım canım geçmiş olsun bende 5 senelik evliyim biz korunduk 3 yıl sonra ben hastaneye gittim birşey yok dedi dr.eşinde spermiogram yaptırsın gelin dedi nerden bilebilirdim ki sonucun böyle olucağını canım sonuç sperm o inanamadık benim eşime tanı konulmadı sadece tadavisi tese dediler gittiğimiz doktorda tesa yapmış oda ayrı bir sorun yaptırdık ve çıkmadı sperm allah büyük bakalım nolcak bizde kaan hocaya yazmak istiyoruz sonuçları nereye yazıyorsun canım .

KIZLAR...kaan aydos beni ara demiş ve hastane telini yazmış fakat ben arıyorum tele bakan yok...bana kaan aydosta tedavi gören yada konuşan arkadaşlar onun telini yazabilirmisiniz...hangi numarasını biliyorsanız???
canım özeline atıyorum özeline bak burdan belki yasaktır...

umutsuz canım senin sonuçların hormon değerleri nasıldı ?

LEYLAKÇIM sonuçları maille kaan hocaya yolluyoruz, burdan mail adresi vermek yasak zannediyorum, özeline atarım ben şimdi...

Merhaba kizlar
leylak sakin umudunu yitirme bir yerden kapi kapanir baska yerden umut dogar yeter ki siz birakmayin
kaan aydos ilaç takviyesi vermis mutlaka esin faydasini görür genetik sorunuymus testis boyutuymus falan filan hepsi bos allah ol derse olur bunlar bahane
bize bazi doktorlar umut var dedi kimise de kesinlikle olmaz doner'e basvurun demislerdi ama biz inandik allahta emeklerimizi bosa çikarmadi

Eryasu sen nasilsin ? Nasil gidiyor.

s.a arkadaşlar sonunda zorlu mücadelemiz meyvesini verdi ve oğlumu kucağıma aldım RABBıM sizlerede nasip eylesin inş.hepinize dua ettim isim isim olmasada bu dertten şikayeti olan arkadaşlara diye;bu o kadar farklı bir duygu ki HEPıNıZ tadın inş. bu gün oğlum doğalı tam 12 gün oldu
hepiniz ALLAH a emanet olun inş.

laremcigim güle güle büyüt oglunu opuyorumnanaktan
duan icin sagol canim allah razi olsun

Canım cok sevindim allah sağlıklı uzun guzel bir yaşam bahşetsin tosuncuğuna darısı tez zamanda burdaki diğer arkadaşlarımızın başına olsun..

LAREM...arkadaşım allah analı babalı büyütsün...inşallah bizde bu mutluluğu bir gün yaşarız...

ERYASU...canım teşekkür ederim ama özele nerden bakıcam ya hiç girmedim de daha önce bulamadım..

belgin bu bizim tüp bebekte kullandımız ilaçlarla oluyomuş onu erkeğe yapıylarmış kaan hocada uyguluyomuş bugün mail atmış eşimin bu ayki hormon testiini istiyo

Sevgicim bu bahsettiğin tedaviyi eşimde aldı. Biz ozaman Gonal F kullanmıştık eşim yaklaşık 15 gün benimle beraber iğne olmuştu göbeğinden. Gonal F pahalı bir ilac bu tedavi yontemi amerikada ve Turkiyede yapılıyor avrupada pek kullanılmıyor Eşim ozaman ülkesinde araştırmıştı orda boyle tedavi yapmıyoruz demişlerdi. Bize faydası oldumu olmadımı bilmiyorum ama olmuştur muhtemel cunku TESA ile canlı kaliteli sperm bulunmuştu. Hayırlısı ile kavusursun bebeğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…